Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Günaydın canım hayırlı sabahlar neresi orası baya saat farkı var burada 5.5 da okunuyor amin canım inşaallah 21 gün kaçırmamaya çalış ondan sonra istesende birakamayacaksin
Namaz kılmayı çok seviyorum en huzur yeri. Tüm derdimi buraya anlatmaktan daha çok Allaha anlatıyorum herşeyi . Gören duyan Allah. Bunu çok güzel hissediyorum çok şükür ben buraya dert anlatsam anlamıyor kimse. Morelim bozuluyor üzülüyorum.
Ama Rabbme dua etmek iç huzurlugum rahatlıyor dua etmeyi çok seviyorum. Çok şükür elhamdulillah
Bilecik canım

Benim de çok oluyor yavru.. gaz yapıcı şeylerden uzak durman lazım.. ben tek abdestle iki namaz kılamam mesala mutlaka bozulur
Ya ezan öncesi abdest alın vaktı gelince kılarsın diye işte ben duramıyorum abdest alıp namaza koşuyorum
Keşke durabilsem ezanı beklesem abdestli haliyle ne yiyorum bilmiyorumgaz nerden çıktıgı bilsem

Benim cok gazim vardir, azcık ayaklarım veya karnım üşüsün hemen gaz gelir.
Ben de genelde her vakit aliyorum hem bu yüzden hem idrara sık çıkma yüzünden, sürekli tuvalete gittigimden :)
Sende üşüme gibi bir durum var mi? Yoksa yediklerinden mi oluyor, bi incele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…