• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Ben de yarın hedefim 500.salavat.
Olmazsa 5 vakit 100.er adet şeklinde bölerim.
Sonra değiştirerek devam edeceğim bakalım.
Çünkü her adet döneminden sonraki günler bir tembellik çöküyor insana .
Bende denesem iyi olucak
Sürekli yürüyorum
Hergün 15 bin adım atma şartlandirdim kendimi Zikirmatik hep yanımda 🤗

Kesinlikle öyle verimli kullanmıyoruz senle herseyimiz aynı bu ayrı olsa şaşarım zati 🤣
Sabah işe giderken müzik dinleyeceğime zikir çekeyim dedim. Bir ara dua topiği için ya şafi okuyordum. Biriktirip oraya veriyordum. Şimdi etiket olmayınca tekrar zikire döndüm.

Sabah işe giderken müzik dinleyeceğime zikir çekeyim dedim. Bir ara dua topiği için ya şafi okuyordum. Biriktirip oraya veriyordum. Şimdi etiket olmayınca tekrar zikire döndüm.
Allah kabul etsin canımm. bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun, nasıl yetişiyorsun çabuk anlat :KK51:

Allah kabul etsin canımm. bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun, nasıl yetişiyorsun çabuk anlat :KK51:
Ben meşgul olmazsam bir şeyler yapmazsam kendimi kötü hissediyorum. Spora gitmediğim zaman da Amigurumi örüyordum mesela. Kafam meşgul olmalı sürekli. Hareket halinde olmalıyım ondan sanırım

Ben meşgul olmazsam bir şeyler yapmazsam kendimi kötü hissediyorum. Spora gitmediğim zaman da Amigurumi örüyordum mesela. Kafam meşgul olmalı sürekli. Hareket halinde olmalıyım ondan sanırım
Allah'ım bende beni bıraksalar butun gün uzansam.
aşımı suyumu verseler bir de teli bütün gün yerimden kimildamam 😒

Screenshot_20220104-221952~2.jpeg

Öldükten sonra senden alınacak
ilk şey ismimdir...

Screenshot_20220104-222018~2.jpeg

i p e k i p e k
clara clara
Minnosprenses Minnosprenses
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
D u t D u t
Wilma11 Wilma11
orjinal19 orjinal19
Saliha40 Saliha40
aypare ackerman aypare ackerman
C Calcifer
Tubismavis TubismavisTubismavis hesabı doğrulanmış üye.
Magnifiaque Magnifiaque
Ahsen555 Ahsen555
@Rose36
LesaM LesaM
K Kitapkontesi

Back