• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

ah guzel kahvem ya Cansin sen Alllah razi olsun 😍😍❤️Kafan kalsin dur lazim o bize 🤣😍
Stressiz yasayabilsem iyi olacak insallah bunu atlatmaya calisiyorum 🥲
Ne kadar guzel anlattin beni cidden oyle agladim ettim ama isyan etmekten hep korktum insallah isyan etmemisimdir
😍beni daha iyi tanimlayamazdin
Hep İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn diye dua ettim suan ne kadar sukretsem az bu bile benim icin hayalin otesinde hamdolsun rabbime
Rabbim tum isteyenlere tez vakitte nasip etsin insallah
Cevremde kimseye anlatamazken bu yolda bana destek olan sizleri de rabbim cennetine koysun 😍♥️
İmanın gücü, Allah'a sevgi kulluk bura'da ortaya çıkıyor kuzum işte..🤗
Rabb'im ne diyor sizi bir takım mallarınız evlatlarınizla sinayacagiz .. bizler verdiğine de vermediğine de şükretmekle sabredmekle mükellefiz. . evlat sınavı imtahani çok zor Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın.. senin gibi cimcime bir kız versin sana Rabb'im
bak içimden geçti kız olacaak sanki 🤣🤣

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun 🥰
Allah razi olsun cok tesekkur ederim 😍💛
İmanın gücü, Allah'a sevgi kulluk bura'da ortaya çıkıyor kuzum işte..🤗
Rabb'im ne diyor sizi bir takım mallarınız evlatlarınizla sinayacagiz .. bizler verdiğine de vermediğine de şükretmekle sabredmekle mükellefiz. . evlat sınavı imtahani çok zor Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın.. senin gibi cimcime bir kız versin sana Rabb'im
bak içimden geçti kız olacaak sanki 🤣🤣
Ahhahah bende kiz olacak diye hissediyorum Ayy insallah kahvem ya 😍atarim fotosunu teyzesi 🥲😍
Sende oyle diyorsan kesin kiz 🙈
Evet cok zor bir imtihan rabbim uzun zamandir bekleyen herkese hayirlisiyla nasip etsin Kuzum valla hamdolsun ya

ah guzel kahvem ya Cansin sen Alllah razi olsun 😍😍❤️Kafan kalsin dur lazim o bize 🤣😍
Stressiz yasayabilsem iyi olacak insallah bunu atlatmaya calisiyorum 🥲
Ne kadar guzel anlattin beni cidden oyle agladim ettim ama isyan etmekten hep korktum insallah isyan etmemisimdir
😍beni daha iyi tanimlayamazdin
Hep İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn diye dua ettim suan ne kadar sukretsem az bu bile benim icin hayalin otesinde hamdolsun rabbime
Rabbim tum isteyenlere tez vakitte nasip etsin insallah
Cevremde kimseye anlatamazken bu yolda bana destek olan sizleri de rabbim cennetine koysun 😍♥️
Rabbim.saglikla hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım 😍

Kızzzz sen doğurda ben kafasız gezmeye de razıyım .🤣 Stres yapmada ne yaparsan yap canım güzel düşün güzel Olsun .. şu iki ayet sarıyor içimi seni düşündüğüm zaman.🤗🤗
la tahzen innallahe meana,
üzülme Allah bizimle beraberdir.. ve kun feyekun Rabb'im ol der ve olur.. ben bu Sabri teslimiyeti o kadar güzel gördüm ki sende , bu defa olucak inşaallah Allah'ın izniyle .. 🤗
İnşirah, fe inne meal yusra 😍

Canim kahvem 😍😍💛 cok tesekkur ederim bu yolda hep yanimdaydin rabbim gonlundeki duani hayirlisiyla versin insallah 😍 9 ay kafanin etini yiyebilirim 🙈🤣 insallah yarin rdvum var daha cok yeni ne dusundugumu hic bilmiyorum 😍😍❤️

Cok tesekkur ederim canim Evet 😍hamdolsun ♥️ Insallah sende bende sag salim kucagimiza aliriz 😍

Senin bana yaptigin dualari asla unutamam 🤤😍boyle ogrenmeni istememistim ama olmadi 🙈cok cok tesekkur ederim guzel kalplim benim 💚 Amin insallah rabbim gonlune en hayirlisini versin insallah
Amin inşallah canım benim o günleri de hayırlısı ile görürüz inşallah 🤲❤❤

