- 2 Mayıs 2016
- 682
- 719
- 103
- 34
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVet akşam okundumu sizde ,Buldum :)
Allah kabul etsin canım son görev yatsı kaldı kuran okuyabiliyormisun canım
Evet okumayi biliyorum. Hadi kuran konusunuda çözelim miAllah kabul etsin canım son görev yatsı kaldı kuran okuyabiliyormisun canım
Maşallah canım fazla yükleme yapmayalım bir arkadaş başlatacak bir kaç güne bende de o tembellik var devamlılık olsun istiyorum haber veririm sanada hep beraber okuruzEvet okumayi biliyorum. Hadi kuran konusunuda çözelim mi
Maşallah canım fazla yükleme yapmayalım bir arkadaş başlatacak bir kaç güne bende de o tembellik var devamlılık olsun istiyorum haber veririm sanada hep beraber okuruz
Sabahda edilmiştir inşallah günaydın.
Sabah edilmediSabahda edilmiştir inşallah günaydın.
Affına sığınarak 24 numara yanlış canim.
Yarim saat icinde sünnetiyle birlikte kaza edebilirsin, güneş tam tepeye cikmadan.Sabah edilmedi
Hani kilo vermek istiyordun canım gelmedinMutfaktasin simdi içtim seni kolay seni bulmak miss
Günaydın kuzum napiyon 24 numara neydi ben göremedimYarim saat icinde sünnetiyle birlikte kaza edebilirsin, güneş tam tepeye cikmadan.
Olmazsa sonra sadece farzini kaza et ins.
Ben atmistim munir derman diye bur dr var.onun videoları beni etkilemişti. Yazilarindan alintilar paylasmistimGünaydın kuzum napiyon 24 numara neydi ben göremedim
Evet uyuyordum
Tamam canim oyle yaptim. Zaten vakit namazlarinin sunnetini o vaktin son kilmadigim ffarzinaniyet ediyorum oyle kiliyorum. Borcum cok maalesef. ALLAH KABUL EDERSE.Yarim saat icinde sünnetiyle birlikte kaza edebilirsin, güneş tam tepeye cikmadan.
Olmazsa sonra sadece farzini kaza et ins.
Sacma bir yazı olmuş 24 numara ...Ben atmistim munir derman diye bur dr var.onun videoları beni etkilemişti. Yazilarindan alintilar paylasmistim
Saat kur.. Kevser suresini.11 kez okuyabilirsinEvet uyuyordum