- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.301
Bugunu de eksiksiz kapattım sukurK Kitapkontesi 5 vakit tamam mı?
Teşekkür ederiz. Ya lütfen basarayim bu sefer. Çok karardı içim.kildikca açılacak değil mı? Hem borçlarımı öderim,hem de işlerim rast gider? Sanki tüm sebebi namaz. Hatta sankisi fazla.
Cok şükür Allahım . Darısı tez zamanda bizlereBugunu de eksiksiz kapattım sukur
Namaz kilmayinca insanin iç huzuru olmuyo bence bsyler icimizi kemiriyor. Ama kilinca sanki butun yuklerden kurtulmus gibi oluyosunTeşekkür ederiz. Ya lütfen basarayim bu sefer. Çok karardı içim.kildikca açılacak değil mı? Hem borçlarımı öderim,hem de işlerim rast gider? Sanki tüm sebebi namaz. Hatta sankisi fazla.
Anlamadim canim tek senin nickimle baslayan derken.orjinal19 kıldın mi 5 vakit? Bu arada etiket yaparken farkettim,tek senin nickinle başlayan sensin. Nedenini düşündün mü hiç ?
Sabah kilinmadi canim maalesef. Yatsida simdi okunur. Yasini de kilinca okuyacagimorjinal19 kıldın mi 5 vakit? Bu arada etiket yaparken farkettim,tek senin nickinle başlayan sensin. Nedenini düşündün mü hiç ?
Orijinal olacak çünkü. Arada i olacak, yanlış olmuş. Önemli değil de dikkatimi çekti.Anlamadim canim tek senin nickimle baslayan derken.
Tabiki açılicak ..sen Allah'a yonel gerisini merak etme canım.. kimi darda bırakmış kendine el açan samimiyet le tövbe eden, kapısını vuran kimi darda bırakmış seni de bırakmaz inşaallahTeşekkür ederiz. Ya lütfen basarayim bu sefer. Çok karardı içim.kildikca açılacak değil mı? Hem borçlarımı öderim,hem de işlerim rast gider? Sanki tüm sebebi namaz. Hatta sankisi fazla.
Sabahin kazasini yapabilirsin canim. Allah kabul etsin insallahSabah kilinmadi canim maalesef. Yatsida simdi okunur. Yasini de kilinca okuyacagim
Orijinal olacak çünkü. Arada i olacak, yanlış olmuş. Önemli değil de dikkatimi çekti.
Cok sağol, inşaallahTabiki açılicak ..sen Allah'a yonel gerisini merak etme canım.. kimi darda bırakmış kendine el açan samimiyet le tövbe eden, kapısını vuran kimi darda bırakmış seni de bırakmaz inşaallahsen ihlâsla istemesini o kabida durmasını bil yeter ki...
Ne güzel Rabbim daim etsin canım..Teşekkür ederim..Birbirimize vesile olduk çok şükür. burası sayesinde Ramazan'dan bu yana düzenli kiliyorum bende
akşam kildim
Sabah namazı ☹
Öğle namazı
Ikındı namazi
Akşam namazı
Yatsi namazı
Saliha40 Kardeşime yasin şerif okudum.Allahim gonlunden geceni nasip etsin.
Şimdi de biraz kitap okuyayim
OLSuN canımKahve __Kokusu seni eklemimisim kahvem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?