Amin inşallah canım benim o günleri de hayırlısı ile görürüz inşallah 🤲❤❤
Amin insallah 😍❤️
Magnim kuzum hayırlı olsun senin için meryem süresi mi baslatsak
Canim nurum 😍Allah razi olsun cok tesekkur ederim guzel dusuncen icin benim icin yaptiginiz dualara oyle minnettarim ki sizden bunu istemeye hakkim yok 😍♥️

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
Wilma11 Wilma11
Bonus Bonus
C Calcifer
Morrmeneksee Morrmeneksee
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
R rana20
UcanSupurge UcanSupurge
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
BereliPenguen BereliPenguen
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Nego Nego
agustos72 agustos72

Arkadaşlar belki çoğunuz tanıyor belki tanımıyor.
Magnifiaque Magnifiaque

Bundan aylar önce tedaviyle gebe kalmış ve o bebeğini kaybetmişti.
Ve yeni bir güzel haber aldık yine magnim hamile.

Duanıza ihtiyaci var .
Ayrı bir dua topigi açmak istemedim.
1 defaya mahsus 1 tane Meryem süresi okuyalım mi arkadaşımıza?
Okuyamayanin canı sağolsun.
Okuyandan Allah razı olsun.

Bebeğinin tutunmasi ve sağlıkla anne karnında büyüyüp hayırlı bir şekilde doğması niyetiyle okursanız hem o arkadaşınızı hem onun arkadaşı olarak beni çok mutlu edersiniz.
Meryem süresini

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
Wilma11 Wilma11
Bonus Bonus
C Calcifer
Morrmeneksee Morrmeneksee
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
R rana20
UcanSupurge UcanSupurge
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
BereliPenguen BereliPenguen
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Nego Nego
agustos72 agustos72

Arkadaşlar belki çoğunuz tanıyor belki tanımıyor.
Magnifiaque Magnifiaque

Bundan aylar önce tedaviyle gebe kalmış ve o bebeğini kaybetmişti.
Ve yeni bir güzel haber aldık yine magnim hamile.

Duanıza ihtiyaci var .
Ayrı bir dua topigi açmak istemedim.
1 defaya mahsus 1 tane Meryem süresi okuyalım mi arkadaşımıza?
Okuyamayanin canı sağolsun.
Okuyandan Allah razı olsun.

Bebeğinin tutunmasi ve sağlıkla anne karnında büyüyüp hayırlı bir şekilde doğması niyetiyle okursanız hem o arkadaşınızı hem onun arkadaşı olarak beni çok mutlu edersiniz.
Meryem süresini
Suresi ne zamana kadar. Benim kuranim annemde onu almam lazım once.

Biricik Dua Arkadaslarım hayırlı günler 💜
Normalde ayrı bı topik acarak dua grubu açıyordum ama ama bu topiği namaz-dua -manevi sohbet adı altında Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu değiştirmiş. Standart burdan dua gruplarına devam edelım dedık. Yanı buluşma noktamız bura olsun dıye dusunduk 🥰

Summes sebîle yesserahu grubu yarın bitmiş oluyor
Çoğumuz rananın yasın grubunda zaten varız
Ben de şimdi hergun 1 kısıye fetih suresi +vakıa suresı okuyalım diyorum
Hem manevi hem maddi acıdan faziletleri etkılı olan surelerimizdir. Özellıkle ikisinin bi arada kombinı etkili 💜
Adetli olanlar bitince okuyacak şeklinde olacak
Katılmak ısteyenler varsa bana burdan bildirebilirmi

Etıketlemedıklerımın dısındaki herkeste yazabılır 🥰

Gecim derdinin zorlastığı bu gunlerde, önce Allah rızası nıyetiyle sonra Maddi manevi rızık bolluğu için, feraha cıkmak maksadıyla ev isteyenlere ev, iş isteyenlere iş, şeklınde okuyacağız insallah 🥰

@burcusami
Ssevincli Ssevincli
R rana20
SoLeiL12 SoLeiL12
@madammor
@mavikelebek34
@tiniminihaniim
Magnifiaque Magnifiaque
@Assos32
@Aktif Lora
@Saliha40
@sweetgirlcandy