- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #6.341
Olur canimseni burda görmek çok guzel
birbirimizin ortisi olalim mi, namaz vakti girince didikleriz kıldın mı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canimseni burda görmek çok guzel
askrhpozitif alın arazinaseni burda görmek çok guzel
askrhpozitifseni burda görmek çok guzel
Cok geçmiş olsun Allah im şifa versin en kısa süredeOğlum hasta kızlar zaten salgin vardi bize de bulaştı.Sizden ricam oğlumun adı Mert. Ya safi okuyabilir misniz gönlünüzden geçtiği kadar.
Hastalığı bronşite çevirmeden atlatsın insallah
Amin Allah razı olsun ❤Cok geçmiş olsun Allah im şifa versin en kısa sürede
Geçmiş Olsun canım .. sayısız çekerim cekebildigim kadar Rabb'im şafi ismiyle şifa versin yavruna inşallahOğlum hasta kızlar zaten salgin vardi bize de bulaştı.Sizden ricam oğlumun adı Mert. Ya safi okuyabilir misniz gönlünüzden geçtiği kadar.
Sagol canim Allah razı olsun ❤Geçmiş Olsun canım .. sayısız çekerim cekebildigim kadar Rabb'im şafi ismiyle şifa versin yavruna inşallah
Cok geçmiş olsun Allah şifa versinOğlum hasta kızlar zaten salgin vardi bize de bulaştı.Sizden ricam oğlumun adı Mert. Ya safi okuyabilir misniz gönlünüzden geçtiği kadar.
Cok tesekkurler❤Cok geçmiş olsun Allah şifa versin
Etiket yapmamisim. Ben kildim aypare ackermanOrti sen hangi sehirdeydin unuttum. İstanbul için son 16 dk , öğleye hazirlanalim belki sizin orda ezan okunmuştur
Allah kabul etsin ben gene kediyi veterinere goturucem ikindiye yakın kılarim 1 abdestle 2 namazEtiket yapmamisim. Ben kildim aypare ackerman
aypare ackerman nniyetie yasin okudum. Allah gonlundekini nasip etsin kuzum.GÜNCEL LİSTE
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
K Kitapkontesi
Amine Busra
clara
i p e k
Magnifiaque
Kahve __Kokusu
bugun aypare ackerman için okuyoruz arkadaşlar
Allah kabul etsin