- 2 Mart 2021
- 6.787
- 34.106
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Allah hepimizden razı olsun. bende sizlerin sayenizde çok kolay kılıyorum. kalk kahve paylaşım yapmak değil önce sen düzgün ulucaksin diyorumKahve __Kokusu
Allah senden binlerce kez razı olsun.
Senin vesilenle yatsi namazımı artık eskisinden daha erken kılıyorum hem keyif alıyorum.
Onceden uyumadan önce sadece farz kılardim eringeclik ve uyku halimden dolayı.
Simdi 13 rekat su gibi kılınıyor lezzet erken kilmaktaymis meğer.
❤
Kesinlikle ne zaman aklıma gelse sırıtır Ken buluyorum kendimiKahve __Kokusu
Yoğun istek üzerine senin dediğin hikaye de paylaşıldı bir üstte ama çok tatlı değil mi ya
SağolGüvendiğim bir hoca, en müsait olup kilabildiginiz vakitten başlayın, önce o vakitleri kılmaya iyice alışın dedi.
YouTube'da cok video izledim bir ara, bu dikkatimi çekmişti.
Ne güzel maşallahBende öyleyim canım öyleydim bu topigi açana kadar şimdi 5 vakit kılıyorum Allah'a şükür aynı yastayiz. burada bizimle paylaşımlara katil birbirimizi ozendirelim teşvik edelim inşaallah..
Kız mâşâallah sana, nasıl yaptın onu?Akşamı kıldık darısı yatsıyabugün 3 cüz bitirdim şükür
Sağol
Ne güzel maşallah
Hoşgeldin o zaman aramızaSağol
Ne güzel maşallah
Gerçekten Allah razı olsunKahve __Kokusu
Allah senden binlerce kez razı olsun.
Senin vesilenle yatsi namazımı artık eskisinden daha erken kılıyorum hem keyif alıyorum.
Onceden uyumadan önce sadece farz kılardim eringeclik ve uyku halimden dolayı.
Simdi 13 rekat su gibi kılınıyor lezzet erken kilmaktaymis meğer.
❤
Bide inşallah ramazandan sonra da böyle devam ederizzGerçekten Allah razı olsunKahve __Kokusu bu topikten sonra başladım bende. He aksattığım vakit oldu evet. Ama bildiirm gelince girip bakınca o bildirime bi hışım kalkıp abdesti aldım kıldım.
benim sorunum aslında abdesttte. Nedense abdest almak çok zor geliyo bana biyerden sonra. O yüzden namazlarım da aksıyo. Buna nasıl bi çözüm bulucam bilmiyorum
Ben şey düşündüm. Katılan kişi sayısına göre bölerek 1000e tamamlasak. Belirli zikirleri çeksek
Tesbih namazı nasıl ben bilmiyorum onuKaza namazı tesbih namazı kılsak ne güzel olur.
Hemen anlatayımTesbih namazı nasıl ben bilmiyorum onu
Sendende Allah razı olsun kuzum.. senle özel ilgilenicem o zaman hergun istima var sana sorucam hergun abdets aldın mı sen düzen oturtana kadar .şimdi çok güzel gidiyoruz benim korkum ramazan sonrası kopmamaya özen gösterelim birbirimizden ve namazlarimizdan. Allah nasip ederse ben hergun paylaşım yapicam yapmadığım zaman bilki bende birakmisimdir Allah göstermesin. birlikle güçlüyüz teşvik edicez birbirimizi inşaallah daim olsun namazlarimizGerçekten Allah razı olsunKahve __Kokusu bu topikten sonra başladım bende. He aksattığım vakit oldu evet. Ama bildiirm gelince girip bakınca o bildirime bi hışım kalkıp abdesti aldım kıldım.
benim sorunum aslında abdesttte. Nedense abdest almak çok zor geliyo bana biyerden sonra. O yüzden namazlarım da aksıyo. Buna nasıl bi çözüm bulucam bilmiyorum
Namaz o gece çoğunlukla kılarız inşaallah zaten .daha çok salâvat Esma ül Hüsna olarak zikir olarak toplasak kaç kişiyiz çok güzel olurKaza namazı tesbih namazı kılsak ne güzel olur.
Parça parça canım her namazdan aonra biraz biraz okudum akşama kadarKız mâşâallah sana, nasıl yaptın onu?
Ben ilk defa duydum ne güzelmişTesbih namazı dört rekât olup şöyle kılınır: “Allah rızası için tesbih namazı kılmaya” diye niyet edilerek namaza başlanır. Sübhâneke’den sonra 15 kere “Sübhânellâhi ve’l-hamdülillâhi velâ ilâhe illallahü vallahü ekber” denir. Sonra eûzü besmele çekilir, Fâtiha ve sûre okunduktan sonra 10 kere daha “Sübhânellâhi ve’l-hamdülillâhi velâ ilâhe illallahü vallahü ekber” denilir. Bu tesbih, rükûya varınca 10 kere, rükûdan doğrulunca 10 kere, birinci secdede 10 kere, secdeden kalkınca 10 kere, ikinci secdede 10 kere söylenir. Böylece her rekâtta 75 tesbih yapılmış olur. İkinci rekâta kalkılınca yine önce 15 kere tesbih okunur, ardından besmele çekilip Fâtiha ve sûre okunup 10 kere tesbih getirilir. Kalan rekatlar aynı şekilde tekrarlanır ve böylece 4 rekât tamamlanmış ve toplam üç yüz tesbih edilmiş olur.
Tesbih namazı kilinisi.
Çocukluğum geldi aklıma camiye giderdik bu namazı kılardik çok uzun sürerdi.
Hoca kadir süresini okurdu tesbih namazında kadir gecesi oldugu için.
Ah ah o günler...
Hiç kılmak nasip olmadı daha kadir gecesi regl olucam gibiTesbih namazı dört rekât olup şöyle kılınır: “Allah rızası için tesbih namazı kılmaya” diye niyet edilerek namaza başlanır. Sübhâneke’den sonra 15 kere “Sübhânellâhi ve’l-hamdülillâhi velâ ilâhe illallahü vallahü ekber” denir. Sonra eûzü besmele çekilir, Fâtiha ve sûre okunduktan sonra 10 kere daha “Sübhânellâhi ve’l-hamdülillâhi velâ ilâhe illallahü vallahü ekber” denilir. Bu tesbih, rükûya varınca 10 kere, rükûdan doğrulunca 10 kere, birinci secdede 10 kere, secdeden kalkınca 10 kere, ikinci secdede 10 kere söylenir. Böylece her rekâtta 75 tesbih yapılmış olur. İkinci rekâta kalkılınca yine önce 15 kere tesbih okunur, ardından besmele çekilip Fâtiha ve sûre okunup 10 kere tesbih getirilir. Kalan rekatlar aynı şekilde tekrarlanır ve böylece 4 rekât tamamlanmış ve toplam üç yüz tesbih edilmiş olur.
Tesbih namazı kilinisi.
Çocukluğum geldi aklıma camiye giderdik bu namazı kılardik çok uzun sürerdi.
Hoca kadir süresini okurdu tesbih namazında kadir gecesi oldugu için.
Ah ah o günler...