• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Canim benim yeni girdim eve . Bir aydir kan vere tahlil yaptira yaptira yoruldum artik. Pazartesi cikacak sonuc. Sagol bitanem dusundugun ve sordugun için. Tabi ogle namazi kacti. Abdestte alma imkanim yok kanamam oldu test yapilinca. Bu halde namaz olurmu ki bilemiyorum.
Sağlık olsun. Evdeysen gusül abdesti alıp kıl, adet kanaması değil ki. Test sonucu tedavi için mi ?

Yarına kadar orjinal19 orjinal19 arkadaşımıza okuya bilirsiniz arkadaşlar ,
yarın 12 de diğer arkadaşa geçeceğiz ..

Adetli olan arkadaşlar yada adeti yaklaşanlar ..
adet dönemi çok birikiyor zorlanirim okumaya derseniz şayet, adetli olan kişi sıradaki kişiye zikir çekip dua da edebilir.. dilerse borç olarak alıp bitiminde de okuyabilir.. herkesin gücüne göre i p e k i p e k ben C Calcifer arkadaşımız adetliyiz ,borç olarak aldık bitiminde okuyacağız inşaallah ...

GÜNCEL LİSTEMİZ 📄

orjinal19 orjinal19

Saliha40 Saliha40

aypare ackerman aypare ackerman

C Calcifer

Magnifiaque Magnifiaque

K Kitapkontesi

Amine Busra Amine Busra

E emma

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu

Kizlar bende afedersiniz kanama devam ediyor(smear testi yapilmisti) .gusul abdesti alsamda geçerli olurmu .

Kizlar bende afedersiniz kanama devam ediyor(smear testi yapilmisti) .gusul abdesti alsamda geçerli olurmu .
Canım sen tedavi gördüğün için seninki 10 günü gecgin bir olay ozre giriyor bence,
her vakit abdest alıp kilabilirsin ..
yasini okudum sana canım Rabb'im muradını kabul etsin Salih evlatlar nasip etsin sana ♥️

i p e k i p e k
clara clara
Hella Hella
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
D u t D u t
Wilma11 Wilma11
orjinal19 orjinal19
Saliha40 Saliha40
aypare ackerman aypare ackerman
C Calcifer
Tubismavis TubismavisTubismavis hesabı doğrulanmış üye.
Magnifiaque Magnifiaque
Ahsen555 Ahsen555
@Rose36
LesaM LesaM
K Kitapkontesi
Screenshot_20220104-190120~2.jpeg

Yatsı namazına az kaldı 5 de 5 yapanları yoruma bekliyorum gün sonu için 🤗

Back