Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Yok almıyorum artık eve kocam 2 kavanozun da bittiğini bilmiyor bi ara boş şişeleri dolaba soktum öyle kastırdılar orda durdu yani hemen bitmedi süsü vermek göz göre göre adam kandırmak
Benim tek zaafım çikolata nutellayi bir gecede bitiriyoruz eşimle 3 senedir onuda eve sokmuyorum o yüzden canim

Ahh mis gibi acı acı kahve

Ben yine çay demledim. Önce çaycıyım sonra kehve bu akşam içicem bende sütlü köpüklü napayım yoklukta gider
Yakınımda olsan hemen bir paket yollardım sana bizde de içen yok eşim granül kahve içiyor ben 3ü 1arada inan paketler duruyor binde bir haftasonu yaparız içeriz beraber tercihimiz nescafe oluyor

Yakınımda olsan hemen bir paket yollardım sana bizde de içen yok eşim granül kahve içiyor ben 3ü 1arada inan paketler duruyor binde bir haftasonu yaparız içeriz beraber tercihimiz nescafe oluyor
Bende nescafe paketini sana yollardım kız geçen çoklu almış bizimkide içen yok hepsi duruyo burda bi çekme kahveci var eşimde alıştı onunla kahveye şimdi her akşam oda içiyo türkiş

Cüzler devam ediyor mu canım yetiştirebilecek miyiz günde 1.5 okusam yetişir hesapladım ama senin ne durumda
Ben 4 gündür regl durumlarından dolayı devam edemiyorum canım. 17. Cüzdeyim ama günde 2 sürersem yetişir inşallah bi kaç güne başlarım

Bende nescafe paketini sana yollardım kız geçen çoklu almış bizimkide içen yok hepsi duruyo burda bi çekme kahveci var eşimde alıştı onunla kahveye şimdi her akşam oda içiyo türkiş
Geçen nescafe paketi bitmiş eşimin granüle süt kattım şeker kattım yok 3ü1arada gibi olmadı idare ettim

Geçen nescafe paketi bitmiş eşimin granüle süt kattım şeker kattım yok 3ü1arada gibi olmadı idare ettim
3ü 1 aradaki tadı yakalamak için bayaa bi şeker katmak lazım bence
O şekile alıştırsan bari bak yavaş yavaş düşersin şekerden canımm

masumiyeti izliyomusunuz başladı dizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…