- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Benim tek zaafım çikolata nutellayi bir gecede bitiriyoruz eşimle 3 senedir onuda eve sokmuyorum o yüzden canimYok almıyorum artık eve kocam 2 kavanozun da bittiğini bilmiyor bi ara boş şişeleri dolaba soktum öyle kastırdılar orda durdu yani hemen bitmedi süsü vermek göz göre göre adam kandırmak
Amin dutcum nasılsın canım?Allah kabul etsinn
Ahh mis gibi acı acı kahveBen de orta şekerli içerim ama şekersiz gıkı ıııhhh
Ben yine çay demledim. Önce çaycıyım sonra kehveBen neskayfemi içiyorum
Küçük kavanozsa tek başıma biter oBenim tek zaafım çikolata nutellayi bir gecede bitiriyoruz eşimle 3 senedir onuda eve sokmuyorum o yüzden canim
Oooohh afiyet olsun bitanem. İyiyim canım çok şükürBen neskayfemi içiyorum
Yakınımda olsan hemen bir paket yollardım sana bizde de içen yok eşim granül kahve içiyor ben 3ü 1arada inan paketler duruyor binde bir haftasonu yaparız içeriz beraber tercihimiz nescafe oluyorAhh mis gibi acı acı kahve
Ben yine çay demledim. Önce çaycıyım sonra kehvebu akşam içicem bende sütlü köpüklü napayım yoklukta gider
Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sağolasınOooohh afiyet olsun bitanem. İyiyim canım çok şüküryaz temizliğimi bitirdim möhteşemim . Sen nasılsıın
Aynen hayatımmmÇok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sağolasın
Oh mis desene harikasın ellerine sağlık
Aynen hayatımmmçok yoruldum ama deydi heryer missssss
Bende nescafe paketini sana yollardım kız geçen çoklu almış bizimkide içen yok hepsi duruyoYakınımda olsan hemen bir paket yollardım sana bizde de içen yok eşim granül kahve içiyor ben 3ü 1arada inan paketler duruyor binde bir haftasonu yaparız içeriz beraber tercihimiz nescafe oluyor
Ben 4 gündür regl durumlarından dolayı devam edemiyorum canım. 17. Cüzdeyim ama günde 2 sürersem yetişir inşallahCüzler devam ediyor mu canım yetiştirebilecek miyiz günde 1.5 okusam yetişir hesapladım ama senin ne durumda
Geçen nescafe paketi bitmiş eşimin granüle süt kattım şeker kattım yok 3ü1arada gibi olmadı idare ettimBende nescafe paketini sana yollardım kız geçen çoklu almış bizimkide içen yok hepsi duruyoburda bi çekme kahveci var eşimde alıştı onunla kahveye şimdi her akşam oda içiyo türkiş
Kız sen her gün çikolata mı yiyorsun kahveyle? Diyet ne oldu? Cikolata etkilemiyor mu?Ben neskayfemi içiyorum
Sen baya öndesin canım Allah kabul eylesin maşallah ben de arefe gününe yetiştireyim diyorum nasip inşallahBen 4 gündür regl durumlarından dolayı devam edemiyorum canım. 17. Cüzdeyim ama günde 2 sürersem yetişir inşallahbi kaç güne başlarım
Evet canım şu sıralar yiyorum özlemişim diyet miyet yok inan ki tartıya çıkmaya korkuyorumKız sen her gün çikolata mı yiyorsun kahveyle? Diyet ne oldu? Cikolata etkilemiyor mu?
3ü 1 aradaki tadı yakalamak için bayaa bi şeker katmak lazım benceGeçen nescafe paketi bitmiş eşimin granüle süt kattım şeker kattım yok 3ü1arada gibi olmadı idare ettim
Yetişir inşallah canımSen baya öndesin canım Allah kabul eylesin maşallah ben de arefe gününe yetiştireyim diyorum nasip inşallah
Ben çaycıyım