- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.861
Haftada değilde 3 güne falan dusursek kuzu kilamayiz miKendimi bu gecenin kaza namazlarına iyice araştırayım.
Sonra Kuran gecesi de yaparım inşallah.
Şu kazalardan biraz hafifleyelim sonra teheccude başlayalım inşallah ne güzel olur ya.
Ilk defa kendimi hakkını vererek yaşamaya çalışan mümin kadın gibi hissediyorum planlarımı Allah için duzenleyince.
50 değil kuzu 12 gün günde 30 rekât bir yıl kaza namazı yapiyorBaşladın mı 50 günlük sabah namazına şimdi sen ?
Az yazışalım da devam edicem namaza kaldığım yerden sen yaza dur ben bir abdest tazeleyeyim
Önce bir nefis uslanmaya başlasın sonra erinmeden o dediğin de olur inşallah canım.Haftada değilde 3 güne falan dusursek kuzu kilamayiz mi
Canım yanlış hesap50 değil kuzu 12 gün günde 30 rekât bir yıl kaza namazı yapiyor
Harikasın gerçekten öyle en korktuğum şey çabuk sıkılan bir insanım çünküÖnce bir nefis uslanmaya başlasın sonra erinmeden o dediğin de olur inşallah canım.
Yavaştan alistiralim.
Bıkkınlık tehlikelidir.
Az olsun daim olsun.
Beden alışınca zaten bağımlılık oluyor kendi kendine götürür bizi seccade başına. Yeter ki alışalim
Sadece sabahın kazasını kılıyorum ama kuzu 12 bayuncaCanım yanlış hesap
Bir günün kaza namazı selati vitri saymazsak 17 rekat.
Nasıl kolayına gidiyorsa oyle yap canım.Sadece sabahın kazasını kılıyorum ama kuzu 12 bayunca
Tamam canım o zaman geceleri beni etiketle okuruz beraber inşallahBen bugun baslayamadim pazartesi insallah anca yarin oruc olmaz haftasonu esim evdegun asiri olur benim icin hic farketmez insallah baslayalim oh harikasin rabbim faim etsin bende gece okuyabilirim sabah is var
Nasıl kıldığını hala söylemedin kuzu 100 rekatıNasıl kolayına gidiyorsa oyle yap canım.
Ben gece namaz kılmayı daha çok sevdiğimden ve daha müsait olduğumdan geceyi seçtim.
Zaten 1 saat yine sürmez.
Canım 2 farz kılıp selam veriyorsun .Nasıl kıldığını hala söylemedin kuzu 100 rekatı
Benim kız hala uyanık kuzu biliyormusunNasıl kolayına gidiyorsa oyle yap canım.
Ben gece namaz kılmayı daha çok sevdiğimden ve daha müsait olduğumdan geceyi seçtim.
Zaten 1 saat yine sürmez.
O oynasın.Benim kız hala uyanık kuzu biliyormusunoynuyor yanımda
Tamam bir daha ki hafta kılıyoruz kesin beraber20 namaza bir ara verebilirsin 5 dakika sonra ra devam.
Yok kuzum ben yarında aynı sistem 12 gün kılmayı düşünüyorum kilarsam şimdi yarına pertim çıkarO oynasın.
Sen kilacak misin şimdi
4 günlük namaz sonrası uyusam mı ya.Tamam bir daha ki hafta kılıyoruz kesin beraber
Yok kuzum ben yarında aynı sistem 12 gün kılmayı düşünüyorum kilarsam şimdi yarına pertim çıkar
Uyu kuzum çokta zorlama.. bana çok rahatt geldi normal vakit namazı kılar gibi hiç zorlanmadım dene yarın istersen4 günlük namaz sonrası uyusam mı ya.
Bende yarın gündüz bir deneyeyim bakim senin dediğin gibi.
Tamamdir yarin etiketlerim insallahTamam canım o zaman geceleri beni etiketle okuruz beraber inşallah
Allah razi olsun bitanem, rabbim seninde kazalarını kabul etsin inşAllah kabul etsin kuzum
Gece kuşum gelmiş hoşgeldinAllah razi olsun bitanem, rabbim seninde kazalarını kabul etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?