Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Âmîn âmîn

Âmîn.
Ben de.. benim de..
Kv vefat ettiginden beri kabirdeki daraltı hissi takılıyor kafama. Panik atak da ayyuka çıkınca, iyice düşünür oldum. Rabbim bizleri korusun. Bize merhamet etsin acısın

Sabah namaza kalkamadım uyandığımda güneş vakti gelmişti çok üzüldüm
Şu anda da kilabilirsin sünnetiyle birlikte.
Vaktinde kilamadigim bugünkü sabah namazinin sünnetinin kazasini kilmaya, farzinin kazasini kilmaya diye ayri ayri niyet alarak,
Normal namazi kiliyormussun gibi kilabilirsin,
Güneşin dik geldigi öğle vaktine kadar
Kalkamadim diye es gecme,
Kazasini bu sekilde bu saatlerde kıl.
Pesinden de ya baska bi kaza namazi ya da kuşluk vakti namazi kilabilirsin 4 rekatlık.

Âmîn.
Ben de.. benim de..
Kv vefat ettiginden beri kabirdeki daraltı hissi takılıyor kafama. Panik atak da ayyuka çıkınca, iyice düşünür oldum. Rabbim bizleri korusun. Bize merhamet etsin acısın
Panik atak çok etkiliyor bu duyguları. bir dönem bu yüzden bıraktım namazları, Allah affetsin ..yaşayamaz hale geldim. hep ölümü kabiri düşünür oldum şimdide düşünüyorum ama sınır getirdim düşüncelerime . yoğunlaştığı zaman düşünceler başka şeylere yöneliyorum bir gün ölecegim ve bundan ne kadar kaçabilir ki ?düşünerek değil ibadet ederek asabilirim diyorum kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…