- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #7.521
Okunuyor burda şükür. Namaz vakitlerini bile bilmediğim bir dönem olduğunu düşünüp çok üzülüyorum şimdi..Bende bekliyorum okunmasını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okunuyor burda şükür. Namaz vakitlerini bile bilmediğim bir dönem olduğunu düşünüp çok üzülüyorum şimdi..Bende bekliyorum okunmasını
İnşaallah sende bir gün başka birilerine vesile olursun zincirleme böyle gideriz ne güzel olur , Rabb'im hepimizi birbirimize fesile kildirsin ..Namaza başladığımdan biri içim daha huzurlu. Evet inançlı bir insandim pek çok şeye dikkat ederdim. Ama gündelik hayat telaşı bahanesiyle namazim eksikti, kuran okumam eksikti. Bana vesile olduğu için Kahve __Kokusu arkadaşıma çok teşekkür ederim. Allah senden razi olsun, hepimizden razı olsun
Rabb'im bundan sonrası için nasip etsin dikkat edelim.. geçmişin faydası yok canımOkunuyor burda şükür. Namaz vakitlerini bile bilmediğim bir dönem olduğunu düşünüp çok üzülüyorum şimdi..
Bende anneme vesile olmaya çalışıyorum inşallah o da başlar birakmaz. Hasta 2 haftadir o yuzden zorlamadim ama iyilessin hep hatirlatcamİnşaallah sende bir gün başka birilerine vesile olursun zincirleme böyle gideriz ne güzel olur , Rabb'im hepimizi birbirimize fesile kildirsin ..
Evet bundan sonrasi onemli artikRabb'im bundan sonrası için nasip etsin dikkat edelim.. geçmişin faydası yok canım
Saglik sorunlari vardı canim. Geçen hafta da bu hafta da hastaneye gidip geliyor sanirim. Birde taşınma durumundan bahsetmişti aypare ackermanBildirimler azaldı ama aypare ackerman nerelerde hiç gormuyorum
Kıldım şükürİkindi vakti
Bildirimler azaldı ama aypare ackerman nerelerde hiç gormuyorum
evet kahvem 3 tane randevum var yine yoğunum bana da dua edin sağlığım iyi olsun diye namazları devam ortim bugün hepsini kıldım akşam yatsi kaldi ✔Saglik sorunlari vardı canim. Geçen hafta da bu hafta da hastaneye gidip geliyor sanirim. Birde taşınma durumundan bahsetmişti aypare ackerman
Eymen-in Clnar-in Annesi içinde okudum Allah kabul etsin
4.SIRA =) Meybuz
~BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ~
OKUNACAK DUALARIMIZ
=) 1 FETİH SURESİ
=) 1 VAKIA SURESİ
NİYETLENME HAKKINDA
ZORUNLU OLMAMAKLA BERABER 2 REKAT NAMAZ KILIP KENDI ADINIZA NİYETLENEBİLİRSİNİZ.
BAŞKASINADA NİYETLENIRKEN ONCE ALLAH RIZASI İÇİN PEYGAMBER EFENDİMİZE VE AILESİNE, BEDİR SAVASINDAKI ŞEHİT OLAN TÜM MÜBAREK ZAATLARIMIZA, ALLAH DOSTLARINA ÖLMÜŞ OLANLARIMIZIN RUHLARINA DAHA SONRA DUA SAHİBİ (ADI-NİCKİ) KARDESIMİZİN NİYETINE OKUYORUM DİYEBİLİRSİNİZ.
NOT =) HERKES ŞİMDİDEN NIYETLENSIN KENDI ADINA Kİ ÖNDEN GİDENLER OLABILIR
BİLDİRİM SAATİ VE MAZERET HAKKINDA;
HERGUN AKSAM SAAT 22.00 DA YENİ KİŞİYE GEÇİLECEKTİR
22.00 'A KADAR BİLDİRİMLERİNİZİ TAMAMLAMIS OLUN LÜTFEN.
HER AKSATILDIĞINDA KARMAŞIKLIKLAR OLABILIYOR TEK RİCAM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLMANIZ ZAMANINDA BİLDİRİMLERİNİZİ YAPMANIZ..
