- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #6.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım kahvem,rabbim acil şifalar versin kıldığımız namazlar ettiğimiz dualar hürmetineSağlık sorunum var biraz kuzuM nefesle ilgili bu ara zorluyor şuanda da.. etkisin de kalıp söylemiş olabilirim şahanem
Allah izin verirse hepsini toplu okuyacağımGÜNCEL LİSTEMİZ
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
K Kitapkontesi
Amine Busra
i p e k
Kahve __Kokusu
Magnifiaque
Sıradaki arkadaşımız Saliha40 onun için okuyoruz arkadaşlar, Allah kabul etsin
Okudum canim yazamadim
Saliha40 icin okudum canım.GÜNCEL LİSTEMİZ
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
K Kitapkontesi
Amine Busra
i p e k
Kahve __Kokusu
Magnifiaque
Sıradaki arkadaşımız Saliha40 onun için okuyoruz arkadaşlar, Allah kabul etsin
Ne güzel bir şeye vesile olmuşsunuz çok sevindim gerçekten.. Rabbim daim etsin.. namaz kılmayan sevdiklerim burada olsaydı mutalaka etiketlerdim.. ama en azından destek olurum bende yeni başlayanlara..Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
Çok sevindim ikinizin adına Rabbim daim kılsın..Uzun zamandır hep başlamak istiyorduk eşimle çok şükür içimizdeki şeytanı ezip başladık dün , devamlı olur inşallah
Özür kanı (istihaze) den kaynaklanan kanamalar için her vakit abdest almalısın.. gusl edersende olur ama gusl şart değildir sadece peygamber efendimiz gusl edilmesini daha çok tavsiye etmiştir. Hadisi serifinde . Ama mecburiyet degildir.. abdest alman yeterli.. Rabbim kabul etsinKizlar bende afedersiniz kanama devam ediyor(smear testi yapilmisti) .gusul abdesti alsamda geçerli olurmu .
Evet tabikide çekilir adetliyken sadece namaz kılınmaz oruç tutulmaz ve mushafa Kuranı kerime dokunulmaz hepsi bu.. ama zikir de Kuran'da ezberinden de olsa okuyabilirsin.. günlük zikirler çok önemlidir sabah ve akşam zikirleri.. onun dışnda da herhangi bir zikir yapabilirsin içinden geldiğin kadar.. en önemlileri günlük salavat .. tekbir .. istiğfar dir ve şükürAdetliyken Zikir çekelim mi kızlar en azından maneviyattan kopmamis oluruz?
clara
Kahve __Kokusu
@Migim
C Calcifer
orjinal19
ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
@Bonus
@Aktif Lora
Vs
?
Olsun hiçbir zaman geç değil.. her nefes bir fırsattır.. durumun müsaitse adet filan yoksa şuan başla.. sabah namazını bile bekleme önemli olan başlamaktır.. Rabbim kolaylastirisn aminNamazını kilamayan biri olarak,mahcup şekilde de olsa resim atıyorum
Bir beş dk ayırmaya çalış yorgunluktan olsende abdest alınca dinç olacaksın herşey abdest alana kadarBenim de sabah namazım sıkıntılı kızlar. Hiç uyumayan bir oğlum var. kalkıp abdest almaya mecalim kalmiyor. Zamanla düzene koycam inşallah.
Bugun mesela sabah 5e kadar sürekli uyandı 5te tamamen uyandı. uyutmak için salla salla saat 7oldu malesef.
Ondan sonra biraz uyudum bende.