- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.901
Ezan okunduktan sonra hemen kıl canım. Sonraya bırakma en azından alısına kdr.Allah Razı olsun ağzına sağlık canım
hayırlı Sabahalar.
Benim bu yatsı namazına çare bulmama lazım
Akşamları spora gidiyorum ya gelince banyo yemek dinlenme derken yorgunluktan uyuya kalıyorum. Sorun bu işte. Herkes sabah namazında sorun yaşar ben yatsı daEzan okunduktan sonra hemen kıl canım. Sonraya bırakma en azından alısına kdr.
Inan tek çözümü bu yatsı namazında.
Ben hepinizin okudugu yasinleri kabul edip 2 rekat namaz kilip kendim dualadim.sende oyle yapabilirsinKizlar ben daha okumadim simdi namazla okuycam insallah biliyorum hic biriniz niyet etmediniz ama niyete gore okuma sansimiz varmi
Kesinlikle oyle.ben aksam namazindan sonra okumalarimi yapiyorum yatsi okunana kadar. Sonra da yatsiyi kilip gunu tamamliyorumEzan okunduktan sonra hemen kıl canım. Sonraya bırakma en azından alısına kdr.
Harika oyle yapimBen hepinizin okudugu yasinleri kabul edip 2 rekat namaz kilip kendim dualadim.sende oyle yapabilirsin
Cnm sen bilirsin adetliyken zikir ve esmalar çekilir miEzan okunduktan sonra hemen kıl canım. Sonraya bırakma en azından alısına kdr.
Aleykümselam rabbim tüm isteyenlere değerini bilenlere nasip etsin inşallahSelam canlar yarın katılıyorum insallah
Bugün doktora gittim tüp bebek için ama iki aşılama mecburmustutmicak ama prosedür için mecburuz
Hayırlısı olsun, üzülmeSelam canlar yarın katılıyorum insallah
Bugün doktora gittim tüp bebek için ama iki aşılama mecburmustutmicak ama prosedür için mecburuz
Neden tutmasin tutar insallahSelam canlar yarın katılıyorum insallah
Öyle tabi cnmbama değerler eşimin degerleri dolasiyla bakalmNeden tutmasin tutar insallahAllah ol der olur rabbim buyuk
Insallah tez zaman da kavusursun mucizeneÖyle tabi cnmbama değerler eşimin degerleri dolasiyla bakalm
Hayirla sağlıkla kavuşun inşallahSelam canlar yarın katılıyorum insallah
Üzülme cnm ben evlendikten sonra 2 sene istemedim sonrada isteyince 1 sene ugrastim olmadı testler tahliller derken kendiliğinden oldu elhamdülillah rabbimin vardır bir bildiği herseyin zamanı var saati var derlerÖyle tabi cnmbama değerler eşimin degerleri dolasiyla bakalm
Canim nurum Allah razi olsunMagnifiaque yasinini de okudum Allah im onun gizli açık ne duası varsa hayırlı bir şekilde dualarını kabul eylesin Allah im.
Liste okumam bitmiştir.Kahve __Kokusu
Öyle tabi cnm tüp bebge odaklanmıştım şok etkisi yarattıÜzülme cnm ben evlendikten sonra 2 sene istemedim sonrada isteyince 1 sene ugrastim olmadı testler tahliller derken kendiliğinden oldu elhamdülillah rabbimin vardır bir bildiği herseyin zamanı var saati var derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?