REGL OLAN KİŞİLER MUTLAKA BENI ETIKETLEYEREK BİLDİRİM YAPSIN. REGL BİTİMİNDE KALDIĞI KISIDEN DEVAM EDEREK BİLDİRİMLERİNİ SIRASIYLA YAPSIN LÜTFEN
EĞER BİRİKMESİNİ İSTEMIYORSANIZ ÖNDEN GİDEBİLİRSİNİZ
FAZİLETİ HAKKINDA
HERGUN 3 ADET VAKIA +1 FETİH SURESI OKUMAK MADDİ VE MANEVİ MUTLULUĞUMUZUN SIRRI OLACAKTIR. BUNA INANIN HEM ÖZEL HEM İŞ HAYATINIZDAKİ FARKI ZAMANLA HISSEDECEK VE GÖRECEKSİNİZ.
ZENGİNLİK DUASI OLARAK GECER
TABİ ÖNCELİĞİMİZ ALLAH RIZASI ICIN OLMALI
Vakıa Suresi Okumanın Faziletleri (Faydaları) ve Sırları Nelerdir?
1- Vakıa Suresini sık sık okuyan mümin kullar, kıyamet gününü ve dünyada yaptıkları her şeyden hesaba çekileceklerini hatırlar. Bu ise, müminlerin küçük büyük tüm günahlardan uzak durmasını sağlar.
2- Vakıa suresi, Bakara ve Rahman suresi gibi bolluk ve bereket getiren surelerden biridir. Surenin okunduğu hanede işsiz varsa iş bulur, bekar varsa evlenir.
3- Günde 40 kez sabah ve akşam namazlarından sonra Vakıa Suresini okumak, mümin kulları her türlü kaza ve beladan korur.
MAZERETLİ OLAN ARKADASLARIMIZ
1) @rana20
2)
3)
4)
LİSTEMİZ
@Ada-anne
Wilma11
@visnetozu
Meybuz
Eymen-in Clnar-in Annesi
@rana20
Kahve __Kokusu
@madammor
Amine Busra
@sweetgirlcandy
i p e k
@Ssevincli
@Ssevincli abla
Magnifiaque
Morrmeneksee
@mavikelebek34
@Aktif Lora
@SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
SUHAN
Amin canim hepimize Allah sağlık sihhat versin. Benimde akşam ve yatsi kaldievet kahvem 3 tane randevum var yine yoğunum bana da dua edin sağlığım iyi olsun diye namazları devam ortim bugün hepsini kıldım akşam yatsi kaldi ✔
Kendi niyetime okudum.
4.SIRA =) Meybuz
~BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ~
OKUNACAK DUALARIMIZ
=) 1 FETİH SURESİ
=) 1 VAKIA SURESİ
NİYETLENME HAKKINDA
ZORUNLU OLMAMAKLA BERABER 2 REKAT NAMAZ KILIP KENDI ADINIZA NİYETLENEBİLİRSİNİZ.
BAŞKASINADA NİYETLENIRKEN ONCE ALLAH RIZASI İÇİN PEYGAMBER EFENDİMİZE VE AILESİNE, BEDİR SAVASINDAKI ŞEHİT OLAN TÜM MÜBAREK ZAATLARIMIZA, ALLAH DOSTLARINA ÖLMÜŞ OLANLARIMIZIN RUHLARINA DAHA SONRA DUA SAHİBİ (ADI-NİCKİ) KARDESIMİZİN NİYETINE OKUYORUM DİYEBİLİRSİNİZ.
NOT =) HERKES ŞİMDİDEN NIYETLENSIN KENDI ADINA Kİ ÖNDEN GİDENLER OLABILIR
BİLDİRİM SAATİ VE MAZERET HAKKINDA;
HERGUN AKSAM SAAT 22.00 DA YENİ KİŞİYE GEÇİLECEKTİR
22.00 'A KADAR BİLDİRİMLERİNİZİ TAMAMLAMIS OLUN LÜTFEN.
HER AKSATILDIĞINDA KARMAŞIKLIKLAR OLABILIYOR TEK RİCAM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLMANIZ ZAMANINDA BİLDİRİMLERİNİZİ YAPMANIZ..
