- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #4.001
Doğru söylüyorsun canım...zaman çok kısıtlıydı benim için olan ... hiç okumamaktansa mülk süresini okudum ..Allah'ım.kabul etsin inşallah. Sabah namazıyla yasin okumak daha iyidir.mulk süresini yatsı namazı arkasına bırakırsanız kabir azabını önler diye biliyorum haddim olmadan özür dileyerek söylüyorum
Allah kabul etsin Antalyaydi diğmiOkuldan yeni geldim, hava o kadar sıcak ki hemen duşa girip namaz kılacağım
Yok canım Diyarbakır.Yanıyoruz VallaAllah kabul etsin Antalyaydi diğmi
Buralar baya serinledi bu hafta tür geneli serinliycek diyor amaYok canım Diyarbakır.Yanıyoruz Valla
Abdestimi aldım, kilicamşimdiEki Görüntüle 2912005
Eki Görüntüle 2912006
Namaz vakti Canlar
Minnosprenses
ASSOSyal
coconatt @minnosprenses
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek
H halleyy
Simurgp
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Galaxyeliz61 .!.:
Kurabiyex bu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
A Ajim aj
Bende kuzucum Allah kabul etsinAbdestimi aldım, kilicamşimdi
Gece kalman lazim kuzu belki o zor geliyordur nefse bir iki gün tutsan birakasin gelmeyecekben bugun oruca baslayim dedim gene olmadi ama namaza dévam
Cok yemek yemeyi seven biride degilim ama niye olmuyor
Insallah bu gece tekrar deniycemGece kalman lazim kuzu belki o zor geliyordur nefse bir iki gün tutsan birakasin gelmeyecek
Gündüz 38 var canım rahat . Gece biraz serinledi bir kaç gündür klimasız uyuyoruz geceleri.Ögretmenim canım 5 yıldır burdayımBuralar baya serinledi bu hafta tür geneli serinliycek diyor amakaç derece şuan canım yaş kaç burada ne okuyorsun
Baya çokmuş canım şuan böyleyse yazın 45 görüyorsunuzdurGündüz 38 var canım rahat . Gece biraz serinledi bir kaç gündür klimasız uyuyoruz geceleri.Ögretmenim canım 5 yıldır burdayım
İnşallah ben de bi ara kılıyodum hep ezan saatini beklerdim okunsada görevimi yerine getirsem diye bakardım güzel heyacanlı heycanlı ezanı beklerdim ben de tekrar başlamak istiyorum gerçekten bu dünyada oyalandığımızı gün geçtikçe daha iyi anlıyorum güzel mesajı yayınlamanızda bizlere vesile oluyorMerhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
Tekrar başlamalısın o zaman canım burası senin için vesile olur inşaallah, benim gibi.. ben bu paylaşımı yaptığımdan beri 5 vakit kılıyorum şükür güzel arkadaşlar var burada sende katıl aramızaİnşallah ben de bi ara kılıyodum hep ezan saatini beklerdim okunsada görevimi yerine getirsem diye bakardım güzel heyacanlı heycanlı ezanı beklerdim ben de tekrar başlamak istiyorum gerçekten bu dünyada oyalandığımızı gün geçtikçe daha iyi anlıyorum güzel mesajı yayınlamanızda bizlere vesile oluyor
Malasef canım çok sıcakBaya çokmuş canım şuan böyleyse yazın 45 görüyorsunuzdurne güzel mesleginiz var yeni nesiller yetiştiriyorsunuz doğu göremi
Sende benim gibi sıcak sevmiyorsun sanırım bende sıcak yerde yasiyamiyorum burada 38 le bile bayilcak gibi oluyorumMalasef canım çok sıcakEvet canım son 1 yılımız kaldı inşaallah eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?