- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #5.781
Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana namaz vakitleri seni etiketlemeyi çalışacağım sende etiketle lütfenMaaşallah daim olsun namazınız. Devamlılık konusunda sıkıntı yaşıyorum maalesef. Inanıyorum burda cozecegim bu sıkıntıyı.
Seni sıkıştıralim o zamanMaaşallah daim olsun namazınız. Devamlılık konusunda sıkıntı yaşıyorum maalesef. Inanıyorum burda cozecegim bu sıkıntıyı.
Allah kabul etsin burada yarım saat sonra ilkindi ezanı okunacak kılarız beraber inşaallah onudaEvet kıldım cok şükür.
Evvet cok memnun olurum vallahi.Seni sıkıştıralim o zaman
Bereber sikistiralimSeni sıkıştıralim o zaman
Bereber sikistiralim
Nerede oturuyor canım namaz saatlerine bakacağım
Ankaradayim ve sonnn 3 dakika kaldi Allahin huzuruna durmama.Nerede oturuyor canım namaz saatlerine bakacağım
@ buna basıp nici yazıyor sunEtiketme nasil yapiliyor bilmiyorum ama ikindi namazi ve kazasini eda ettim.Allah kabul etsin.
Allah kabul etsin canım bende kilacagim inşaallah şimdi okundu burada.Ankaradayim ve sonnn 3 dakika kaldi Allahin huzuruna durmama.
Tabiki ederizBen huzura gideyim. Dua edermisiniz bana. Bende size edecegim
Benimki olmamış canım tekrar dene bulana kadar biraz zor benimki@Kahve__Kokusu ,Saliha40
Amin sizlerinde yardimcisi olsun rabbim.Tabiki ederizRabb'im yar ve yardımcın olsun her daim
Mutfaktasin simdi içtim seni kolay seni bulmak missBenimki olmamış canım tekrar dene bulana kadar biraz zor benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?