- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
- 133
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #3.881
Memleketim ❤ yoksa samsunlu musunuzMerhabalar bende konyaya yeni taşındım konyada sohbet yapılan yerler var mı, inşallah namazlarınızı güzel bi şekilde aksatmadan kılarsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memleketim ❤ yoksa samsunlu musunuzMerhabalar bende konyaya yeni taşındım konyada sohbet yapılan yerler var mı, inşallah namazlarınızı güzel bi şekilde aksatmadan kılarsınız
Maşallah tabiki çocuklu çalışan hanımlarimiza 41 kere maşallah daim olsun inşaallah ...Kahve __Kokusu canım bebiş var biliyorsun her vakit girip yazamasam da maşallah bana iyi adepte oldum her vakit kılıyorum
Canım merhaba.günaydın
ben önceleri her vakit namazından sonra kaza namazları kılardım
ama mehmet okuyan hocayı dinlemiştim kuranı kerimde kaza namazı yok dedi vaktinde kıldın namazı kıldın eğer kılmadıysan o vakit namazı geçmiştir dedi, nafile namazı kılabılırsın diyor allah rıza için , baya kafam karıştı ha kaza namazı kılmıyormuyum bazen kaçırdım oluyorsa gün içinde yatsıdan sonra kılıyorum hiç kılmamaktan iyidir diyorum
ama hadislerde var mı kaza namazı onu bilmiyorum
Wilma11 Canım, ilk ekran fotosuna sen de bak,Diyanet'in kaza namazi sorusuna verdigi cevabi ekliyorumEki Görüntüle 2910273
Eki Görüntüle 2910274
F frenzy80
Beni de etiketler misiniz?Tamamdir yarin etiketlerim insallah
Evet samsunluyumMemleketim ❤ yoksa samsunlu musunuz
Canım merhaba.
Rica etsem, bahsettigin hocayı dinleme, takip etme.
Kendisi sapıtmış ilahiyatçılardandır, sadece Kur'an'ı baz alıp hadisleri ve sünneti kabul etmemektedir, dinimizi bozmak isteyen mealci gruptandır, insanlari yanlis yönlendirmektedir.
Kaza namazini kilmaya devam et.
Hanefi mezhebine göre üzerinde kaza namazı borcu varken nafile kılınmaz.
Diyanet'in kaza namazi sorusuna verdigi cevabi ekliyorumEki Görüntüle 2910273
Eki Görüntüle 2910274
F frenzy80
Bende konyaliyim samsunda yaşıyorumEvet samsunluyum
Şu an 1 kaç gün ara verdim sonra tekrar devamPardon 2. ekran fotosu imis Wilma11
Biraz rahatlayabildin mı kuzu nasılsınŞu an 1 kaç gün ara verdim sonra tekrar devam
Yok canım ya rahatlayabilsemBiraz rahatlayabildin mı kuzu nasılsın
Binimseyemedimi acaba canım okulu bende ilk gün çok ağlamıştım hiç unutmam çok korkmuştum iyiyim bende şükür elhamdülillahYok canım ya rahatlayabilsem
Şu an öğretmeni degiştirdik de nasıl olacak bilmiyorum bide kızım durmuyormuş durmazsa göndermeyecegiz bizde yapcak bişey yok iki günden beri stres yaşıyorum.
Sen nasılsın canım