Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Muneye mesaj atarsan degistirir canim

Bende başladım kızlar namaza ama sabah namazına kalkmakta çok zorlanıyorum siz nasıl kalkiyorsunuz kalkmadigim zamanlarda kaza ediyorum ama çok geç kalıyor namaz
Normalde ramazanda sabah namazlari cok kolay zaten bekliyorsun sahura kadar
Ama diger gunlerde alarmi kirk kez caldiriyorum

@Carfi
Bende başladım kızlar namaza ama sabah namazına kalkmakta çok zorlanıyorum siz nasıl kalkiyorsunuz kalkmadigim zamanlarda kaza ediyorum ama çok geç kalıyor namaz
Ramazan'da uyumuyorum çoğunlukla kolay oluyor ama diğer zamanlar çift alarm kuruyorum ve telefonu uzağa bırakıyorum kalkınca yatmiyorsun canım

@Carfi

Ramazan'da uyumuyorum çoğunlukla kolay oluyor ama diğer zamanlar çift alarm kuruyorum ve telefonu uzağa bırakıyorum kalkınca yatmiyorsun canım
İllaki kalkıyorsun değilmi alarmı kapatmak için öyle doğru mantıklı geldi deneyecem inşallah ya kalkarım alarmı kapatmak için yada bütün ev halkı uyanır

İllaki kalkıyorsun değilmi alarmı kapatmak için öyle doğru mantıklı geldi deneyecem inşallah ya kalkarım alarmı kapatmak için yada bütün ev halkı uyanır
Uyansinlar canım onlarda belki sayende namaz kılarlar buraya etiket yapayım seni namazla ilgili paylaşım yapıyoruz hadisler kalkmana oda yardımcı olucaktir

NAMAZIN KAZANIMLARI

Namaz, bize edeple oturmayı öğretir.

Namaz, bize temizliği temizlenmeyi öğretir.

Namaz, bize dua etmeyi öğretir.

Namaz, örtüsü ile bize haya etmeyi öğretir.

Namaz, bize vakarla durabilmeyi öğretir.

Namaz, sadakati ve emanete sahip çıkmayı öğretir.

Namaz, bize dinimize sahip çıkmayı, Allah'a kul olmayı, dünyaya ara vermeyi öğretir.

Namaz, hayatı planlamayı öğretir.

Allahım! Namaz ile kendine, cennetine yaklaştır.

Hayırlı iftarlar hanımlar, akşam namazımızı geciktirmeyelim.
️​
Kahve __Kokusu

i p e k

sevgitek

@Bidar Sultan

Amazing family

Keira-

Migrenben

athena

Niloyatospikk

Z Zerre

Drderdimderin

clara

NilMeSeKer

memurhanim

Minnosprenses

Magnifiaque

Hifaa

Cemoos

Carinanebulasi

Ayca_06

cevizli tarcinli kek

MssPARE

M MaviMabellee

M Morlale8

O oziko_53

Tamam inşallah aşko namazı kıldıktan sonra kahvemi içeyim inşallah teşekkür ederiz yazı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…