- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.841
Söyle sorayım kuzu 6 rekât kaza kildim sabah namazı her iki rekât da duaları okumalıyızEvet ilk kazaya niyet edip Iki rekat son rekatta dedigin dualar selam verip tekrar ogleye niyet
Ayy Allah kabul etsin harikasinSöyle sorayım kuzu 6 rekât kaza kildim sabah namazı her iki rekât da duaları okumalıyız
Evet canim her biri bir vakit olarak dusunmeliyiz dogru yapmissin yani iki rekatta bir dualari okuyup sonra selamlayip tekrar niyet edip dévamSöyle sorayım kuzu 6 rekât kaza kildim sabah namazı her iki rekât da duaları okumalıyız
Saol kuzum dün paylaştım görmedin sanırım .bir gün boyunca her namaz vakti sabahın kazasını yapıyorsun. gün sonunda 30 rekât yapıyor. 12 gün sonra bir yıl sabah namazı borcun ödenmiş oluyorAyy Allah kabul etsin harikasin
Nerdesin saatlerdir seni bekliyorum kuzu
Ayy çok sevindim şuan Allah razı olsun kuzu sen kilcanmi şimdi kaza kıldın miEvet canim her biri bir vakit olarak dusunmeliyiz dogru yapmissin yani iki rekatta bir dualari okuyup sonra selamlayip tekrar niyet edip dévam
Kuzu anlatsana nasıl kıldığını bütün gün bunu sordum demedin birşeyBen yeni baslicam cocuklar uyudu mutfak işlerimi bitirdim.
Şimdi Allah izin verirse abdest için kalkıyorum
Ben senin kadar cok kilamadim ama kildim kaza bana hatirlattiginkz icin tesekkur ederim oncu oldunuz tek yatsim kaldi simdi onu kilcam insallah Allah kabul etsin rica ederimAyy çok sevindim şuan Allah razı olsun kuzu sen kilcanmi şimdi kaza kıldın mi
Amin canım cümlemizin birbirinize vesile olmak için buradayız zati oruçta istiyoruzBen senin kadar cok kilamadim ama kildim kaza bana hatirlattiginkz icin tesekkur ederim oncu oldunuz tek yatsim kaldi simdi onu kilcam insallah Allah kabul etsin rica ederim
Ayy hadi insallah oruc arkadasim olunAmin canım cümlemizin birbirinize vesile olmak için buradayız zati oruçta istiyoruzi p e k la belki onuda tutarız üçümüz
Sen ne zaman başlayacaksın kuzu oruca haber ver Musayit olursam ben istiyorum gerçekten hergun olmasa bile gün aşırı tutarım inşallah kuzu ben tecvid öğrenmeye başladım bu ara çok okuyamıyorum ama geceleri bu saatte bir tane sini okuyabilirim gündüz kız izin vermiyorAyy hadi insallah oruc arkadasim olun
Birde ben aksamlari kuran okumaya basliycam baslamak isterseniz onceleri cok okurdum bir oturusta yasin Fetih tebareke meryem suresi ve vakia ne okursaniz gerci okumak isterseniz
Canım hakkını helal et.Nerdesin saatlerdir seni bekliyorum kuzu
Helal olsun kuzum olur öyle telaşın çok senin anladım zati yazmayıncaCanım hakkını helal et.
Şeytan işte aklımdan cikarivermis eşim bir video izliyordu teheccud namazından bahsediyordu hoca.
Allah dedim bir kalktım yerimden ben kızlara söz verdim ben unuttum.
Sonra size yazdım.
Yarın cocuk okula başlayacak ya onun heyecanı işte aklımdasın çeşit düşünce olunca en önemli konuyu unutmuşum.
Ben bugun baslayamadim pazartesi insallah anca yarin oruc olmaz haftasonu esim evdeSen ne zaman başlayacaksın kuzu oruca haber ver Musayit olursam ben istiyorum gerçekten hergun olmasa bile gün aşırı tutarım inşallah kuzu ben tecvid öğrenmeye başladım bu ara çok okuyamıyorum ama geceleri bu saatte bir tane sini okuyabilirim gündüz kız izin vermiyor
Kesinlikle değil kuzu bugün bende her namaz arkası kıldım 6 reket sanki normal namaz kıldım niyet çok önemli Allah sabrını veriyor isteyince4 günlük namazımı eda ettim. Şimdi az ara verdim devam edicem geri . Hic zor değil ya.
Kurban olduğum Allah im bize zor olanı kolaylastiriyor biz istikrarlı olunca.
Başladın mı 50 günlük sabah namazına şimdi sen ?Kesinlikle değil kuzu bugün bende her namaz arkası kıldım 6 reket sanki normal namaz kıldım niyet çok önemli Allah sabrını veriyor isteyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?