- 23 Ocak 2016
- 32.425
- 48.715
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Tamam 8 kılıyoruz inşallah bu akşam bu Ramazan ilk teravih bu benim8 kılarım inşallah kızım durmaz çünkü o kadar
Ben aklımda tutamıyorum diye 2 kılmadım ama Bursa Ulucamide hep 2 kıldırıyorlardı ondanmış demek sağol canım bilgi için2+2+2+2 daha faziletli imis ama tercih senin.
Hadi ben kalkıyom, cok yattım
Allah kabul etsin canlar
2 rekatta selam vererek mi2+2+2+2 daha faziletli imis ama tercih senin.
Hadi ben kalkıyom, cok yattım
Allah kabul etsin canlar
Evet canım 2 rekatta selam vererek sabah namazının sünneti gibi oluyor2 rekatta selam vererek mi
Öyle daha kolay benim için canımEvet canım 2 rekatta selam vererek sabah namazının sünneti gibi oluyor
Ne namazi kılıyorsunuz merak ettim2 rekatta selam vererek mi
Teravih namazı kılıcaz inşallah canım sende kılmak istermisinNe namazi kılıyorsunuz merak ettim
Ben bir hafta kıldım sonra kılamadım canım yaTeravih namazı kılıcaz inşallah canım sende kılmak istermisin
Bu akşamlik kilcaz canımBen bir hafta kıldım sonra kılamadım canım ya
Öylemi dengeliyolar nabıyolar tam müşteri kaçacakken dur toparlayalımDün ki bölüm harikaydı bu diziyi de bu bölüm çok berbattı bırakcam tam diyorum sonraki bölüm vauuv ne müthişti oluyor
Ben aksam kilmaya Allah kabul etsinHaydi yatsı namazına canlarım
İsteyenlerle bugün teravih de kılalım
Kahve __Kokusu
MssPARE
i p e k
sevgitek
@Bidar Sultan
Amazing family
Keira-
Migrenben
athena
Niloyatospikk
Z Zerre
Drderdimderin
clara
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Magnifiaque
Hifaa
Cemoos
Carinanebulasi
Ayca_06
cevizli tarcinli kek
M MaviMabellee
Cookiie
Ha ha ha aynen öyle sosyal medyada yorumlara bakıp hopppp müşteri kaçıyor çabuk senaryoda Hana müdahale et çabuk azcık aşk kat duygu kat hep psikopat bu ne falanÖylemi dengeliyolar nabıyolar tam müşteri kaçacakken dur toparlayalım
Ben kıldım Allah kabul etsin ama 2 rekat bitince tekrar niyet ediliyor ya bilemedim nasıl yapacağımı 2 .rekatina 4 .ekatina diye niyetlendim doğrumu yanlismi yaptım bilmiyorumTamam canım 8 rekatta anlaştık inşallah
Her seferinde niyet etmek gerekmiyor Allahü Ekber deyip kılıyorum ben Allah kabul etsin canımBen kıldım Allah kabul etsin ama 2 rekat bitince tekrar niyet ediliyor ya bilemedim nasıl yapacağımı 2 .rekatina 4 .ekatina diye niyetlendim doğrumu yanlismi yaptım bilmiyorum
Amin canım bir dahaki ne öyle yaparımHer seferinde niyet etmek gerekmiyor Allahü Ekber deyip kılıyorum ben Allah kabul etsin canım
Tam psikopatlar en iyisi babalarıHa ha ha aynen öyle sosyal medyada yorumlara bakıp hopppp müşteri kaçıyor çabuk senaryoda Hana müdahale et çabuk azcık aşk kat duygu kat hep psikopat bu ne falan
Yanında kağıt kalem bulundurup kıldığını not edebilirsin (2 leri yazıp kıldığının üstünü çizmek gibi) canım. Mahzur olmaz.Ben aklımda tutamıyorum diye 2 kılmadım ama Bursa Ulucamide hep 2 kıldırıyorlardı ondanmış demek sağol canım bilgi için