- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #6.281
Bende ikindiye geçiyorum. Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı Olsun şahanem Rabb'im kimin şifaya ihtiyacı varsa şafi ismi ile sifalandirsin ... Sağlığın önemi o kadar çok ki gerisi gerçekten boşÇok geçmiş olsun canım kahvem,rabbim acil şifalar versin kıldığımız namazlar ettiğimiz dualar hürmetine
Allah kabul etsin canımOgle namazim✔
10 sayfa da kur-an okudum
Okudukça açılıyor insan canım bende okudukça bir dakika atıyorSaliha40 icin okudum canım.
(Giderek hızlanıyorum galiba, yine 15 dakika sürdü )
Hemen senide alalım aramıza canım o zaman safları sıkıştıralimNe güzel bir sayfaymis burası canım tam eksik olduğum nokta namazlari fazlasıyla bosluyorum
Teşekkür ederim..Birbirimize vesile olduk çok şükür. burası sayesinde Ramazan'dan bu yana düzenli kiliyorum bendeNe güzel bir şeye vesile olmuşsunuz çok sevindim gerçekten.. Rabbim daim etsin.. namaz kılmayan sevdiklerim burada olsaydı mutalaka etiketlerdim.. ama en azından destek olurum bende yeni başlayanlara..
Selam kızlar kahvecim
original icin daha okuyamadım toplu okicam çok yoğun geçiyor 2 gündür simdi de ikindiye geliyorum Allah ibadetimizi kabul etsin
Evet canım bir tane okuyoruz okuyunca beni etiketlersiniz sevinirim canım unutulmasin diye Allah kolaylık versin1 yasin okuyoruz dimi Kahve __Kokusu
Aminn teşekkürlerÇok sevindim ikinizin adına Rabbim daim kılsın..
41 yasine katılınNe güzel bir şeye vesile olmuşsunuz çok sevindim gerçekten.. Rabbim daim etsin.. namaz kılmayan sevdiklerim burada olsaydı mutalaka etiketlerdim.. ama en azından destek olurum bende yeni başlayanlara..
tamamdır bildirim atarimEvet canım bir tane okuyoruz okuyunca beni etiketlersiniz sevinirim canım unutulmasin diye Allah kolaylık versin
Allah razi olsun canimOkudum canim yazamadim
Çok teşekkür ederim inşaallah regl şuan,yoksa kılmak istiyorum, tüm gücümle. Kalbim daha fazla kararmadan.Olsun hiçbir zaman geç değil.. her nefes bir fırsattır.. durumun müsaitse adet filan yoksa şuan başla.. sabah namazını bile bekleme önemli olan başlamaktır.. Rabbim kolaylastirisn amin