Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Merhabalar bende konyaya yeni taşındım konyada sohbet yapılan yerler var mı, inşallah namazlarınızı güzel bi şekilde aksatmadan kılarsınız

Şu an itibaren renkli dönemine girmiş bulunmaktayım
İkindiyi kıldıktan sonra regl oldum Kahve __Kokusu

Bugun çok stres yaşadım öğretmen degişiklige gitti cocugu düşündüm hep
Sağlık olsun kuzu nasip değilmiş ...neden değiş ti ki üzülme daha yeni başladılar ileride olsa daha çok bağlanirdi daha zor olurdu vardır ondada bir hayır...

Sağlık olsun kuzu nasip değilmiş ...neden değiş ti ki üzülme daha yeni başladılar ileride olsa daha çok bağlanirdi daha zor olurdu vardır ondada bir hayır...
Öğretmen iyi çıkmadı başka öğretmene verdik bakalım ne olacak olmazsa okuldaki kaydını sildirecegiz aşırı derece stres yaşadım

Reactions: Jou
Öğretmen iyi çıkmadı başka öğretmene verdik bakalım ne olacak olmazsa okuldaki kaydını sildirecegiz aşırı derece stres yaşadım
Hayırlısı olsun canım hakkınız da ne diyim konuyu bilmeden yorum yapmak doğru olmaz. üzme kendini daha iyisinle karsilacaksindir inşaallah

Aşkım ya doğrusunu söylemek gerekirse ben namaz hayatım boyunca belki 5 kez kilmisimdir okunan dualar bile aklımda değil sen bana dua edermisin
Tabiki ederim kuzum benimde çok kilmadigim yok ama Allah nasip etti kılıyorum şimdi ramazandan beri .bir yerden başlamak lazım kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…