• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

İnsan dinleyince kendi ailesine dönüp Allah im bize de bu duyguları yaşat diye dua edemeden duramıyor.
Bir evde herkes Allah i zikrederse o ev cennet olmaz mi ?
Rabbim evlerimizi ismiyle sereflensirsin.
Bize seviyorum seni Rabbim diyerek değil de sevdiğimi sana göstermek istiyorum sözünün hakkını verenlerden eylesin

Âmîn âmîn 💚

Rabb'im bizleri,kabir azabından korusun.. en korktuğum şey kabir azabı.. burada herkez var en ufak korkuda ışıkları açıyoruz kalabalığa karisiyoruz ..orada kimse yok ailem dostum arkadaşım dediğin hiç kimse yok ... yaşarken unuttuğumuz Rabb'izin karşısında, kilmaadigimiz namazlarla kalakalmaktan çok korkuyorum....
Âmîn.
Ben de.. benim de..
Kv vefat ettiginden beri kabirdeki daraltı hissi takılıyor kafama. Panik atak da ayyuka çıkınca, iyice düşünür oldum. Rabbim bizleri korusun. Bize merhamet etsin acısın ❤️🤲🏻

Sabah namaza kalkamadım uyandığımda güneş vakti gelmişti çok üzüldüm 😞😞
Şu anda da kilabilirsin sünnetiyle birlikte.
Vaktinde kilamadigim bugünkü sabah namazinin sünnetinin kazasini kilmaya, farzinin kazasini kilmaya diye ayri ayri niyet alarak,
Normal namazi kiliyormussun gibi kilabilirsin,
Güneşin dik geldigi öğle vaktine kadar ❤️
Kalkamadim diye es gecme,
Kazasini bu sekilde bu saatlerde kıl.
Pesinden de ya baska bi kaza namazi ya da kuşluk vakti namazi kilabilirsin 4 rekatlık. ❤️

Âmîn.
Ben de.. benim de..
Kv vefat ettiginden beri kabirdeki daraltı hissi takılıyor kafama. Panik atak da ayyuka çıkınca, iyice düşünür oldum. Rabbim bizleri korusun. Bize merhamet etsin acısın ❤️🤲🏻
Panik atak çok etkiliyor bu duyguları. bir dönem bu yüzden bıraktım namazları, Allah affetsin ..yaşayamaz hale geldim. hep ölümü kabiri düşünür oldum 😔 şimdide düşünüyorum ama sınır getirdim düşüncelerime . yoğunlaştığı zaman düşünceler başka şeylere yöneliyorum bir gün ölecegim ve bundan ne kadar kaçabilir ki ?düşünerek değil ibadet ederek asabilirim diyorum kendime...

Minnosprenses Minnosprenses
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
coconatt coconatt
D u t D u t
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11 bb
i p e k i p e k ve
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE PiXiEE
Masallardiyarii Masallardiyarii
Cookiie Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx Kelebegimmmxxxx

NAMAZ VAKTİ CANLAR 📢. 🕋. 🛐. 📿

Screenshot_20210827-164101~4.jpeg

Dünya kargaşasinin içinde herkes ne kadar yoğun, ne kadar yorgun....
Farkında değil kimse, oysa sadece
Allah'ı anan yürekler dinlenir...

Back