Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

İnsan dinleyince kendi ailesine dönüp Allah im bize de bu duyguları yaşat diye dua edemeden duramıyor.
Bir evde herkes Allah i zikrederse o ev cennet olmaz mi ?
Rabbim evlerimizi ismiyle sereflensirsin.
Bize seviyorum seni Rabbim diyerek değil de sevdiğimi sana göstermek istiyorum sözünün hakkını verenlerden eylesin

Rabb'im bizleri,kabir azabından korusun.. en korktuğum şey kabir azabı.. burada herkez var en ufak korkuda ışıkları açıyoruz kalabalığa karisiyoruz ..orada kimse yok ailem dostum arkadaşım dediğin hiç kimse yok ... yaşarken unuttuğumuz Rabb'izin karşısında, kilmaadigimiz namazlarla kalakalmaktan çok korkuyorum....

Yalniz olmayız eğer hakkını vererek yaşarsak.
Kuran okuyorsak o bize arkadaş ve ışık olacak.
Diyeceğiz ki "sen kimsin"
-Ben senin dünyada okuduğun Kuran'ım.
Sonra bir bakacağız yanımızda bir arkadaş bizi koruyan kollayan gülümseyen
Diyeceğiz ki "sen kimsin"
Ben senin kıldığın seccaden namazım.
-Sen beni bırakmadın Ben de seni burda bırakmayacağım

Rabb'im den asla ümidi kesmiyorum, ama ibadetlerime de güvenemiyorum nurcum o kadar namaz oruç borcum var ki yıllarca kilmadim bile bile bu gerçek beni çok üzüyor

Rabb'im den asla ümidi kesmiyorum, ama ibadetlerime de güvenemiyorum nurcum o kadar namaz oruç borcum var ki yıllarca kilmadim bile bile bu gerçek beni çok üzüyor
Şimdi namaz alışkanlığını devam ettir Allah izin verirse bur zaman sonra kazalarimiza da yavaştan başlayalım inşallah.
Kimin yok ki borcu.
Ama en azından şimdi sadık kalalım vakit namazlarimiza.

Şimdi namaz alışkanlığını devam ettir Allah izin verirse bur zaman sonra kazalarimiza da yavaştan başlayalım inşallah.
Kimin yok ki borcu.
Aynen normalde KKya ugrayamiyorum ama sirf namaz takibi var diye geliyorum, bana motive oluyor burasi, bir de yeme icme isini duzene koysam kaza oruclarimi da tutsam ne iyi olur.

Aynen normalde KKya ugrayamiyorum ama sirf namaz takibi var diye geliyorum, bana motive oluyor burasi, bir de yeme icme isini duzene koysam kaza oruclarimi da tutsam ne iyi olur.
Tutalım inşallah Kasım ayında başlayacağım ben oruç borçlarımı ödemeye.

Kimin yok ki borcu.
İnsan istese bir yılda odermis kaza borçlarını. Rabb'im hidayet versin kalan ömrümüzde..

İnsan istese bir yılda odermis kaza borçlarını. Rabb'im hidayet versin kalan ömrümüzde..
Kaza namazı geceleri yapalım istersen birbirimize de destek oluruz.
Mesela haftada bir gecemiz olsun 1 saat boyunca kilabildigimiz kadar kılalım.
Mesela bu hafta başladık diyelim.
1 saati kazaya kalmış sabah namaza ayıralım.
Özel ve mubarek gecelerde ben elimden geldiğince yapıyorum ama bitmez tabi borç

Harika düşünmüşsün canım Olur benim için Geceleri çok uygun kız uyuyor hadi gününü de sen belirle etiket yaparız herkezi o gün bildiririz

Harika düşünmüşsün canım Olur benim için Geceleri çok uygun kız uyuyor hadi gününü de sen belirle etiket yaparız herkezi o gün bildiririz
Perşembeyi cumaya bağlayan gece olsun o zaman.
En hayırlı gecelerden birini seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…