- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.347
- 448
- 41
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.541
Âmîn âmîn
İnsan dinleyince kendi ailesine dönüp Allah im bize de bu duyguları yaşat diye dua edemeden duramıyor.
Bir evde herkes Allah i zikrederse o ev cennet olmaz mi ?
Rabbim evlerimizi ismiyle sereflensirsin.
Bize seviyorum seni Rabbim diyerek değil de sevdiğimi sana göstermek istiyorum sözünün hakkını verenlerden eylesin
Âmîn.Rabb'im bizleri,kabir azabından korusun.. en korktuğum şey kabir azabı.. burada herkez var en ufak korkuda ışıkları açıyoruz kalabalığa karisiyoruz ..orada kimse yok ailem dostum arkadaşım dediğin hiç kimse yok ... yaşarken unuttuğumuz Rabb'izin karşısında, kilmaadigimiz namazlarla kalakalmaktan çok korkuyorum....
Şu anda da kilabilirsin sünnetiyle birlikte.Sabah namaza kalkamadım uyandığımda güneş vakti gelmişti çok üzüldüm
Tamam kuzum hatırlatalım birbirimize unutursakPerşembeyi cumaya bağlayan gece olsun o zaman.
En hayırlı gec
Sabah namaza kalkamadım uyandığımda güneş vakti gelmişti çok üzüldüm
Panik atak çok etkiliyor bu duyguları. bir dönem bu yüzden bıraktım namazları, Allah affetsin ..yaşayamaz hale geldim. hep ölümü kabiri düşünür oldumÂmîn.
Ben de.. benim de..
Kv vefat ettiginden beri kabirdeki daraltı hissi takılıyor kafama. Panik atak da ayyuka çıkınca, iyice düşünür oldum. Rabbim bizleri korusun. Bize merhamet etsin acısın
Bana da haber edermisin borcalarimi bende odeyeyimTutalım inşallah Kasım ayında başlayacağım ben oruç borçlarımı ödemeye.
Ederiz tabiki canım bildirim yaparız buradan katılmak isteyenler olursa hep birlikte tutarız inşallahBana da haber edermisin borcalarimi bende odeyeyim
Süpersin canımGünaydın kızlar
Dün bütün vakit namazlarımı kildim çok şükür
Darısı bugün vakit namazlarınız ins
Bizim burda daha vakit girmedi , yoksa aklimda.Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
NAMAZ VAKTİ CANLAR. . .
Eki Görüntüle 2907655
Dünya kargaşasinin içinde herkes ne kadar yoğun, ne kadar yorgun....
Farkında değil kimse, oysa sadece
Allah'ı anan yürekler dinlenir...
Bekliyorum kahvemMinnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
NAMAZ VAKTi CANLAR ,
Eki Görüntüle 2907732
Cok şükür iyiyim kahvem, sen nasılsınKirazimnapiyon iyimisin
İyiyim şükür canım bende sıcaklarla boğuşuyorumCok şükür iyiyim kahvem, sen nasılsın
Sorma kuzu valla nereye kaçsam diyorum öyle bir yer yokİyiyim şükür canım bende sıcaklarla boğuşuyorum
Bütün gün odanın içinde hapis yaşıyoruz sıkıldım yaaa yürümek te gelmiyor içimden bu araSorma kuzu valla nereye kaçsam diyorum öyle bir yer yok
Sorma kuzu bana nefes almak.bile zoe geliyo bu araBütün gün odanın içinde hapis yaşıyoruz sıkıldım yaaa yürümek te gelmiyor içimden bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?