- 23 Ocak 2016
- 32.427
- 48.716
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Anlamadım canım benBirinci belli ikinci kim diyorum
Bana kokudan gönder birazcıkkTopik sahibi de tam konuya parmak basacak cinstenKahve __Kokusu
Ben de Nescafeciyimnormal kahve içmem pek
Türk kahvesi konusunda 1. Sen 2. Ben olabilirim. Nescafe konusunda 1.Birinci belli ikinci kim diyorum
Daha namazı kılcam dur heleSen git kahveni iç kendine gel
Sahurda nereye gitmek isterdin peki canım
Şekeri kestiysen süper vallaBana kokudan gönder birazcıkkKahve __Kokusu
ya ben çay ve kahveden şekeri kestim baya seneler önce. O zamandan beri nescafe içemiyorum canımm
Türk kahvesi konusunda 1. Sen 2. Ben olabilirim. Nescafe konusunda 1.Niloyatospikk
Sahurda batı olduğum yerde kalayım geç okunuyo yaSahurda nereye gitmek isterdin peki canım
Çok uzun yıllar oldu canım keseli valla alışılıyo yaa artık mesela sadece misafirlikte falan sormadan kahve yaparsalar şekerli içiyorum onda da içtiğimi anlamıyorum eve gelince bidaha içiyorumŞekeri kestiysen süper vallayok kesemiyorum şekersiz içeceğime hiç içmeyim daha iyi diyorum
Kahve hayattır türk kahvesi heleki şekersiz candır bende kullanmiyorum 10 senedir şeker kullanan bilmez zaten türk kahvesinin tadini çayın tadınıBana kokudan gönder birazcıkkKahve __Kokusu
ya ben çay ve kahveden şekeri kestim baya seneler önce. O zamandan beri nescafe içemiyorum canımm
Türk kahvesi konusunda 1. Sen 2. Ben olabilirim. Nescafe konusunda 1.Niloyatospikk
Hahaa ben onuda içemiyorum bir keresinde saksının içine dökmüştüm çaktırmadanSahurda batı olduğum yerde kalayım geç okunuyo ya
Çok uzun yıllar oldu canım keseli valla alışılıyo yaa artık mesela sadece misafirlikte falan sormadan kahve yaparsalar şekerli içiyorum onda da içtiğimi anlamıyorum eve gelince bidaha içiyorumbi 1 ay falan içmeyince bidaha aranmıyo
bide bi markette tek kullanımlık filtre kahveler var bak o hoşuma gidiyo içiyorum onuKahve hayattır türk kahvesi heleki şekersiz candır bende kullanmiyorum 10 senedir şeker kullanan bilmez zaten türk kahvesinin tadini çayın tadınıNiloyatospikk Nescafe içer onlar
AhahhaHahaa ben onuda içemiyorum bir keresinde saksının içine dökmüştüm çaktırmadan
Türk kahvesi şekersiz bir deKahve hayattır türk kahvesi heleki şekersiz candır bende kullanmiyorum 10 senedir şeker kullanan bilmez zaten türk kahvesinin tadini çayın tadınıNiloyatospikk Nescafe içer onlar
Ben de orta şekerli içerim ama şekersiz gıkbide bi markette tek kullanımlık filtre kahveler var bak o hoşuma gidiyo içiyorum onu
Ahahhaaz şekerli olursa içiyorumda çok şekerl orta biraz Zor gidiyo bende de
Yok almıyorum artık eve kocam 2 kavanozun da bittiğini bilmiyor bi ara boş şişeleri dolaba soktum öyle kastırdılar orda durdu yani hemen bitmedi süsü vermek göz göre göre adam kandırmakSeni bir sallarim bak sallıyorumNutella da olursun anca birinci
Nescafe bardağındaTürk kahvesi şekersiz bir de