• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
coconatt coconatt
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11
i p e k i p e k
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE PiXiEE
Masallardiyarii Masallardiyarii
Cookiie Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek mavikelebek
H halleyy
Simurgp Simurgp
Madammor Madammor
Hannaz Hannaz
Cilekkokusuu Cilekkokusuu
Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 .!.:
Kurabiyex Kurabiyex
Nefes0858 Nefes0858
Karpuzlu araba Karpuzlu araba
NAMAZ Vakti Canlar 📢. 🕋🛐
Screenshot_20210902-165243~2.jpeg

Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah 😊
Merhabalar bende konyaya yeni taşındım konyada sohbet yapılan yerler var mı, inşallah namazlarınızı güzel bi şekilde aksatmadan kılarsınız 😇

Şu an itibaren renkli dönemine girmiş bulunmaktayım
İkindiyi kıldıktan sonra regl oldum🙄 Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu

Bugun çok stres yaşadım öğretmen degişiklige gitti cocugu düşündüm hep :KK43:
Sağlık olsun kuzu nasip değilmiş ...neden değiş ti ki üzülme daha yeni başladılar ileride olsa daha çok bağlanirdi daha zor olurdu vardır ondada bir hayır...

Sağlık olsun kuzu nasip değilmiş ...neden değiş ti ki üzülme daha yeni başladılar ileride olsa daha çok bağlanirdi daha zor olurdu vardır ondada bir hayır...
Öğretmen iyi çıkmadı başka öğretmene verdik bakalım ne olacak olmazsa okuldaki kaydını sildirecegiz 😩😩😩 aşırı derece stres yaşadım

• Şaşırdım
Reactions: Jou
Aşkım ya doğrusunu söylemek gerekirse ben namaz hayatım boyunca belki 5 kez kilmisimdir okunan dualar bile aklımda değil 🤭 sen bana dua edermisin
Tabiki ederim kuzum 🤗 benimde çok kilmadigim yok ama Allah nasip etti kılıyorum şimdi ramazandan beri .bir yerden başlamak lazım kuzu 😉

Back