- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #6.961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
IBAN atıyorum Tr34 5678 3455 .....
Bende yarım saat aradımBulamadim ki.
Başka sureye baslayacak miyiz canimBende yarım saat aradım
Benimde en zorlandığım sureydi bölüm bölüm ezberle canım öyle akılda daha kolay kalıyor. hatalarımız elbet var geçen bir hoca diyordu ,çoğu kişi abdest bile almasını bilmiyor yanlış yapıyor. dört dörtlük olmak mümkün değil. hatalarımızı görmeyi düzenlemeyi çalışırsak ne mutlu bizeRukuda çok egiliyormusum, ellerimi tam dizlere koyuyodum. Secde oturuşunda ayaklarim farklı duruyormuş sağa yana yatirmak gerekiyormuş. Yine kollar karin ve uyluk bitişik olcakmis ben daha farkli yapiyodum. Ogrencem inşallah
Bir de bir surede bir kelimeyi surekli atliyodum eşime dinlettim yine atladim ona dikkat ediyorum.
Unuttugum bazi sureler varmis onlarida ezberlicem inşallah tekrar.
Ama kafirun suresini bir turlu ezberleyemiyorum kul yâ ile baslayan. Hep karışıyor
Evet canım başlayacağız inşaallah bugün sana okuyalım da yarın yeni bir süreyle başlayacağız inşaallahBaşka sureye baslayacak miyiz canim
Bugün bitiyor canım yarın başlayacağız inşaallahYasin bitince haber edin.
Tebareke Amme filan okuyalim.
Menekşem şimdi şöyle söyleyeyim ben hatime başladim daha önce oğlumdayken 1er hatim indirmiştik eşimle. Şimdide kızım doğana kadar 1er hatim okuyoruz inşallah. Eğer grup fazla kisi olmazsa yani uzun sürmezse katilabilirim. Cünkü hatimi yetistirmem gerekBiricik Dua Arkadaslarım hayırlı günler
Normalde ayrı bı topik acarak dua grubu açıyordum ama ama bu topiği namaz-dua -manevi sohbet adı altında Kahve __Kokusu değiştirmiş. Standart burdan dua gruplarına devam edelım dedık. Yanı buluşma noktamız bura olsun dıye dusunduk
Summes sebîle yesserahu grubu yarın bitmiş oluyor
Çoğumuz rananın yasın grubunda zaten varız
Ben de şimdi hergun 1 kısıye fetih suresi +vakıa suresı okuyalım diyorum
Hem manevi hem maddi acıdan faziletleri etkılı olan surelerimizdir. Özellıkle ikisinin bi arada kombinı etkili
Adetli olanlar bitince okuyacak şeklinde olacak
Katılmak ısteyenler varsa bana burdan bildirebilirmi
Etıketlemedıklerımın dısındaki herkeste yazabılır
burcusami
Ssevincli
R rana20
SoLeiL12
Madammor
mavikelebek34
Tiniminimavihanim
Magnifiaque
Meybuz
Aktif Lora
Saliha40
sweetgirlcandy
Wilma11
i p e k
Kahve __Kokusu
BlueBerry4268
@Ada-anne
Nefes0858
agustos72
visnetozu
Butimar-
Allah kabul etsin cok ıyı yapmışsınızMenekşem şimdi şöyle söyleyeyim ben hatime başladim daha önce oğlumdayken 1er hatim indirmiştik eşimle. Şimdide kızım doğana kadar 1er hatim okuyoruz inşallah. Eğer grup fazla kisi olmazsa yani uzun sürmezse katilabilirim. Cünkü hatimi yetistirmem gerek
Ben varım canımBiricik Dua Arkadaslarım hayırlı günler
Normalde ayrı bı topik acarak dua grubu açıyordum ama ama bu topiği namaz-dua -manevi sohbet adı altında Kahve __Kokusu değiştirmiş. Standart burdan dua gruplarına devam edelım dedık. Yanı buluşma noktamız bura olsun dıye dusunduk
Hem manevi hem maddi acıdan faziletleri etkılı olan surelerimizdir. Özellıkle ikisinin bi arada kombinı etkili
Gecim derdinin zorlastığı bu gunlerde, önce Allah rızası nıyetiyle sonra Maddi manevi rızık bolluğu için, feraha cıkmak maksadıyla ev isteyenlere ev, iş isteyenlere iş, şeklınde okuyacağız insallah
burcusami
Ssevincli
R rana20
SoLeiL12
Madammor
mavikelebek34
Tiniminimavihanim
Magnifiaque
Meybuz
Aktif Lora
Saliha40
sweetgirlcandy
Wilma11
i p e k
Kahve __Kokusu
BlueBerry4268
@Ada-anne
Nefes0858
agustos72
visnetozu
Butimar-
Ben varım okuyayımBiricik Dua Arkadaslarım hayırlı günler
Gecim derdinin zorlastığı bu gunlerde, önce Allah rızası nıyetiyle sonra Maddi manevi rızık bolluğu için, feraha cıkmak maksadıyla ev isteyenlere ev, iş isteyenlere iş, şeklınde okuyacağız insallah
burcusami
Ssevincli
R rana20
SoLeiL12
Madammor
mavikelebek34
Tiniminimavihanim
Magnifiaque
Meybuz
Aktif Lora
Saliha40
sweetgirlcandy
Wilma11
i p e k
Kahve __Kokusu
BlueBerry4268
@Ada-anne
Nefes0858
agustos72
visnetozu
Butimar-
Ben varım canım
Hemen not alıyorum kızlarBen varım okuyayım
Katılırım canım ben zaten önceden namaz için burdaydım Bi ara kahve kokusu sağolsun etiketliyordu burda toplanmamızda iyi oldu.Biricik Dua Arkadaslarım hayırlı günler
burcusami
Ssevincli
R rana20
SoLeiL12
Madammor
mavikelebek34
Tiniminimavihanim
Magnifiaque
Meybuz
Aktif Lora
Saliha40
sweetgirlcandy
Wilma11
i p e k
Kahve __Kokusu
BlueBerry4268
@Ada-anne
Nefes0858
agustos72
visnetozu
Butimar-
Sonra okuyacaz canım.. Adet bittikten sonra yanı. Yada ısteyen onden de gidebilir bırıkmesın dıyorsaRegl olusam nasıl olucak
Harikasın hemen ekliyorum assosumKatılırım canım ben zaten önceden namaz için burdaydım Bi ara kahve kokusu sağolsun etiketliyordu burda toplanmamızda iyi oldu.