- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #7.041
İmanın gücü, Allah'a sevgi kulluk bura'da ortaya çıkıyor kuzum işte..ah guzel kahvem ya Cansin sen Alllah razi olsunKafan kalsin dur lazim o bize
Stressiz yasayabilsem iyi olacak insallah bunu atlatmaya calisiyorum
Ne kadar guzel anlattin beni cidden oyle agladim ettim ama isyan etmekten hep korktum insallah isyan etmemisimdir
beni daha iyi tanimlayamazdin
Hep İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn diye dua ettim suan ne kadar sukretsem az bu bile benim icin hayalin otesinde hamdolsun rabbime
Rabbim tum isteyenlere tez vakitte nasip etsin insallah
Cevremde kimseye anlatamazken bu yolda bana destek olan sizleri de rabbim cennetine koysun
Allah razi olsun cok tesekkur ederimRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun
Ahhahah bende kiz olacak diye hissediyorum Ayy insallah kahvem yaİmanın gücü, Allah'a sevgi kulluk bura'da ortaya çıkıyor kuzum işte..
Rabb'im ne diyor sizi bir takım mallarınız evlatlarınizla sinayacagiz .. bizler verdiğine de vermediğine de şükretmekle sabredmekle mükellefiz. . evlat sınavı imtahani çok zor Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın.. senin gibi cimcime bir kız versin sana Rabb'im
bak içimden geçti kız olacaak sanki
Rabbim.saglikla hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canımah guzel kahvem ya Cansin sen Alllah razi olsunKafan kalsin dur lazim o bize
Stressiz yasayabilsem iyi olacak insallah bunu atlatmaya calisiyorum
Ne kadar guzel anlattin beni cidden oyle agladim ettim ama isyan etmekten hep korktum insallah isyan etmemisimdir
beni daha iyi tanimlayamazdin
Hep İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn diye dua ettim suan ne kadar sukretsem az bu bile benim icin hayalin otesinde hamdolsun rabbime
Rabbim tum isteyenlere tez vakitte nasip etsin insallah
Cevremde kimseye anlatamazken bu yolda bana destek olan sizleri de rabbim cennetine koysun
Cok tesekkur ederim kuzum insallahRabbim.saglikla hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım
Amin canim Amin Allah razı olsunCok tesekkur ederim kuzum insallahrabbim senin yavrunu da sag salim kavustursun
Sağlıkla kavuşun inşallah. Rabbim gorumceme de nasip etsin inşallahBu sene herkesın duası kabul oldu resmen yaAllaha bin şükürler olsun
İnşirah, fe inne meal yusraKızzzz sen doğurda ben kafasız gezmeye de razıyım .Stres yapmada ne yaparsan yap canım güzel düşün güzel Olsun .. şu iki ayet sarıyor içimi seni düşündüğüm zaman.
la tahzen innallahe meana,
üzülme Allah bizimle beraberdir.. ve kun feyekun Rabb'im ol der ve olur.. ben bu Sabri teslimiyeti o kadar güzel gördüm ki sende , bu defa olucak inşaallah Allah'ın izniyle ..
Çok şükür kuzum gerçekten çoğumuzun duası kabul oldu birbirimize ettiğimiz duaların etkisi çok büyükBu sene herkesın duası kabul oldu resmen yaAllaha bin şükürler olsun
Amin inşallah canım benim o günleri de hayırlısı ile görürüz inşallahCanim kahvemcok tesekkur ederim bu yolda hep yanimdaydin rabbim gonlundeki duani hayirlisiyla versin insallah 9 ay kafanin etini yiyebilirim insallah yarin rdvum var daha cok yeni ne dusundugumu hic bilmiyorum
Cok tesekkur ederim canim Evethamdolsun Insallah sende bende sag salim kucagimiza aliriz
Senin bana yaptigin dualari asla unutamamboyle ogrenmeni istememistim ama olmadi cok cok tesekkur ederim guzel kalplim benim Amin insallah rabbim gonlune en hayirlisini versin insallah
Magnim kuzum hayırlı olsun senin için meryem süresi mi baslatsakKahvem canimhamileligin guzel gitmesi icin olabilir mi
Evet hamileyim
Amin insallahAmin inşallah canım benim o günleri de hayırlısı ile görürüz inşallah❤❤
Canim nurumMagnim kuzum hayırlı olsun senin için meryem süresi mi baslatsak
Okudukça hizlandin mi nasil gidiyorSabah ✔
Öğle ✔
Ikindi ✔
Akşam ✔
Yatsı ✔
Cok sukur . Hatmimden de 7 sayfa kur-an okudum
Suresi ne zamana kadar. Benim kuranim annemde onu almam lazım once.Kahve __Kokusu
Wilma11
Bonus
C Calcifer
Morrmeneksee
ASSOSyal
R rana20
UcanSupurge
Limonsuzzcay
BereliPenguen
Nevreste
Nego
agustos72
Arkadaşlar belki çoğunuz tanıyor belki tanımıyor.
Magnifiaque
Bundan aylar önce tedaviyle gebe kalmış ve o bebeğini kaybetmişti.
Ve yeni bir güzel haber aldık yine magnim hamile.
Duanıza ihtiyaci var .
Ayrı bir dua topigi açmak istemedim.
1 defaya mahsus 1 tane Meryem süresi okuyalım mi arkadaşımıza?
Okuyamayanin canı sağolsun.
Okuyandan Allah razı olsun.
Bebeğinin tutunmasi ve sağlıkla anne karnında büyüyüp hayırlı bir şekilde doğması niyetiyle okursanız hem o arkadaşınızı hem onun arkadaşı olarak beni çok mutlu edersiniz.
Meryem süresini
9 ay içinde bir defa okusan bile yeterliSuresi ne zamana kadar. Benim kuranim annemde onu almam lazım once.
Varım canım çok sağol unutmadığını içinBiricik Dua Arkadaslarım hayırlı günler
Normalde ayrı bı topik acarak dua grubu açıyordum ama ama bu topiği namaz-dua -manevi sohbet adı altındaKahve __Kokusu değiştirmiş. Standart burdan dua gruplarına devam edelım dedık. Yanı buluşma noktamız bura olsun dıye dusunduk
Summes sebîle yesserahu grubu yarın bitmiş oluyor
Çoğumuz rananın yasın grubunda zaten varız
Ben de şimdi hergun 1 kısıye fetih suresi +vakıa suresı okuyalım diyorum
Hem manevi hem maddi acıdan faziletleri etkılı olan surelerimizdir. Özellıkle ikisinin bi arada kombinı etkili
Adetli olanlar bitince okuyacak şeklinde olacak
Katılmak ısteyenler varsa bana burdan bildirebilirmi
Etıketlemedıklerımın dısındaki herkeste yazabılır
Gecim derdinin zorlastığı bu gunlerde, önce Allah rızası nıyetiyle sonra Maddi manevi rızık bolluğu için, feraha cıkmak maksadıyla ev isteyenlere ev, iş isteyenlere iş, şeklınde okuyacağız insallah
@burcusami
Ssevincli
R rana20
SoLeiL12
@madammor
@mavikelebek34
@tiniminihaniim
Magnifiaque
@Assos32
@Aktif Lora
@Saliha40
@sweetgirlcandy
Wilma11
i p e k
Kahve __Kokusu
@Mavera4268
@Ada-anne
Nefes0858
agustos72
@visnetozu
@Butimar-
Unutmak ne mumkunVarım canım çok sağol unutmadığını için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?