- 2 Mayıs 2016
- 682
- 719
- 103
- 34
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.841
Ilkindi namazinin farzi ve kilmadigim som ilkindi namazinin kazasi eda edildi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canım akşam Vakti yoğun oluyor etiket yapamayız yatsida bekliyorum etiketiniIlkindi namazinin farzi ve kilmadigim som ilkindi namazinin kazasi eda edildi.
Rica ederim canım paylaşmak güzeldirOkuyayim çok sagol.
Tek eksiğimBazen korkuyorum etiket yaparken sevindim kilabiliyormusun
Tabiki yazarimAllah kabul etsin canım akşam Vakti yoğun oluyor etiket yapamayız yatsida bekliyorum etiketini
Tamamlayaya çalışabiliriz istersen beraberTek eksiğim
Allah razı olsun ne güzel bir dua Cennetle mujdelenen kullarından eylesin bizleri inşaallah Rabb'im, gül kokulu Peygamberimize komşu....aminmin EcmainSaliha40
Kahve __Kokusu
i p e k
AKŞAM NAMAZIMI EDA ETTIM.HAYIRLI AKSAMLARINIZ OLSUN.evlerinizin bereketi bol olsun.Ruyalarimiz efendimizle olsun.
İnşallah canimTamamlayaya çalışabiliriz istersen beraber
Etiket ve dualarımdasin o zaman bundan sonraİnşallah canim
İnsallah regl oluyor gibiyim bugun. Bitince başlayalim etiketle benideEtiket ve dualarımdasin o zaman bundan sonra
Tamam canımİnsallah regl oluyor gibiyim bugun. Bitince başlayalim etiketle benide
Ne güzel bir dua etmissin Allah senden razı olsunSaliha40
Kahve __Kokusu
i p e k
AKŞAM NAMAZIMI EDA ETTIM.HAYIRLI AKSAMLARINIZ OLSUN.evlerinizin bereketi bol olsun.Ruyalarimiz efendimizle olsun.
Canim benim, Şafii iseniz uygundur. Hanefi iseniz sünnet kaza yerine kılınmıyor.Allahim namaz kilmakta sebat nasip etsin.namazlarin sunentlerini kilamadigim son vaktin ornegin ogle namazinin farzi diyerek kılıyorum.namaz borcum maalesef cok.