- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #3.421
Selam canım saatler değişik tabi yurtdışında şuan kaçselam Kizlar Sabah namazi Tamam sirada oglen var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım saatler değişik tabi yurtdışında şuan kaçselam Kizlar Sabah namazi Tamam sirada oglen var
Buralardayım etiket gelmeyince seste veremiyorum doğal olarak kılıyorum ama namazları çok şükürNerelerdesin sen etiketten çıkmışsın seste vermiyon hiç
Timam o zaman kiliyirsan kizacaktim yoksa etikete aldım gün sonu yapıyoruz bundan sonra raporlarını bekliyorum canımBuralardayım etiket gelmeyince seste veremiyorum doğal olarak kılıyorum ama namazları çok şükür
Tamam canım bildirim yaparımTimam o zaman kiliyirsan kizacaktim yoksa etikete aldım gün sonu yapıyoruz bundan sonra raporlarını bekliyorum canım
Gidiyimde kılayım
Kıl kuzum. Bende yoldayım varınca kılıcam inşallahGidiyimde kılayım
Şöyle bir söylenişi de var, ben onu daha kolay ezberledim:
Çok şükür bin şükür canım,ay ne güzel sohbete gitme ımkanınız var
Forumdaki hoşbeş havadan sudan sohbeti demedim kuzu, bugün dinî sohbet vardi, ona gidek diye dedim :))Kılalım canim Allah kabul etsin. sen etiket yap ben gelirim ..
Nerde gülüşümForumdaki hoşbeş havadan sudan sohbeti demedim kuzu, bugün dinî sohbet vardi, ona gidek diye dedim :))
Evlerde. Sırayla.Nerde gülüşüm
Sizde konyadasiniz dimi ?Forumdaki hoşbeş havadan sudan sohbeti demedim kuzu, bugün dinî sohbet vardi, ona gidek diye dedim :))
Aaa eeveeet siz dee, hatirladimSizde konyadasiniz dimi ?
Ne yolu nereleri gezıyon yıneKıl kuzum. Bende yoldayım varınca kılıcam inşallah
Keske öyle bir imkan olsa kuzu eskiden giderdim çok güzel olurduForumdaki hoşbeş havadan sudan sohbeti demedim kuzu, bugün dinî sohbet vardi, ona gidek diye dedim :))