- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #3.781
Yatsıdan sonra mı :) kaç rekatWilma11 bu akşam kaza namazı kılacağız inşaallah sende istermisin katilmak kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatsıdan sonra mı :) kaç rekatWilma11 bu akşam kaza namazı kılacağız inşaallah sende istermisin katilmak kuzu
öğlen namazım kıldım çok şükürNamaz Vakti Canlar
@MinnosPrenses
ASSOSyal
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@Morrmeneksee
@cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
@Emma3
@DEMREE
Magnifiaque
@Cemoos
@28mn
F frenzy80
@Zeynebim2020
@Assos32
@kizkizakiz
@snow3414
@Masallardiyarii
@Bal Perisi
@teolog8579
@Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
@pina
@madammor
@Hannaz
@Cilekkokusuu
@yel1z.!.:
Kurabiyex
Nefes0858
Eki Görüntüle 2909870
Kıldım çok şükürNamaz Vakti Canlar
@MinnosPrenses
ASSOSyal
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@Morrmeneksee
@cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
@Emma3
@DEMREE
Magnifiaque
@Cemoos
@28mn
F frenzy80
@Zeynebim2020
@Assos32
@kizkizakiz
@snow3414
@Masallardiyarii
@Bal Perisi
@teolog8579
@Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
@pina
@madammor
@Hannaz
@Cilekkokusuu
@yel1z.!.:
Kurabiyex
Nefes0858
Eki Görüntüle 2909870
Bende varimSen kilabiliyormusun kuzu bu akşam kaza namazı kılacağız inşaallah.. transfer den dolayı sordum
Yok canım malesef Rabbim nasip ederse sonrasında kazalarımı kılarım yatıyorum dunden beri dinlen dedilerSen kilabiliyormusun kuzu bu akşam kaza namazı kılacağız inşaallah.. transfer den dolayı sordum
Gece yatsıdan sonra 100 rekat canımYatsıdan sonra mı :) kaç rekat
Şaka mıGece yatsıdan sonra 100 rekat canım
Daha sonra inşaallah canım kılarız beraber,sen iyi olda....Rabb'im gönlündekini en güzel şekilde nasip etsin inşaallahYok canım malesef Rabbim nasip ederse sonrasında kazalarımı kılarım yatıyorum dunden beri dinlen dediler
Süpersin canım akşam beraberiz akşam inşaallahBende varim
öğlen namazım kıldım çok şükür
Allah kabul etsin kizcelerKıldım çok şükür
100 rekat ara vermeden mi olacak nasıl olacakGerçek i p e k hoca dedi
Bende bilmiyorum kuzu i p e k hoca gel bizi aydinlat Wilma11 Magnifiaque ben ASSOSyal kirazimida kandirirsam kilicaz inşaallah100 rekat ara vermeden mi olacak nasıl olacak
Valla ben sevapa razıyım Allah rızası için kılmaya inşallahB
Bende bilmiyorum kuzu i p e k hoca gel bizi aydinlat Wilma11 Magnifiaque ben ASSOSyal kirazimida kandirirsam kilicaz inşaallah
Amin inşallah Allah razı olsun canım hepimiz içinDaha sonra inşaallah canım kılarız beraber,sen iyi olda....Rabb'im gönlündekini en güzel şekilde nasip etsin inşaallah
Benim aksam namazi sizden sonra okunuyor ama beraberiz insallah haber ederimSüpersin canım akşam beraberiz akşam inşaallah
Tamam kuzummmBenim aksam namazi sizden sonra okunuyor ama beraberiz insallah haber ederim
Bende kuzu kilabildigimiz kadar kılarız inşaallah en kötüValla ben sevapa razıyım Allah rızası için kılmaya inşallah
Ben sonra katılırım kahvemB
Bende bilmiyorum kuzu i p e k hoca gel bizi aydinlat Wilma11 Magnifiaque ben ASSOSyal kirazimida kandirirsam kilicaz inşaallah
Tamam kuzummm napiyonBen sonra katılırım kahvem