- 28 Haziran 2011
- 61.134
- 153.811
- 898
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #7.541
BenEki Görüntüle 2991279
kimler yatsı namazını bekliyor elleri görelim.
@orjinal19
@LesaM
@Saliha40
@Buralardutluuugdu
aypare ackerman
Minnosprenses
ASSOSyal
@Calcifer
@Kkubra96
K Kitapkontesi
Wilma11
Amine Busra
@Emma3
i p e k
Magnifiaque
Morrmeneksee
@Onyilsonra_
SUHAN
@Bidar Sultan
@Amazing family
@cevizli tarcinli kek
@Zeynebim2020
@kizkizakiz
@Cemoos
@snow3414
@yorgun anneanne
@Birdiyetmeselesi
Butimar-
Eymen-in Clnar-in Annesi
Benimde akşam da kılındı. Yatsi eşim gelince ilk iş olcakAkşam kılındıyatsı kaldi
Eşim 5 vakit namazını kılan bi insan hemde çok uzun yıllardan beri bense namaz falan kılmıyorum alışkanlık meselesi sanırım ev çocuk derken olmuyor içimden de gelmiyor mutsuzum sebebi de namazsızlık sankiYatsıyı da kılarsam 5de 5 olacakkızların yrmeğini yedirip kılarım
Allah kabul etsin
Bak bende yeni başladım feyza. Bende kötü dönem gecirdim hâla da geciriyorum. Şuan daha huzurlu hissediyorumEşim 5 vakit namazını kılan bi insan hemde çok uzun yıllardan beri bense namaz falan kılmıyorum alışkanlık meselesi sanırım ev çocuk derken olmuyor içimden de gelmiyor mutsuzum sebebi de namazsızlık sanki
amin canım kahvem teşekkür ederimRabb'im şafi ismiyle şifa versin canım hepiniz dualarımdasin namazlarım da çabucak iyileş dön aramıza
Ne oldu canım geçmiş OlsunMorrmeneksee ben rahatsizim çok hastayım iyileşince devam edicem okumaya
Mezaretli sayılabilir misin
Eşim hasta oldu öksürük ateş sonra bana geçti hiç halim yokNe oldu canım geçmiş Olsun
O huzursuzlugu bilirim. Kilmayi istedigin halde kilmiyorsun ve erteliyorsun ben boyleydim. 2022 senesine guzel basladim firesiz kilmaya devam ediyorum cok sukur. Sen de yarin sabah bismillah de basla. Bak eşin de kiliyormus seni tesvik edecek biri de var cok sanslisin bu konudaEşim 5 vakit namazını kılan bi insan hemde çok uzun yıllardan beri bense namaz falan kılmıyorum alışkanlık meselesi sanırım ev çocuk derken olmuyor içimden de gelmiyor mutsuzum sebebi de namazsızlık sanki
Geçmiş olsun dikkat etEşim hasta oldu öksürük ateş sonra bana geçti hiç halim yok
Bide regl olucam yarın yada öbür gün
İyileşince okucam
Allah razı olsun okuyan herkesten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?