REGL OLAN KİŞİLER MUTLAKA BENI ETIKETLEYEREK BİLDİRİM YAPSIN. REGL BİTİMİNDE KALDIĞI KISIDEN DEVAM EDEREK BİLDİRİMLERİNİ SIRASIYLA YAPSIN LÜTFEN
EĞER BİRİKMESİNİ İSTEMIYORSANIZ ÖNDEN GİDEBİLİRSİNİZ
FAZİLETİ HAKKINDA
HERGUN 3 ADET VAKIA +1 FETİH SURESI OKUMAK MADDİ VE MANEVİ MUTLULUĞUMUZUN SIRRI OLACAKTIR. BUNA INANIN HEM ÖZEL HEM İŞ HAYATINIZDAKİ FARKI ZAMANLA HISSEDECEK VE GÖRECEKSİNİZ.
ZENGİNLİK DUASI OLARAK GECER
TABİ ÖNCELİĞİMİZ ALLAH RIZASI ICIN OLMALI
Vakıa Suresi Okumanın Faziletleri (Faydaları) ve Sırları Nelerdir?
1- Vakıa Suresini sık sık okuyan mümin kullar, kıyamet gününü ve dünyada yaptıkları her şeyden hesaba çekileceklerini hatırlar. Bu ise, müminlerin küçük büyük tüm günahlardan uzak durmasını sağlar.
2- Vakıa suresi, Bakara ve Rahman suresi gibi bolluk ve bereket getiren surelerden biridir. Surenin okunduğu hanede işsiz varsa iş bulur, bekar varsa evlenir.
3- Günde 40 kez sabah ve akşam namazlarından sonra Vakıa Suresini okumak, mümin kulları her türlü kaza ve beladan korur.
MAZERETLİ OLAN ARKADASLARIMIZ
1) @rana20
2)
3)
4)
LİSTEMİZ
@Ada-anne
Wilma11
@visnetozu
Meybuz
Eymen-in Clnar-in Annesi
@rana20
Kahve __Kokusu
@madammor
Amine Busra
@sweetgirlcandy
i p e k
@Ssevincli
@Ssevincli abla
Magnifiaque
Morrmeneksee
@mavikelebek34
@Aktif Lora
@SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
SUHAN
Rabb'im şafi ismiyle şifa versin canım hepiniz dualarımdasin namazlarım da çabucak iyileş dön aramızaevet kahvem 3 tane randevum var yine yoğunum bana da dua edin sağlığım iyi olsun diye namazları devam ortim bugün hepsini kıldım akşam yatsi kaldi ✔
Akşam kılındı yatsı kaldiAmin canim hepimize Allah sağlık sihhat versin. Benimde akşam ve yatsi kaldi
Eki Görüntüle 2991279
kimler yatsı namazını bekliyor elleri görelim .
orjinal19
LesaM
Saliha40
D u t
aypare ackerman
Minnosprenses
ASSOSyal
C Calcifer
@Kkubra96
K Kitapkontesi
Wilma11
Amine Busra
clara
i p e k
Magnifiaque
Morrmeneksee
Tubismavis
SUHAN
@Bidar Sultan
Amazing family
cevizli tarcinli kek
@Zeynebim2020
K kizkizakiz
Cemoos
PiXiEE
yorgun anneanne
Birdiyetmeselesi
Butimar-
Eymen-in Clnar-in Annesi
Yatsıyı da kılarsam 5de 5 olacak kızların yrmeğini yedirip kılarımEki Görüntüle 2991279
kimler yatsı namazını bekliyor elleri görelim .
orjinal19
LesaM
Saliha40
D u t
aypare ackerman
Minnosprenses
ASSOSyal
C Calcifer
@Kkubra96
K Kitapkontesi
Wilma11
Amine Busra
clara
i p e k
Magnifiaque
Morrmeneksee
Tubismavis
SUHAN
@Bidar Sultan
Amazing family
cevizli tarcinli kek
@Zeynebim2020
K kizkizakiz
Cemoos
PiXiEE
yorgun anneanne
Birdiyetmeselesi
Butimar-
Eymen-in Clnar-in Annesi
Süper elde var 3 yok mu arttıranYatsıyı da kılarsam 5de 5 olacak kızların yrmeğini yedirip kılarım