- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.981
Tabiki isterimCanım pazartesi düzenli Kur'an okumaya başlayacağız sayfada sende katılmak ister misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki isterimCanım pazartesi düzenli Kur'an okumaya başlayacağız sayfada sende katılmak ister misin
Ikindi ezani okunuyo burda. Abdest alip namazimi kilim biraz da kuran okuycam insallah yineK Kitapkontesi @Rose36 namazlar eda edildi mi bende size sorayım bakım
gün sonu da yapabilirsiniz canlar şöyle örnek vereyim
Sabah
Öğle
İlkindi
Akşam
Yatsı
Gün sonu birbirinizi etiketlersiniz
bende size katılırım aypare ackerman sende katıl canım yeniden başlamana vesile olur
Harika canımTabiki isterim
Maşallah canım sana Allah kabul etsin neresi orası burada daha okunmadı İzmirIkindi namazimi kildim cok sukur. 5 sayfa kur-an okudum
ErzurumMaşallah canım sana Allah kabul etsin neresi orası burada daha okunmadı İzmir
Ne güzel heryerde kar vardın simdi sizinErzurum
Süpersin canım Allah kabul etsin kuzu Kur'an okumayı biliyormusun pazartesi okuyacağız sende katılmak ister misinSabah öğle kıldım ikindiyi de kılıcam insallah
2 gundur guzel yagiyor. Her yer doldu yineNe güzel heryerde kar vardın simdi sizin
amin kahvem cümlemizinSüpersin canım Allah kabul etsin kuzu Kur'an okumayı biliyormusun pazartesi okuyacağız sende katılmak ister misin
Teşekkür ederiz, sabahı kılmıştım da regl oldum , belli etmeden destek olayım diye hemen söylemedimK Kitapkontesi @Rose36 namazlar eda edildi mi bende size sorayım bakım
gün sonu da yapabilirsiniz canlar şöyle örnek vereyim
Sabah
Öğle
İlkindi
Akşam
Yatsı
Gün sonu birbirinizi etiketlersiniz
bende size katılırım aypare ackerman sende katıl canım yeniden başlamana vesile olur
15 dakika mı alıyor? Ben yavas okuyorum galibaSorun değil kuzum onuda şöyle ayarlarız diye düşünüyorum yasin okumak 15 dakika aliyor mazeretli olduğumuz günler de okuyamadımizi mazeret bitince okuruz olmazmi
TabiK Kitapkontesi ikindi tamam mı ?
Allah kabul etsin , bana neden yaZmadin ki şaşırdım, hatta regl olduğumu söylemedim moodumuz düşmesin diye.saglik olsun
Aliscaz yavas yavas kusura bakmaAllah kabul etsin , bana neden yaZmadin ki şaşırdım, hatta regl olduğumu söylemedim moodumuz düşmesin diye.saglik olsun
Hee tmm kuzum o zamanKirazimmmm Şahanem bitanem
Kur'an okumak için etiket yaptım namaz bildirimi yapmadım unuturmuyum seni hiç yoksa