- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #7.001
Ekliyorum sweetimAy olursa varım tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekliyorum sweetimAy olursa varım tabiki
Peki nasıl okuyacağız cnm isimleri bilmiyoruz okuyan okudum mu yazacakEkliyorum sweetim
Burdakı nıck adlarımıza nıyetlenecez canım dileyen ısmını soyler listede yazarım yanına.Peki nasıl okuyacağız cnm isimleri bilmiyoruz okuyan okudum mu yazacak
Canım Allah razı olsun benide etiketlemişsin buna katılamıcağım Rabbim hepimizin niyetlerini dualarını kabul etsin inşallah bi dahaki sefereBiricik Dua Arkadaslarım hayırlı günler
Normalde ayrı bı topik acarak dua grubu açıyordum ama ama bu topiği namaz-dua -manevi sohbet adı altında Kahve __Kokusu değiştirmiş. Standart burdan dua gruplarına devam edelım dedık. Yanı buluşma noktamız bura olsun dıye dusunduk
Summes sebîle yesserahu grubu yarın bitmiş oluyor
Çoğumuz rananın yasın grubunda zaten varız
Ben de şimdi hergun 1 kısıye fetih suresi +vakıa suresı okuyalım diyorum
Hem manevi hem maddi acıdan faziletleri etkılı olan surelerimizdir. Özellıkle ikisinin bi arada kombinı etkili
Adetli olanlar bitince okuyacak şeklinde olacak
Katılmak ısteyenler varsa bana burdan bildirebilirmi
Etıketlemedıklerımın dısındaki herkeste yazabılır
Gecim derdinin zorlastığı bu gunlerde, önce Allah rızası nıyetiyle sonra Maddi manevi rızık bolluğu için, feraha cıkmak maksadıyla ev isteyenlere ev, iş isteyenlere iş, şeklınde okuyacağız insallah
burcusami
Ssevincli
R rana20
@SoLeiL12
Madammor
mavikelebek34
@tiniminihaniim
Magnifiaque
Meybuz
@Aktif Lora
Saliha40
sweetgirlcandy
@Migim
i p e k
Kahve __Kokusu
@Mavera4268
@Ada-anne
Nefes0858
@agustos72
visnetozu
@Butimar-
Tabi ki de bir de benBiricik Dua Arkadaslarım hayırlı günler
Normalde ayrı bı topik acarak dua grubu açıyordum ama ama bu topiği namaz-dua -manevi sohbet adı altında Kahve __Kokusu değiştirmiş. Standart burdan dua gruplarına devam edelım dedık. Yanı buluşma noktamız bura olsun dıye dusunduk
Hem manevi hem maddi acıdan faziletleri etkılı olan surelerimizdir. Özellıkle ikisinin bi arada kombinı etkili
Gecim derdinin zorlastığı bu gunlerde, önce Allah rızası nıyetiyle sonra Maddi manevi rızık bolluğu için, feraha cıkmak maksadıyla ev isteyenlere ev, iş isteyenlere iş, şeklınde okuyacağız insallah
burcusami
Ssevincli
R rana20
@SoLeiL12
Madammor
mavikelebek34
@tiniminihaniim
Magnifiaque
Meybuz
@Aktif Lora
Saliha40
sweetgirlcandy
@Migim
i p e k
Kahve __Kokusu
@Mavera4268
@Ada-anne
Nefes0858
@agustos72
visnetozu
@Butimar-
Biliyorum canım sağlıcakla kucağına al insallah mutlaka haberdar et dua ıstersen yaz bak tamammı. Arayı cok açmaMorrmeneksee biliyosun cnm doğumum yakın, belli olmaz erken falan gelir, eksik kalır sonra, bide ağırlaştım iyice, bu sefer olmuyayim, bakalım ne zaman gelirim artık dua gruplarina
Ablamla birlikte bizde varız canim ❤Biricik Dua Arkadaslarım hayırlı günler
burcusami
Ssevincli
R rana20
@SoLeiL12
Madammor
mavikelebek34
@tiniminihaniim
Magnifiaque
Meybuz
@Aktif Lora
Saliha40
sweetgirlcandy
@Migim
i p e k
Kahve __Kokusu
@Mavera4268
@Ada-anne
Nefes0858
@agustos72
visnetozu
@Butimar-
Kahvem canim hamileligin guzel gitmesi icin olabilir miSon Yasin şerifimizi Magnifiaque arkadaşımız için okuyoruz arkadaşlar bebek niyeti için Rabb'im dualarınızı kabul etsin ....
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
K Kitapkontesi
Amine Busra
clara
i p e k
Kahve __Kokusu
Magnifiaque
ne güzel haberler alıyoruz masallah yaKahvem canim hamileligin guzel gitmesi icin olabilir mi
Evet hamileyim
beni de ekler misinBurdakı nıck adlarımıza nıyetlenecez canım dileyen ısmını soyler listede yazarım yanına.
Ben ztn nasıl okunacağını fılan yazacam
Tabiki cnmbeni de ekler misin
Allah razi olsun kuzum biliyorsun daha cok yeni dualariniza eklerseniz eger cok mutlu olurum insallah guzel gider bu defane güzel haberler alıyoruz masallah ya
Ekliyorum gruba cano
Kitap bilmiyorum ama YouTubedeki bazi videolar baya ise yarar canimkızlar namazı dosdoğru kılmayı öğrenmek için kitap tavsiyesi varmi