Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Yaaa seni yerim ben kac gündür aklimda digerleri bitsinde diyim diyordum varım ben

Kahvem canim hamileligin guzel gitmesi icin olabilir mi
Evet hamileyim
Yaaaa gerçekten mi çok sevindim maşallah gözün aydın sağlıklı bir şekilde devam eder hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah gerçekten çok sevindim

Yaaaa gerçekten mi çok sevindim maşallah gözün aydın sağlıklı bir şekilde devam eder hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah gerçekten çok sevindim
Bu sene herkesın duası kabul oldu resmen ya Allaha bin şükürler olsun

Aaaaaaaaaa gerçekten mi Allah'ım ne güzel bir haber.. kız senle bir dokuz doğuracağım ben tabiki olur Rabb'im tamamına erdirsin inşaallah canım cokk sevindim
Canim kahvem cok tesekkur ederim bu yolda hep yanimdaydin rabbim gonlundeki duani hayirlisiyla versin insallah 9 ay kafanin etini yiyebilirim insallah yarin rdvum var daha cok yeni ne dusundugumu hic bilmiyorum
Cok tesekkur ederim canim Evet hamdolsun Insallah sende bende sag salim kucagimiza aliriz
Kıııaazzz rastgele gördüm Allahım nasil sevindim Rabbim kucagina almayi nasib etsin amin amin amin
Senin bana yaptigin dualari asla unutamam boyle ogrenmeni istememistim ama olmadi cok cok tesekkur ederim guzel kalplim benim Amin insallah rabbim gonlune en hayirlisini versin insallah

Morrmeneksee mm Çok teşekkür ediyorum bebeğim ama ne yazıkki Arapçam yok ben zikir ve Dualarda seninleyim seninleyim
Cnm türkçe okuyan arkadaslarımızıda kattık. Faydalanma acısından.. Önemli olan niyet. Teşvik etmek yınede sen bilirsin tinnosum

Cnm türkçe okuyan arkadaslarımızıda kattık. Faydalanma acısından.. Önemli olan niyet. Teşvik etmek yınede sen bilirsin tinnosum
Menekşemm muhtemelen yarın benim adet günüm çok birikir o zaman da O zaman diğer ki sefere Türkçe okumayla katılırım

Kızzzz sen doğurda ben kafasız gezmeye de razıyım . Stres yapmada ne yaparsan yap canım güzel düşün güzel Olsun .. şu iki ayet sarıyor içimi seni düşündüğüm zaman.
la tahzen innallahe meana,
üzülme Allah bizimle beraberdir.. ve kun feyekun Rabb'im ol der ve olur.. ben bu Sabri teslimiyeti o kadar güzel gördüm ki sende , bu defa olucak inşaallah Allah'ın izniyle ..

ah guzel kahvem ya Cansin sen Alllah razi olsun Kafan kalsin dur lazim o bize
Stressiz yasayabilsem iyi olacak insallah bunu atlatmaya calisiyorum
Ne kadar guzel anlattin beni cidden oyle agladim ettim ama isyan etmekten hep korktum insallah isyan etmemisimdir
beni daha iyi tanimlayamazdin
Hep İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn diye dua ettim suan ne kadar sukretsem az bu bile benim icin hayalin otesinde hamdolsun rabbime
Rabbim tum isteyenlere tez vakitte nasip etsin insallah
Cevremde kimseye anlatamazken bu yolda bana destek olan sizleri de rabbim cennetine koysun

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…