- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #6.921
İnşallah canım çok teşekkür ederimHayirla sağlıkla kavuşun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok teşekkür ederimHayirla sağlıkla kavuşun inşallah
nur dahil 8 numaraya kadar herkese okudumListe.
1. @orjinal19
2. @Saliha40
3. aypare ackerman
4. @Calcifer
5. K Kitapkontesi
6. Amine Busra
7. clara
8. @N u r
9. Kahve __Kokusu
10. Magnifiaque
Bugün arkadaşımız K Kitapkontesi için okuyoruz arkadaşlar hamile ,bebeği için okunmasını istiyor.. Rabb'im kabul etsin dualarınızı
Teşekkür ederiz canım.nur dahil 8 numaraya kadar herkese okudum
Agzina saglik
Evet canımCnm sen bilirsin adetliyken zikir ve esmalar çekilir mi
Banyodan sonra sıralamaya yatsıyı koy mesela. Standart hep bu şekilde alısmaya calıs İnsallah.Akşamları spora gidiyorum ya gelince banyo yemek dinlenme derken yorgunluktan uyuya kalıyorum. Sorun bu işte. Herkes sabah namazında sorun yaşar ben yatsı da
Amin canim benim Allah kabul etsinTeşekkür ederiz canım.
Allah razi olsun
cümlemizdenAllah razi olsun
Neden canim kilamiyormusunAllah Razı olsun ağzına sağlık canım
hayırlı Sabahalar.
Benim bu yatsı namazına çare bulmama lazım
EVet canım her zaman ki gibiBanlanmış canım sanırım
Allah razı olsun kuzum ağzına sağlıkKendime ve kahveme yasin okudum.
Okumadığım bir Magnifiaque kaldı.
Onu da bugün okurum Allah izin verirse.
Döner inşaallah en kısa süredeEvet canım dün bir densiz Allah ile ilgili saygısız paylaşım yapmış hepimiz cevap verdik o da verdi ama galiba onun cevaplar daha sertti banlandi cogu kişi.
Canim önceliği Namaza vermen lazım.. ben mesala kılmadan uyuyamıyorum yatak batıyor bana okunur okunmaz kılmayı dene önceliğin o olsun ...Akşamları spora gidiyorum ya gelince banyo yemek dinlenme derken yorgunluktan uyuya kalıyorum. Sorun bu işte. Herkes sabah namazında sorun yaşar ben yatsı da
Maşallah sana darısı başıma inşaallahMagnifiaque yasinini de okudum Allah im onun gizli açık ne duası varsa hayırlı bir şekilde dualarını kabul eylesin Allah im.
Liste okumam bitmiştir. Kahve __Kokusu
Allah razı olsun canım ağzına sağlık canım
Amin inşallah hayırlısı olsunÖyle tabi cnm tüp bebge odaklanmıştım şok etkisi yarattı
Rabbim beterinden korusun nediyelim hayirlsi
Tamam canım sağol ⚘Evet canım
Esma zikir salavat hatta kurandan bazı ayetler dua maksadıyla okunabılır
İnşallah canım teşekkür ederimAleykümselam rabbim tüm isteyenlere değerini bilenlere nasip etsin inşallah