Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Ben senin kadar cok kilamadim ama kildim kaza bana hatirlattiginkz icin tesekkur ederim oncu oldunuz tek yatsim kaldi simdi onu kilcam insallah Allah kabul etsin rica ederim
Amin canım cümlemizin birbirinize vesile olmak için buradayız zati oruçta istiyoruz i p e k la belki onuda tutarız üçümüz

Amin canım cümlemizin birbirinize vesile olmak için buradayız zati oruçta istiyoruz i p e k la belki onuda tutarız üçümüz
Ayy hadi insallah oruc arkadasim olun
Birde ben aksamlari kuran okumaya basliycam baslamak isterseniz onceleri cok okurdum bir oturusta yasin Fetih tebareke meryem suresi ve vakia ne okursaniz gerci okumak isterseniz

Ayy hadi insallah oruc arkadasim olun
Birde ben aksamlari kuran okumaya basliycam baslamak isterseniz onceleri cok okurdum bir oturusta yasin Fetih tebareke meryem suresi ve vakia ne okursaniz gerci okumak isterseniz
Sen ne zaman başlayacaksın kuzu oruca haber ver Musayit olursam ben istiyorum gerçekten hergun olmasa bile gün aşırı tutarım inşallah kuzu ben tecvid öğrenmeye başladım bu ara çok okuyamıyorum ama geceleri bu saatte bir tane sini okuyabilirim gündüz kız izin vermiyor

Nerdesin saatlerdir seni bekliyorum kuzu
Canım hakkını helal et.
Şeytan işte aklımdan cikarivermis eşim bir video izliyordu teheccud namazından bahsediyordu hoca.
Allah dedim bir kalktım yerimden ben kızlara söz verdim ben unuttum.
Sonra size yazdım.
Yarın cocuk okula başlayacak ya onun heyecanı işte aklımdasın çeşit düşünce olunca en önemli konuyu unutmuşum.

Helal olsun kuzum olur öyle telaşın çok senin anladım zati yazmayınca

Ben bugun baslayamadim pazartesi insallah anca yarin oruc olmaz haftasonu esim evde gun asiri olur benim icin hic farketmez insallah baslayalim oh harikasin rabbim faim etsin bende gece okuyabilirim sabah is var

Kendimi bu gecenin kaza namazlarına iyice alistırayım.
Sonra Kuran gecesi de yaparım inşallah.
Şu kazalardan biraz hafifleyelim sonra teheccude başlayalım inşallah ne güzel olur ya.
Ilk defa kendimi hakkını vererek yaşamaya çalışan mümin kadın gibi hissediyorum planlarımı Allah için duzenleyince.

4 günlük namazımı eda ettim. Şimdi az ara verdim devam edicem geri . Hic zor değil ya.
Kurban olduğum Allah im bize zor olanı kolaylastiriyor biz istikrarlı olunca.
Kesinlikle değil kuzu bugün bende her namaz arkası kıldım 6 reket sanki normal namaz kıldım niyet çok önemli Allah sabrını veriyor isteyince

Kesinlikle değil kuzu bugün bende her namaz arkası kıldım 6 reket sanki normal namaz kıldım niyet çok önemli Allah sabrını veriyor isteyince
Başladın mı 50 günlük sabah namazına şimdi sen ?
Az yazışalım da devam edicem namaza kaldığım yerden sen yaza dur ben bir abdest tazeleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…