Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Aynı yaşlardayiz canım 38 bende ve ömrümde kildigim en uzun kildigim ilk namazım bu güne kadar bu sene oldu. hep bıraktım erteledim üşendim, hala şeytan yokluyor ama artık papuc bırakmıyorum.. işin sırrı şurada alışkanlık edinmek yemek gibi su gibi alışkanlık edinirsen otomatik olarak ezan sesi duyduğunda ayakların seni namaza götürüyor içinde huzursuzluk oluyor vicdan yapıyorsun 21 gün kuralını duydun mu hiç ?

Harika olur benim icin ben varim
Gecenl yil uyumadan once fetih yasin meryem vakia ve mulk suresi okur uyurum maalesef bu sene yapamiyorim benim icin iyi baslangic olurdu

Benim için süper olur. Hali hazırda cüz okuyordum ama çok zorlanmaya başladım bırakmak zorunda kaldım. Tamamen bırakmak istemiyorum
Çok sevindim kuzum günlük bir sayfa bile okuya bilsek yada bir yasin bizim için çok güzel olur .yarın herkes cevap yazdığında hep birlikte kararlastiririz

Harika olur benim icin ben varim
Gecenl yil uyumadan once fetih yasin meryem vakia ve mulk suresi okur uyurum maalesef bu sene yapamiyorim benim icin iyi baslangic olurdu
Kuzum her kez isterse benim aklımdan da bir hafta boyunca yasin Tebareke amma böyle sırayla okuyalım istiyorum ..hem hepsini okumus hemde ezberimize yer etmiş oluruz

Kahve kokusu bende buraya namaza baslicam diye yazdım fakat başlayamadım gerçekten cok üzgünüm.
2cocugum var onlara yetişemiyorum baya uykusuzum bunlar bahane namaza engel olan sadece bayılmak ve ölmek olmalıdır diye biliyorum ama yorgunum bir türlü başlayamadım.
Cok üzülüyorum. Yazmak istedim sadece.

Vazgeçme canım içinde istek olduğu sürece. önce küçük küçük başla , seni yormayan bir vakit seç kendine mesala yatsı vakti çocuklar uyuduktan sonra. Bir Vakit bile olsa kıl canım goreceksin arkası gelecek

Insallah gerçekten ben de çok istiyorum teşekkür ederim

Çok sevindim kuzum günlük bir sayfa bile okuya bilsek yada bir yasin bizim için çok güzel olur .yarın herkes cevap yazdığında hep birlikte kararlastiririz
Olur canım. Ben yarım kalan cüzümden devam edeyim diyorum. Ortak Yasin okursak katılırım

Kaç yaşlarında çocuklar benim 2.5 yaşında bir kızım var
4yasina ve 7aylik. Küçük olan sürekli uyanıyor gece baya uykusuz yaşıyorum şuan uyandı mesela. Sabah namazına nasıl uyanacağım uyansam nasil abdest alicam diyorum.
Seni anliyorum dunya telasin da cok kolay degil ama kilabildigin kadar da olsa basla devami gelir insallah ozellikle sabah ve yatsi birakmazsan gerisi geliyor
Evet kilabildigimi kilsam bari ama sinir oluyorum kendime valla. Ben namazı kilmayi da Kuran okumayı da seven bir insanım çocuk dogunca nefsime zor geldi galiba.

Olur canım. Ben yarım kalan cüzümden devam edeyim diyorum. Ortak Yasin okursak katılırım
Şöyle geçiyor aklımdan kuzu herkeze uyarsa ,bir hafta Boyunca yasin okuruz birbirimize sonra diğerlerini amma tebereka vakıa bu şekilde değiştirerek hepsini okumuş oluruz

Allah bağışlasın canım ufakmis miniğin Canım bak şuan tamda Kur'an okuma alışkanlığı edinmek için okumaya
Başlayacağız sende katıl bize okuya bildigin kadar teşvik olur ufak ufak başlarsın belki

Hepimizin zor geldigi donemler oluyor maalesef seytan var ustumuzdeki topragi silkelememiz zaman aliyor gecen nur bisey paylasmisti adamin iki kolunu da kesmisler ama o hala namazlarîni kilip ustune teheccude kalkiyor kazalarîni kiliyordu bizlzr cok birakiyoruz herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…