- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #6.181
Valla konuya bakanlardan görüp etiketledim. En fazla bı iki yanlışlık olur diye düşündüm. Çünkü nickleri ezbere bilmiyorum.kusura bakmayin yine deYanlış mı oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla konuya bakanlardan görüp etiketledim. En fazla bı iki yanlışlık olur diye düşündüm. Çünkü nickleri ezbere bilmiyorum.kusura bakmayin yine deYanlış mı oldu
Sağlık olsun. Evdeysen gusül abdesti alıp kıl, adet kanaması değil ki. Test sonucu tedavi için mi ?Canim benim yeni girdim eve . Bir aydir kan vere tahlil yaptira yaptira yoruldum artik. Pazartesi cikacak sonuc. Sagol bitanem dusundugun ve sordugun için. Tabi ogle namazi kacti. Abdestte alma imkanim yok kanamam oldu test yapilinca. Bu halde namaz olurmu ki bilemiyorum.
orjinal19 "bir şey değil"yazmayı unutmuşumSağlık olsun. Evdeysen gusül abdesti alıp kıl, adet kanaması değil ki. Test sonucu tedavi için mi ?
Süpersiniz mâşâallah bârekallahUzun zamandır hep başlamak istiyorduk eşimle çok şükür içimizdeki şeytanı ezip başladık dün , devamlı olur inşallah
Evet canim tedavi icin.Sağlık olsun. Evdeysen gusül abdesti alıp kıl, adet kanaması değil ki. Test sonucu tedavi için mi ?
Allah kabul etsin canımOrjinal19 icin okudum.
Kahve __Kokusu
(Biraz hızlı okumaya çalıştım mahreclere filan dikkat ederek, yapacam gibi )
Allah razi olsum canim.rabbim kabul etsinAllah kabul etsin canım
Abdest almak gerekiyor ama devam ederse ne olur bilemiyorumKizlar bende afedersiniz kanama devam ediyor(smear testi yapilmisti) .gusul abdesti alsamda geçerli olurmu .
Canım sen tedavi gördüğün için seninki 10 günü gecgin bir olay ozre giriyor bence,Kizlar bende afedersiniz kanama devam ediyor(smear testi yapilmisti) .gusul abdesti alsamda geçerli olurmu .
Allah razi olsun canim benimmmCanım sen tedavi gördüğün için seninki 10 günü gecgin bir olay ozre giriyor bence,
her vakit abdest alıp kilabilirsin ..
yasini okudum sana canım Rabb'im muradını kabul etsin Salih evlatlar nasip etsin sana
Canm regl dönemindeyim bitince insallah umarım aynı akintilarla karsilasmicam şimdilik herşey yolunda gözüküyori p e k
clara
Hella
ASSOSyal
D u t
Wilma11
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
Tubismavis
Magnifiaque
Ahsen555