- 25 Temmuz 2013
- 8.102
- 17.425
- 448
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.861
Akşam namazı kılındı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanefiyim ama bu sekilde kiliyorum.dizlerim de sikinti var bükme konusunda baglar hasar aldi.oturarak kiliyorum bir kismini namazin.evet sünnet-i kilmam lazim biliyorum.ama sunneti kilarsam kaza yi kilmiyorum.ne bileyim biraz sebat edeyim. Sunnetleri kilacagim.farzlar bari kilinsin diye dusunuyorumCanim benim, Şafii iseniz uygundur. Hanefi iseniz sünnet kaza yerine kılınmıyor.
En son kazaya kalmış ikindi namazının farzini kılmaya gibi niyet et .. . Sünnet kazası yerine farzları kazasını yap .... yavas yavas kaza et zorlama . Bu seferde şeytan durtmesin dizin ağrıyor bosver vaktin sünnetini kılma kaza yap demesin. Ne bulgurdan ol ne pirincten..Hanefiyim ama bu sekilde kiliyorum.dizlerim de sikinti var bükme konusunda baglar hasar aldi.oturarak kiliyorum bir kismini namazin.evet sünnet-i kilmam lazim biliyorum.ama sunneti kilarsam kaza yi kilmiyorum.ne bileyim biraz sebat edeyim. Sunnetleri kilacagim.farzlar bari kilinsin diye dusunuyorum
Sunnetin kazasi olmuyor diye biliyorum. Farzlarinda olmuyor aslinda ama bir umut diye kiliyorum. Mesela ogle kilacagim zaman.En son kazaya kalmış ikindi namazının farzini kılmaya gibi niyet et .. . Sünnet kazası yerine farzları kazasını yap .... yavas yavas kaza et zorlama . Bu seferde şeytan durtmesin dizin ağrıyor bosver vaktin sünnetini kılma kaza yap demesin. Ne bulgurdan ol ne pirincten..
Evet sunnetin kazası olmaz. Sadece o gün ogle girmeden eger kılınması ise sabah namazının sünneti kazası kılınıyor .Sunnetin kazasi olmuyor diye biliyorum. Farzlarinda olmuyor aslinda ama bir umut diye kiliyorum. Mesela ogle kilacagim zaman.
Niyet ettim kilmadigim son ogle namazinin farzini kilmaya diyorum.
Sonra ogle namazinin farzini kiliyorum.
Şeytan bağlıyor canım malesefŞuan uyanığım peki ama neden kalkıp kılmıyorum namazı
Hayırlı Sabahlar erkenci kuşumHayırlı sabahlar
Her zmanHayırlı Sabahlar erkenci kuşum
Kahvaltıda ne var bugünHer zman
Peynir zeytin ıspanaklı börekKahvaltıda ne var bugün
İyi normalmiş bu defaPeynir zeytin ıspanaklı börek
İyi normalmiş bu defa
Ispanak delisiyim her türlüsüne aşığım. ..Peynir zeytin ıspanaklı börek
Hele kış gunleri daha da güzel geliyor yatak sıcacık.Şeytan bağlıyor canım malesef
hic kilamiyormusun ?
Bende severimIspanak delisiyim her türlüsüne aşığım. ..