• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Çok geçmiş olsun canım kahvem,rabbim acil şifalar versin kıldığımız namazlar ettiğimiz dualar hürmetine 🤲💜🍒
Allah razı Olsun şahanem 🍒😍🤗🤗 Rabb'im kimin şifaya ihtiyacı varsa şafi ismi ile sifalandirsin ... Sağlığın önemi o kadar çok ki 😔 gerisi gerçekten boş

Ne güzel bir şeye vesile olmuşsunuz çok sevindim gerçekten.. Rabbim daim etsin.. namaz kılmayan sevdiklerim burada olsaydı mutalaka etiketlerdim.. ama en azından destek olurum bende yeni başlayanlara..🌺🌺🌺🥰
Teşekkür ederim..Birbirimize vesile olduk çok şükür. burası sayesinde Ramazan'dan bu yana düzenli kiliyorum bende 🤗

Olsun hiçbir zaman geç değil.. her nefes bir fırsattır.. durumun müsaitse adet filan yoksa şuan başla.. sabah namazını bile bekleme önemli olan başlamaktır.. Rabbim kolaylastirisn amin 🌺
Çok teşekkür ederim inşaallah 🤲 regl şuan,yoksa kılmak istiyorum, tüm gücümle. Kalbim daha fazla kararmadan.🌺🌺🌺🌺

Screenshot_20220103-185131~2.jpeg

NAMAZ VAKTİ 📢📢 CANLAR 🕋🛐

i p e k i p e k
clara clara
Minnosprenses Minnosprenses
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
D u t D u t
Wilma11 Wilma11
orjinal19 orjinal19
Saliha40 Saliha40
aypare ackerman aypare ackerman
C Calcifer
Tubismavis TubismavisTubismavis hesabı doğrulanmış üye.
Magnifiaque Magnifiaque
Ahsen555 Ahsen555
@Rose36
LesaM LesaM
K Kitapkontesi

Back