- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #5.941
Bu arada mazeretliyim benHarika şuan okeyli 4 kişi varız salı günü inşaallah başlarız canım
Dinledim onu kuzum o kadar üzüldüm kiHepimizin zor geldigi donemler oluyor maalesef seytan var ustumuzdeki topragi silkelememiz zaman aliyor gecen nur bisey paylasmisti adamin iki kolunu da kesmisler ama o hala namazlarîni kilip ustune teheccude kalkiyor kazalarîni kiliyordu bizlzr cok birakiyoruz herseyi
Hic sukredebildigimi dusunmuyorum kahvem ya biseyler yapmaya calisiyorum ama hep yarimDinledim onu kuzum o kadar üzüldüm kisukretmemiz gereken o kadar çok şey var ki sağlıklı uyandigimiz her güne ..
Sagol canim söz vermim çünkü emin olamıyorum Kuran için ama okurum dediğim gün mutlaka okurum Allahin izniyle.Allah bağışlasın canım ufakmis miniğinCanım bak şuan tamda Kur'an okuma alışkanlığı edinmek için okumaya
Başlayacağız sende katıl bize okuya bildigin kadar teşvik olur ufak ufak başlarsın belki
Cok haklısın öyle bir iman gücü versin Rabbim bana da hepimize de amin amin. Bu dediğini hiç unutmam büyük ihtimal. Insallah baslicam bende yazarım buraya. Dua ederseniz çok sevinirimHepimizin zor geldigi donemler oluyor maalesef seytan var ustumuzdeki topragi silkelememiz zaman aliyor gecen nur bisey paylasmisti adamin iki kolunu da kesmisler ama o hala namazlarîni kilip ustune teheccude kalkiyor kazalarîni kiliyordu bizlzr cok birakiyoruz herseyi
Sorun değil kuzum onuda şöyle ayarlarız diye düşünüyorum yasin okumak 15 dakika aliyor mazeretli olduğumuz günler de okuyamadımizi mazeret bitince okuruz olmazmiBu arada mazeretliyim ben
Sabah namazina kalkmak icin niyetlen bir kevser suresi oku Allah’im namaza kaldir diye dua et tum istegînle rabbim nasip eder insallahSagol canim söz vermim çünkü emin olamıyorum Kuran için ama okurum dediğim gün mutlaka okurum Allahin izniyle.
Cok haklısın öyle bir iman gücü versin Rabbim bana da hepimize de amin amin. Bu dediğini hiç unutmam büyük ihtimal. Insallah baslicam bende yazarım buraya. Dua ederseniz çok sevinirim
Hepimiz aynıyız kuzumHic sukredebildigimi dusunmuyorum kahvem ya biseyler yapmaya calisiyorum ama hep yarimguzel oruc tutuyorfum 13 gun kalmisti sakatlandim oda yarim kaldi
Olur ben 5 dk okuyorumSorun değil kuzum onuda şöyle ayarlarız diye düşünüyorum yasin okumak 15 dakika aliyor mazeretli olduğumuz günler de okuyamadımizi mazeret bitince okuruz olmazmi
Oyyy Maşallah kuzumOlur ben 5 dk okuyorum
Tamam canım inşallah.Sabah namazina kalkmak icin niyetlen bir kevser suresi oku Allah’im namaza kaldir diye dua et tum istegînle rabbim nasip eder insallahHadi bismillah bir yerden baslayalim borc cok ne kadar kilsak fayda dua ederim tabi istemen bile ne kadar guzel sey
Aynen oyle ameller niyetlere goredir sen basla rabbim yardim eder insallahTamam canım inşallah.
Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır derler❤
Süpersin canım bende açıklamali okumayı seviyorum insanın okuduğunu anlaması daha güzelNe varım ins... arti açıklamalı okurum ins .. daha etkili
Amin canımIns daim olur niyetimiz
Duydum.Aynı yaşlardayiz canım 38 bende ve ömrümde kildigim en uzun kildigim ilk namazım bu güne kadar bu sene oldu. hep bıraktım erteledim üşendim, hala şeytan yokluyor ama artık papuc bırakmıyorum.. işin sırrı şurada alışkanlık edinmek yemek gibi su gibi alışkanlık edinirsen otomatik olarak ezan sesi duyduğunda ayakların seni namaza götürüyor içinde huzursuzluk oluyor vicdan yapıyorsun21 gün kuralını duydun mu hiç ?
bu kuralı uygularsan, 21 gün sonunda namaz kılma alışkanlığı edinmiş olursun .Duydum.
İnşaallah.biraz daha araştırayım.bu kuralı uygularsan, 21 gün sonunda namaz kılma alışkanlığı edinmiş olursun .
Ben de varım tabiki deHarika şuan okeyli 4 kişi varız salı günü inşaallah başlarız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?