Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Sağlık sorunum var biraz kuzuM nefesle ilgili bu ara zorluyor şuanda da.. etkisin de kalıp söylemiş olabilirim şahanem
Çok geçmiş olsun canım kahvem,rabbim acil şifalar versin kıldığımız namazlar ettiğimiz dualar hürmetine

Ne güzel bir şeye vesile olmuşsunuz çok sevindim gerçekten.. Rabbim daim etsin.. namaz kılmayan sevdiklerim burada olsaydı mutalaka etiketlerdim.. ama en azından destek olurum bende yeni başlayanlara..

Namaz kılan veya kılmayan herkese hitaben ,
Günlük yapmak zorunda olduğunuz bir ihtiyac gibi düşünün yemek yemek su içmek uyumak gibi düşünün namazı.. nasıl bu saydıklarım olmadan yasayamazsiniz namaz da aynısıdır.. dinin direğidir.. 24 saatin içinde her namaz vaktinde en az 5 dk bile yeter.. Rabbim daim etsin.. Aminn

Kizlar bende afedersiniz kanama devam ediyor(smear testi yapilmisti) .gusul abdesti alsamda geçerli olurmu .
Özür kanı (istihaze) den kaynaklanan kanamalar için her vakit abdest almalısın.. gusl edersende olur ama gusl şart değildir sadece peygamber efendimiz gusl edilmesini daha çok tavsiye etmiştir. Hadisi serifinde . Ama mecburiyet degildir.. abdest alman yeterli.. Rabbim kabul etsin

Evet tabikide çekilir adetliyken sadece namaz kılınmaz oruç tutulmaz ve mushafa Kuranı kerime dokunulmaz hepsi bu.. ama zikir de Kuran'da ezberinden de olsa okuyabilirsin.. günlük zikirler çok önemlidir sabah ve akşam zikirleri.. onun dışnda da herhangi bir zikir yapabilirsin içinden geldiğin kadar.. en önemlileri günlük salavat .. tekbir .. istiğfar dir ve şükür

Namazını kilamayan biri olarak,mahcup şekilde de olsa resim atıyorum
Olsun hiçbir zaman geç değil.. her nefes bir fırsattır.. durumun müsaitse adet filan yoksa şuan başla.. sabah namazını bile bekleme önemli olan başlamaktır.. Rabbim kolaylastirisn amin

Bir beş dk ayırmaya çalış yorgunluktan olsende abdest alınca dinç olacaksın herşey abdest alana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…