• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Yaaa ben yine vesveselerle kilamiyorum namazımı.
Bugün hasta olacağım diye kilamadim.surekli ha oldum ha olucam Allah'ım ne olur olmayayım diye geçti günüm 🥺
Az sonra gidip duş alıp abdest Alicam artık beklemeyeyim 😔
Bekleme kuzum her namaza abdest al öyle zamanlarda anlarsin o zaman olup olmadığını ben böyle yaparım hep diğer türlü şeytan hep kandırıyor 😔

Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah 😊
Bende oturtamadim bir turlu kiliyorum sonra birakiyorum o kadar cok istiyorumki kilmayi

Yaaa ben yine vesveselerle kilamiyorum namazımı.
Bugün hasta olacağım diye kilamadim.surekli ha oldum ha olucam Allah'ım ne olur olmayayım diye geçti günüm 🥺
Az sonra gidip duş alıp abdest Alicam artık beklemeyeyim 😔
Merhaba.
Ne gibi bir sıkıntı var canım?

Merhaba.
Ne gibi bir sıkıntı var canım?
Bugün normalde adet olmam lazım.
Olmadım ama dakika da bir hasta oldum diye vesveseye kapıyorum.
Birde bebek istiyorum ondan ümitleniyorum.
Namazlarımi kilamadim şimdi hasta oldu şuan olucam diye diye bütün günü kendime eziyet çektirdim 😔

Bugün normalde adet olmam lazım.
Olmadım ama dakika da bir hasta oldum diye vesveseye kapıyorum.
Birde bebek istiyorum ondan ümitleniyorum.
Namazlarımi kilamadim şimdi hasta oldu şuan olucam diye diye bütün günü kendime eziyet çektirdim 😔
Abdest dedigin gusul mü?
Adet olmadiysan, abdest-gusül alma gereksiz yere, vesveseyi besleme. Bos yere gusul alırsan seytanin istedigini yapmış, vesveseyi büyütmüş olursun. Allah korusun.
Felak Nas euzu besmele oku, seytani üz, namazina dur canim.
Allah kabul etsin.

Abdest dedigin gusul mü?
Adet olmadiysan, abdest-gusül alma gereksiz yere, vesveseyi besleme. Bos yere gusul alırsan seytanin istedigini yapmış, vesveseyi büyütmüş olursun. Allah korusun.
Felak Nas euzu besmele oku, seytani üz, namazina dur canim.
Allah kabul etsin.
Ya evet o kadar vesvese yapınca gusül alayım namaza durayım diye düşündüm sonra vazgeçtim namaz abdestimi aldım
Zaten dualarım vardı onları okuyup biraz rahatladım.
Allah razı olsun 🙏

Ya evet o kadar vesvese yapınca gusül alayım namaza durayım diye düşündüm sonra vazgeçtim namaz abdestimi aldım
Zaten dualarım vardı onları okuyup biraz rahatladım.
Allah razı olsun 🙏
Seytanin istedigini degil, tersini yapalım inş.

Başında besmele cekip la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim zikrini de okuyabilirsin iyi hissetmek için. ❤️

Back