- 13 Ağustos 2020
- 14.991
- 84.279
- 548
- 32
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #7.021
Biricik Dua Arkadaslarım hayırlı günler
Normalde ayrı bı topik acarak dua grubu açıyordum ama ama bu topiği namaz-dua -manevi sohbet adı altındaKahve __Kokusu değiştirmiş. Standart burdan dua gruplarına devam edelım dedık. Yanı buluşma noktamız bura olsun dıye dusunduk
Summes sebîle yesserahu grubu yarın bitmiş oluyor
Çoğumuz rananın yasın grubunda zaten varız
Ben de şimdi hergun 1 kısıye fetih suresi +vakıa suresı okuyalım diyorum
Hem manevi hem maddi acıdan faziletleri etkılı olan surelerimizdir. Özellıkle ikisinin bi arada kombinı etkili
Adetli olanlar bitince okuyacak şeklinde olacak
Katılmak ısteyenler varsa bana burdan bildirebilirmi
Etıketlemedıklerımın dısındaki herkeste yazabılır
Gecim derdinin zorlastığı bu gunlerde, önce Allah rızası nıyetiyle sonra Maddi manevi rızık bolluğu için, feraha cıkmak maksadıyla ev isteyenlere ev, iş isteyenlere iş, şeklınde okuyacağız insallah
@burcusami
@Ssevincli
@rana20
@SoLeiL12
@madammor
mavikelebek34
Tiniminimavihanim
Magnifiaque
@Assos32
Aktif Lora
@Saliha40
@sweetgirlcandy
@Migim
@N u r
Kahve __Kokusu
@Mavera4268
@Ada-anne
Nefes0858
@agustos72
@visnetozu
@Butimar-
teşekkür ederimKitap bilmiyorum ama YouTubedeki bazi videolar baya ise yarar canim
Ablamla birlikte bizde varız canim ❤
canım benide yazar mısın
Sizler olmassanız zTen olmazdı ekliyorum tabı canım kankalarımYaaa seni yerim ben kac gündür aklimda digerleri bitsinde diyim diyordumvarım ben
Aaaaaaaaaa gerçekten miKahvem canimhamileligin guzel gitmesi icin olabilir mi
Evet hamileyim
Yaaaa gerçekten mi çok sevindim maşallah gözün aydın sağlıklı bir şekilde devam eder hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah gerçekten çok sevindimKahvem canimhamileligin guzel gitmesi icin olabilir mi
Evet hamileyim
Tastamam okumuşsun canım Allah kabul etsinKahvemKahve __Kokusu
Okudugum arkadaslar insallah eksigim yoktur varsa hemen okuyum
Bana okuyan herkes icin cok tesekkur ederim
Morrmeneksee kuzum beni yaz okurum
Eki Görüntüle 2987633
Bu sene herkesın duası kabul oldu resmen yaYaaaa gerçekten mi çok sevindim maşallah gözün aydın sağlıklı bir şekilde devam eder hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah gerçekten çok sevindim
MaşaAllah ne kadar güzelBu sene herkesın duası kabul oldu resmen yaAllaha bin şükürler olsun
KıııaazzzKahvem canimhamileligin guzel gitmesi icin olabilir mi
Evet hamileyim
Gozun aydin canim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah. Tum isteyenlere de Rabbim hayirli vakitte Hayirli evlat versinKahvem canimhamileligin guzel gitmesi icin olabilir mi
Evet hamileyim
Canim kahvemAaaaaaaaaa gerçekten miAllah'ım ne güzel bir haber.. kız senle bir dokuz doğuracağım ben tabiki olur Rabb'im tamamına erdirsin inşaallah canım cokk sevindim
Cok tesekkur ederim canim EvetYaaaa gerçekten mi çok sevindim maşallah gözün aydın sağlıklı bir şekilde devam eder hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah gerçekten çok sevindim
Senin bana yaptigin dualari asla unutamamKıııaazzzrastgele gördüm Allahım nasil sevindim Rabbim kucagina almayi nasib etsin amin amin amin
Cok tesekkur ederim canom Allah razi olsunGozun aydin canim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah. Tum isteyenlere de Rabbim hayirli vakitte Hayirli evlat versin
Cnm türkçe okuyan arkadaslarımızıda kattık. Faydalanma acısından.. Önemli olan niyet. Teşvik etmek yınede sen bilirsin tinnosumMorrmeneksee mm Çok teşekkür ediyorum bebeğim ama ne yazıkki Arapçam yok ben zikir ve Dualarda seninleyim seninleyim
Darısı sana kelebeğimMaşaAllah ne kadar güzel
Menekşemm muhtemelen yarın benim adet günüm çok birikir o zaman da O zaman diğer ki sefere Türkçe okumayla katılırımCnm türkçe okuyan arkadaslarımızıda kattık. Faydalanma acısından.. Önemli olan niyet. Teşvik etmek yınede sen bilirsin tinnosum
Kızzzz sen doğurda ben kafasız gezmeye de razıyım .Canim kahvemcok tesekkur ederim bu yolda hep yanimdaydin rabbim gonlundeki duani hayirlisiyla versin insallah 9 ay kafanin etini yiyebilirim insallah yarin rdvum var daha cok yeni ne dusundugumu hic bilmiyorum
Cok tesekkur ederim canim Evethamdolsun Insallah sende bende sag salim kucagimiza aliriz
Senin bana yaptigin dualari asla unutamamboyle ogrenmeni istememistim ama olmadi cok cok tesekkur ederim guzel kalplim benim Amin insallah rabbim gonlune en hayirlisini versin insallah
biliyorum canım zamanı var demekki bekliyorumDarısı sana kelebeğimdualarımdasın biliyosun dimi
ah guzel kahvem ya Cansin sen Alllah razi olsunKızzzz sen doğurda ben kafasız gezmeye de razıyım .Stres yapmada ne yaparsan yap canım güzel düşün güzel Olsun .. şu iki ayet sarıyor içimi seni düşündüğüm zaman.
la tahzen innallahe meana,
üzülme Allah bizimle beraberdir.. ve kun feyekun Rabb'im ol der ve olur.. ben bu Sabri teslimiyeti o kadar güzel gördüm ki sende , bu defa olucak inşaallah Allah'ın izniyle ..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsunah guzel kahvem ya Cansin sen Alllah razi olsunKafan kalsin dur lazim o bize
Stressiz yasayabilsem iyi olacak insallah bunu atlatmaya calisiyorum
Ne kadar guzel anlattin beni cidden oyle agladim ettim ama isyan etmekten hep korktum insallah isyan etmemisimdir
beni daha iyi tanimlayamazdin
Hep İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn diye dua ettim suan ne kadar sukretsem az bu bile benim icin hayalin otesinde hamdolsun rabbime
Rabbim tum isteyenlere tez vakitte nasip etsin insallah
Cevremde kimseye anlatamazken bu yolda bana destek olan sizleri de rabbim cennetine koysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?