- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Muneye mesaj atarsan degistirir canimKızlar topigimizin adını inanç dünyası veya Allah yolunda olarak isim değişikliği yapmak istiyoruzCookiie ile. sevgili muneye sorsak izin verirmi ? değişikliği yapmak istememizin sebebi daha çok kişiye ulaşmak her türlü ibadeti duayı kapsadığını duyurmak bilgisi olan varmı canlar isim değişikliği yapılabiliyor mu sonradan ?
Normalde ramazanda sabah namazlari cok kolay zaten bekliyorsun sahura kadarBende başladım kızlar namaza ama sabah namazına kalkmakta çok zorlanıyorum siz nasıl kalkiyorsunuz kalkmadigim zamanlarda kaza ediyorum ama çok geç kalıyor namaz
Ramazan'da uyumuyorum çoğunlukla kolay oluyor ama diğer zamanlar çift alarm kuruyorum ve telefonu uzağa bırakıyorum kalkınca yatmiyorsun canımBende başladım kızlar namaza ama sabah namazına kalkmakta çok zorlanıyorum siz nasıl kalkiyorsunuz kalkmadigim zamanlarda kaza ediyorum ama çok geç kalıyor namaz
Nasıl aticam nereden canım normal mesaj gibi mi?Muneye mesaj atarsan degistirir canim
Özel mesaj olarak yazabilirsinizNasıl aticam nereden canım normal mesaj gibi mi?
Eki Görüntüle 2836524
Haydi ikindi namazına canlarım
Kahve __Kokusu
i p e k
sevgitek
@Bidar Sultan
Amazing family
Keira-
@buralardutluugdu
athena
Niloyatospikk
Z Zerre
Drderdimderin
clara
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Magnifiaque
Hifaa
Cemoos
Carinanebulasi
Ayca_06
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
Ramazanda zaten bekliyorum kılıyorum evet kolay oluyor canım ama diğer günler alarm kursam bile çok zorlanıyorum uykudan ayrılasim gelmiyor bir türlüNormalde ramazanda sabah namazlari cok kolay zaten bekliyorsun sahura kadar
Ama diger gunlerde alarmi kirk kez caldiriyorum
İllaki kalkıyorsun değilmi alarmı kapatmak için öyle doğru mantıklı geldi deneyecem inşallah ya kalkarım alarmı kapatmak için yada bütün ev halkı uyanır@Carfi
Ramazan'da uyumuyorum çoğunlukla kolay oluyor ama diğer zamanlar çift alarm kuruyorum ve telefonu uzağa bırakıyorum kalkınca yatmiyorsun canım
Uyansinlar canım onlarda belki sayende namaz kılarlarİllaki kalkıyorsun değilmi alarmı kapatmak için öyle doğru mantıklı geldi deneyecem inşallah ya kalkarım alarmı kapatmak için yada bütün ev halkı uyanır
Aynen oyle canimEki Görüntüle 2836586 Eki Görüntüle 2836587 Eki Görüntüle 2836588 Eki Görüntüle 2836589 Eki Görüntüle 2836590 Eki Görüntüle 2836591 Eki Görüntüle 2836592 Eki Görüntüle 2836593
Huzur dua' da .
Cookiie Hifaa Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara @buralardutluuugu Amazing family . @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
athena M Morlale8 O oziko_53
Aynen sayemde onlarda sevap işlesin değilmi tamam canım yap iyi olurUyansinlar canım onlarda belki sayende namaz kılarlarburaya etiket yapayım seni namazla ilgili paylaşım yapıyoruz hadisler kalkmana oda yardımcı olucaktir
Tabikisi sen uyuyacagina onlar uyansın böylesi daha hayırlıAynen sayemde onlarda sevap işlesin değilmi tamam canım yap iyi olur
Tamam inşallah aşkoNAMAZIN KAZANIMLARI
Namaz, bize edeple oturmayı öğretir.
Namaz, bize temizliği temizlenmeyi öğretir.
Namaz, bize dua etmeyi öğretir.
Namaz, örtüsü ile bize haya etmeyi öğretir.
Namaz, bize vakarla durabilmeyi öğretir.
Namaz, sadakati ve emanete sahip çıkmayı öğretir.
Namaz, bize dinimize sahip çıkmayı, Allah'a kul olmayı, dünyaya ara vermeyi öğretir.
Namaz, hayatı planlamayı öğretir.
Allahım! Namaz ile kendine, cennetine yaklaştır.
️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Hayırlı iftarlar hanımlar, akşam namazımızı geciktirmeyelim.
️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Kahve __Kokusu
i p e k
sevgitek
@Bidar Sultan
Amazing family
Keira-
Migrenben
athena
Niloyatospikk
Z Zerre
Drderdimderin
clara
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Magnifiaque
Hifaa
Cemoos
Carinanebulasi
Ayca_06
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
M Morlale8
O oziko_53
Herşeyin ilacı duaEki Görüntüle 2836586 Eki Görüntüle 2836587 Eki Görüntüle 2836588 Eki Görüntüle 2836589 Eki Görüntüle 2836590 Eki Görüntüle 2836591 Eki Görüntüle 2836592 Eki Görüntüle 2836593
Huzur dua' da .
Cookiie Hifaa Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara @buralardutluuugu Amazing family . @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
athena M Morlale8 O oziko_53
Tamam inşallah aşkonamazı kıldıktan sonra kahvemi içeyim inşallah teşekkür ederiz yazı için
Topik sahibi de tam konuya parmak basacak cinstenHerşeyin ilacı dua
Ayy kahve kalmamış benim evde yaaçıktımda bugün dışarı ama unutmuşum bu akşam nescafeyle geçiştircem
hoşcağzıma gidiyo renkli renkli olsun yazı
ben de çok unutuyorum almayı canımHerşeyin ilacı dua
Ayy kahve kalmamış benim evde yaaçıktımda bugün dışarı ama unutmuşum bu akşam nescafeyle geçiştircem
hoşcağzıma gidiyo renkli renkli olsun yazı
Birinci belli ikinci kim diyorumTopik sahibi de tam konuya parmak basacak cinstenKahve __Kokusu
Ben de Nescafeciyimnormal kahve içmem pek