- 28 Haziran 2011
- 61.454
- 154.424
- 898
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #3.801
Iyiyim şükür sen nasılsın kahvem balımTamam kuzummm napiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim şükür sen nasılsın kahvem balımTamam kuzummm napiyon
Şükür kuzu işleri bitirdim Ezan-ı bekliyorum uyku bastırdıIyiyim şükür sen nasılsın kahvem balım
Merhabalar bende konyaya yeni taşındım konyada sohbet yapılan yerler var mı, inşallah namazlarınızı güzel bi şekilde aksatmadan kılarsınızMerhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
Merhabalar Allah razı olsun clara arkadaşımız Konyalı size yardımcı olur belkiMerhabalar bende konyaya yeni taşındım konyada sohbet yapılan yerler var mı, inşallah namazlarınızı güzel bi şekilde aksatmadan kılarsınız
Sağlık olsun kuzu nasip değilmiş ...neden değiş ti ki üzülme daha yeni başladılar ileride olsa daha çok bağlanirdi daha zor olurdu vardır ondada bir hayır...Şu an itibaren renkli dönemine girmiş bulunmaktayım
İkindiyi kıldıktan sonra regl oldum Kahve __Kokusu
Bugun çok stres yaşadım öğretmen degişiklige gitti cocugu düşündüm hep
Öğretmen iyi çıkmadı başka öğretmene verdik bakalım ne olacak olmazsa okuldaki kaydını sildirecegiz aşırı derece stres yaşadımSağlık olsun kuzu nasip değilmiş ...neden değiş ti ki üzülme daha yeni başladılar ileride olsa daha çok bağlanirdi daha zor olurdu vardır ondada bir hayır...
Hayırlısı olsun canım hakkınız da ne diyim konuyu bilmeden yorum yapmak doğru olmaz. üzme kendini daha iyisinle karsilacaksindir inşaallahÖğretmen iyi çıkmadı başka öğretmene verdik bakalım ne olacak olmazsa okuldaki kaydını sildirecegiz aşırı derece stres yaşadım
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
coconatt
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek
H halleyy
Simurgp
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Galaxyeliz61 .!.:
Kurabiyex
Nefes0858
Karpuzlu araba
Namaz Vakti Canlar
Eki Görüntüle 2910141
Tabiki ederim kuzum benimde çok kilmadigim yok ama Allah nasip etti kılıyorum şimdi ramazandan beri .bir yerden başlamak lazım kuzuAşkım ya doğrusunu söylemek gerekirse ben namaz hayatım boyunca belki 5 kez kilmisimdir okunan dualar bile aklımda değil sen bana dua edermisin
Rabbim benim içimide o isteği koysun inşallahTabiki ederim kuzum benimde çok kilmadigim yok ama Allah nasip etti kılıyorum şimdi ramazandan beri .bir yerden başlamak lazım kuzu
Amin kuzum takipte kal Kılmasan da isteğin ne zaman geleceği belli olmazRabbim benim içimide o isteği koysun inşallah
Kalıcam aşkım hiç merak etmeAmin kuzum takipte kal Kılmasan da isteğin ne zaman geleceği belli olmaz
Oğlunu op benim için acukta şu profiline neşeli yüz koy giii içim garardi bakmaktanKalıcam aşkım hiç merak etme
Öperim çok sevdiğim profil içimi gösteriyor odaOğlunu op benim için acukta şu profiline neşeli yüz koy giii içim garardi bakmaktan