Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Dinledim onu kuzum o kadar üzüldüm ki sukretmemiz gereken o kadar çok şey var ki sağlıklı uyandigimiz her güne ..

Sagol canim söz vermim çünkü emin olamıyorum Kuran için ama okurum dediğim gün mutlaka okurum Allahin izniyle.
Cok haklısın öyle bir iman gücü versin Rabbim bana da hepimize de amin amin. Bu dediğini hiç unutmam büyük ihtimal. Insallah baslicam bende yazarım buraya. Dua ederseniz çok sevinirim

Sabah namazina kalkmak icin niyetlen bir kevser suresi oku Allah’im namaza kaldir diye dua et tum istegînle rabbim nasip eder insallah Hadi bismillah bir yerden baslayalim borc cok ne kadar kilsak fayda dua ederim tabi istemen bile ne kadar guzel sey

Hic sukredebildigimi dusunmuyorum kahvem ya biseyler yapmaya calisiyorum ama hep yarim guzel oruc tutuyorfum 13 gun kalmisti sakatlandim oda yarim kaldi
Hepimiz aynıyız kuzum bu halde olmak güzel ama alçak gönüllü olmak eksik hissetmek övünmemek. diğer türlüsü insanı kibre götürür insanı bitirren de kıpırdir, yücelten alçak gönüllülük tür.. eksik ama tam bir teslimiyet ile Allah tan yardım istemek, ona yönelmek. insan Allah'a yoneldikce Allah kulunu gerçekten kendine yaklaştırıyor, namazla kuranla oruçla geçmiş olsun kuzum bu arada nasıl başarabildin kendini sakatlamayi

Tamam canım inşallah.
Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır derler❤

Duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…