- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #6.221
Zamani mi kontrol edemiyoruz acaba ?Allah'ım ben mi tenbelim uluk muyum hiç bir şeye yetişemiyorum
Ben de senin gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamani mi kontrol edemiyoruz acaba ?Allah'ım ben mi tenbelim uluk muyum hiç bir şeye yetişemiyorum
Bende denesem iyi olucakBen de yarın hedefim 500.salavat.
Olmazsa 5 vakit 100.er adet şeklinde bölerim.
Sonra değiştirerek devam edeceğim bakalım.
Çünkü her adet döneminden sonraki günler bir tembellik çöküyor insana .
Hadi yalnız bırakma beni yarın birlikte okuyalimBende denesem iyi olucak
Sürekli yürüyorum
Hergün 15 bin adım atma şartlandirdim kendimi Zikirmatik hep yanımda
Kesinlikle öyle verimli kullanmıyoruz senle herseyimiz aynı bu ayrı olsa şaşarım zatiZamani mi kontrol edemiyoruz acaba ?
Ben de senin gibiyim
Sabah işe giderken okuyorumHadi yalnız bırakma beni yarın birlikte okuyalim
Ajandaya başladımKesinlikle öyle verimli kullanmıyoruz senle herseyimiz aynı bu ayrı olsa şaşarım zati
Ya aslında ben de yetişemiyorum bir şeylerden feragat ediyorum. Bu süreçte eşim de baya yardımcı oluyor bana sanırım ondan birazcıkZamani mi kontrol edemiyoruz acaba ?
Ben de senin gibiyim
Sabah işe giderken müzik dinleyeceğime zikir çekeyim dedim. Bir ara dua topiği için ya şafi okuyordum. Biriktirip oraya veriyordum. Şimdi etiket olmayınca tekrar zikire döndüm.Kesinlikle öyle verimli kullanmıyoruz senle herseyimiz aynı bu ayrı olsa şaşarım zati
Allah kabul etsin canımm. bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun, nasıl yetişiyorsun çabuk anlatSabah işe giderken müzik dinleyeceğime zikir çekeyim dedim. Bir ara dua topiği için ya şafi okuyordum. Biriktirip oraya veriyordum. Şimdi etiket olmayınca tekrar zikire döndüm.
Ben meşgul olmazsam bir şeyler yapmazsam kendimi kötü hissediyorum. Spora gitmediğim zaman da Amigurumi örüyordum mesela. Kafam meşgul olmalı sürekli. Hareket halinde olmalıyım ondan sanırımAllah kabul etsin canımm. bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun, nasıl yetişiyorsun çabuk anlat
Allah'ım bende beni bıraksalar butun gün uzansam.Ben meşgul olmazsam bir şeyler yapmazsam kendimi kötü hissediyorum. Spora gitmediğim zaman da Amigurumi örüyordum mesela. Kafam meşgul olmalı sürekli. Hareket halinde olmalıyım ondan sanırım
çok güzel yazi. Allah bizden razı olsun gerisi önemsizEki Görüntüle 2981957
Öldükten sonra senden alınacak
ilk şey ismimdir...
Eki Görüntüle 2981958
i p e k
clara
Minnosprenses
ASSOSyal
D u t
Wilma11
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
Tubismavis
Magnifiaque
Ahsen555
@Rose36
LesaM
K Kitapkontesi
Aynen canımçok güzel yazi. Allah bizden razı olsun gerisi önemsiz
Şu an acayip kıskandım benim daha 25 gün var bitse de nafileye geçsek hayalindeyimi p e k oruç borcum bitti. 30 gün tuttum
Biter inşallah ama üzerimdem ağırlığı kalktı ya kuş gibi hafifledim resmenŞu an acayip kıskandım benim daha 25 gün var bitse de nafileye geçsek hayalindeyim
Darısı başıma çok aminBiter inşallah ama üzerimdem ağırlığı kalktı ya kuş gibi hafifledim resmen