- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.821
Yatsiyi da kilinca bugun tam olacak insallah@MinnosPrenses
@Catlak-kurabiye
ASSOSyal
@coconatt
@Morrmeneksee
@cevizli tarcinli kek
@Migim
@N u r
@Emma3
@DEMREE
Magnifiaque
@Cemoos
@28mn
@yasemin8085
@Zeynebim2020
@Assos32
@kizkizakiz
@snow3414
@Masallardiyarii
@Bal Perisi
@teolog8579
@Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
@mavikelebek
@halleyy
@pina
@madammor
@Hannaz
Cilekkokusuu
@yel1z.!.:
@Kurabiyex
@Nefes0858
Karpuzlu araba
Namaz Vakti Canlar
Eki Görüntüle 2910141
Aydınlatmak lazım senin içiniÖperimçok sevdiğim profil içimi gösteriyor oda
Allah kabul etsin canım okundumu ezanYatsiyi da kilinca bugun tam olacak insallah
Aydınlatcaz inşaallah takıl banaBencede
Daha degil simdi bebeleri uyutuyorum .Allah kabul etsin canım okundumu ezan
Maşallah kaç tane var .benimde 1 kızım var 2 yaşındaDaha degil simdi bebeleri uyutuyorum .
Allah bagislasin biz de biri 6.5 yasinda oglan digeri 2.5 yasinda 2 emanet var.Maşallah kaç tane var .benimde 1 kızım var 2 yaşında
Maşallah kızlar yaşıt sayılırAllah bagislasin biz de biri 6.5 yasinda oglan digeri 2.5 yasinda 2 emanet var.
Evet biz simdiler ergenlikteyiz 2 gundur cok basit seylere agliyor ama nasil sanki etini cimbizliyorlar.Maşallah kızlar yaşıt sayılır
Her istediğini yaptırmaya çalışıyor şuan size ağlayarak genelde çocukların hepsi böyle bu yaşlarda ..Keyfi nasıl benim kız hasta olduğunda huyu çok değişiyor öyle herşeye ağlıyor..Evet biz simdiler ergenlikteyiz 2 gundur cok basit seylere agliyor ama nasil sanki etini cimbizliyorlar.
Keyfi guzel ozellikle dondurma yerkenHer istediğini yaptırmaya çalışıyor şuan size ağlayarak genelde çocukların hepsi böyle bu yaşlarda ..Keyfi nasıl benim kız hasta olduğunda huyu çok değişiyor öyle herşeye ağlıyor..
Masallah keyfı yerımdeyse cokta takılma gecıcı bır durum canımKeyfi guzel ozellikle dondurma yerkenbiz de anlamadik saskin saskin kafamiz beynimiz inleye inleye zamani sayiyoruz.
Bende 30 rekât kaza namazı ve 5 vakit kıldım.. bunun huzuru hiç birşeyde yok değil miBugün namazların hepsini kıldım, bütün vakitlerin kazalarını da kıldım çok şükürAllah kabul etsinler
Allah kabul etsin kuzumKizlar bende kildim hamdolsun
Evet ilk kazaya niyet edip Iki rekat son rekatta dedigin dualar selam verip tekrar ogleye niyetAllah kabul etsin kuzumbirşey soracağım sabahin kazasını kılarken her iki rekât ta selam verip ettehuyatu şallı barik rabbena tekrar başlıyoruz değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?