- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.881
Rabb'im sana İnşirah ferahlığı versin canım.Kızlar bana da dua edin lütfen çok ihtiyacım var icinizdne ne geçerse huzur ve sağlık ama en çok huzur
Allah huzur versin inş canim sıkıntini gidersinKızlar bana da dua edin lütfen çok ihtiyacım var icinizdne ne geçerse huzur ve sağlık ama en çok huzur
Sagol canım inşallahRabb'im sana İnşirah ferahlığı versin canım.
sıkıntılarını gidersin inşaallah
Rabbim size huzur sağlık versin içinize ferahlık versin amin amin.Kızlar bana da dua edin lütfen çok ihtiyacım var icinizdne ne geçerse huzur ve sağlık ama en çok huzur
Çok teşekkür ederim sağolunRabbim size huzur sağlık versin içinize ferahlık versin amin amin.
7 kisi icin okundu, sen 8.'sin.Evet canım kalpler bir
Bu zamana kadar kaç kişiye okundu yasin 8 mi ?
Tamam cnm cok teşekkür ederimCnm az once bı paylaşım yaptım ya ikindi namazı ardından nebe suresini okumaya alıskanlık halıne getır + vakıa suresıde oku gunluk bunlar rızık ayetlerıdır . Okuyan fakirlik yuzu görmez demıs efendımız
7 kisi icin okundu, sen 8.'sin.
Sonra da kahve kokusu ile Magnifiaqe kaliyor, ikisi icin.
O zmn isler zorlasiyor canim ya tek tek kim ne dua istiyor diye. Genel bir dua Allah hayirlar versin, iki cihan iyiligi versin diyerek niyet alsak, dualarini kabul etsin, sıkıntısını hafifletsin desek, her seyi kapsar diye düşünüyorum. Bilmem.Kizlar ben daha okumadim simdi namazla okuycam insallah biliyorum hic biriniz niyet etmediniz ama niyete gore okuma sansimiz varmi
İsteyene okuya biliriz özel olarak aslında kuzum.. orjinal için okumuştum ben bebek için..O zmn isler zorlasiyor canim ya tek tek kim ne dua istiyor diye. Genel bir dua Allah hayirlar versin, iki cihan iyiligi versin diyerek niyet alsak, dualarini kabul etsin, sıkıntısını hafifletsin desek, her seyi kapsar diye düşünüyorum. Bilmem.Kahve __Kokusu
Hayırlı sabahlar canım
Hayırlı Sabahlar canimHayırlı sabahlar canım
Allah Razı olsun ağzına sağlık canımSaliha40
aypare ackerman
C Calcifer
Niyetlerinize ve tüm ölmüşlerimize Yasin şerif okudum bağışladım.
Rabb'im niyetlerinizi Kabul etsin olmuslerimize rahmet Eylesin..
Banlanmış canım sanırımHayırlı Sabahlar canim
Dutun nick çıkmıyor banlimi acaba
Evet canım dün bir densiz Allah ile ilgili saygısız paylaşım yapmış hepimiz cevap verdik o da verdi ama galiba onun cevaplar daha sertti banlandi cogu kişi.Hayırlı Sabahlar canim
Dutun nick çıkmıyor banlimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?