- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Ben sade türk kahvesini şekersiz içerim ama sütlü ise orta şekerli içerimTürk kahvesi şekersiz bir de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sade türk kahvesini şekersiz içerim ama sütlü ise orta şekerli içerimTürk kahvesi şekersiz bir de
Hadi gel koyuyom çayları demlendiBen çaycıyım
Yok izlemiyorum ben doğduğun ev izliyordum o da beğenmiyorum artık TV kapalı3ü 1 aradaki tadı yakalamak için bayaa bi şeker katmak lazım bence
O şekile alıştırsan bari bak yavaş yavaş düşersin şekerden canımm
masumiyeti izliyomusunuz başladı dizim
Abboovv ciddi diyet arkadaşı ariyordun bi de, konu ne oldu diyet yapan var miydi?Evet canım şu sıralar yiyorum özlemişim diyet miyet yok inan ki tartıya çıkmaya korkuyorum
Ay ne iyi olurdubizimkiler kahve içiyor annem bana da yapmış ama içmedim ellerine sağlık ,afiyet olsun sizeHadi gel koyuyom çayları demlendi
Sakin pleaseDeliricem valla bir saatir yatsı namazı için etiket yapayım dedim ugras ugras olmadk
Bari kolye yapıştır yapayım dedim bütün sayfayı reklamlarina kadar kopyele yapmisin
Bir saattir silmek uğraşıyorum
Agliyacam
Aynen regl iken çok iyi oluyor ellerine sağlık dutumYetişir inşallah canım bende regl olmuşken temizliği çıkarım aradan dedim
Sen yaptığım espriye bak şefim diğer topikteBen sade türk kahvesini şekersiz içerim ama sütlü ise orta şekerli içerim
Benimde tek dizim. İlerledikce bırakcam başladığım her dizide olduğu gibiYok izlemiyorum ben doğduğun ev izliyordum o da beğenmiyorum artık TV kapalı
Sağolasn canımm sizede afiyet olsunAy ne iyi olurdubizimkiler kahve içiyor annem bana da yapmış ama içmedim ellerine sağlık ,afiyet olsun size
Teşekkür ederim canımmAynen regl iken çok iyi oluyor ellerine sağlık dutum
Bir kişi vardı benle ama dedim ben bırakıyorum yapamıcam kendim çitti olamadım kiAbboovv ciddi diyet arkadaşı ariyordun bi de, konu ne oldu diyet yapan var miydi?
Yok sakinim geçtiSakin please
Teşekkür ederiz ne tatlısı pekiTatlılar da benden olsun kızlar
Baklavalı kek tatlısı kızlar severseniz cayın kahvenin yanında süper olurTeşekkür ederiz ne tatlısı peki
Benim bi Masumlar Apartmanı var işte dün akşamdıBenimde tek dizim. İlerledikce bırakcam başladığım her dizide olduğu gibi
Sağolasn canımm sizede afiyet olsun
Aa o nasıl birşey ilk defa duydum internetten bakayım tarifineBaklavalı kek tatlısı kızlar severseniz cayın kahvenin yanında süper olur
Bak canım çok güzel oluyor çıtır çıtırAa o nasıl birşey ilk defa duydum internetten bakayım tarifine
KorkuyorumSen yaptığım espriye bak şefim diğer topikte