Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Benim de çok oluyor yavru.. gaz yapıcı şeylerden uzak durman lazım.. ben tek abdestle iki namaz kılamam mesala mutlaka bozulur

Valla ben mazeretliyim kızlar böyle olduğum zamanlar hep bı yanım eksik hissediyorum

Valla ben mazeretliyim kızlar böyle olduğum zamanlar hep bı yanım eksik hissediyorum
Ne güzel bu duyguyu hissetmek imanın kuvvetinden geliyor bence" eskiden ben sevinirdim adetim geldiğinde Allah'ın bildiğini kuldanmi sakliycam ..şimdi bende eksik hissetmeye başladım kendimi bence güzel bir duygu bu eksikliğini hep duyalım inşaallah

Neden peki kilamiyorsun kuzu dünya işlerimi çalışıyormusun nefsin mi izin vermiyor acarmisin biraz
Çok açık anlatayim Allah'ın bildiğini kuldan saklamicam 3, aylık bir bebeğim var gece 3 gibi mama yemeye kalkıyor ondan sonra sabah namazina uyanmak aşırı zor geliyor genelde alarmı kapattığını bile hatırlıyorum öğlen ve genelde ikindi namazlarında çok sıkıntı olmuyor eğer ama akşam hele de yatsı namazı için kolumu kaldormaya halim kalmıyor atıyorum kendimi koltuğa öylece kaliyorum nefsime yenik dusuyorum. Bir ara mama saatini sabah ezanina ayarlamaya çalıştım yok olmadı gece 3, gibi uyanıyor muhakkak

Küçük bebeği olan bir anne olarak çok iyi anlıyorum seni canım ..Sabah namazını söyle yapabilirsin 3 gibi yedi diyelim sabah ezanı ni kabe saatine göre ayarliya bilirsin cdaha erken olmuş olur ezanı beklemezsin kılmak için .. benimde 2 yaşında kızim var en rahat kildigim namaz yatsı namazı babası evde oluyor daha rahat kılıyorum yatsı namazı ile ilgili hadisler okuya bilirsin canım önemini kavrarsan kilicagina inanıyorum ben .. son görev olarak düşün Rabb'ine bugün kü ,son görevin ...kılmadan yatmak olur mu

Nasıl yani Kabe saatine göre ayarlayınca olur mu ama burda ezan okunmamış oluyor hiç duymadım böyle birdey eğer olursa çok çok büyük nimet valla benim için

Nasıl yani Kabe saatine göre ayarlayınca olur mu ama burda ezan okunmamış oluyor hiç duymadım böyle birdey eğer olursa çok çok büyük nimet valla benim için
Ben ramazandan sonra 6 gün oruç tuttum aynı sorunu yaşadım .bir arkadaşim dini bilgisi olan boyle yapmamı söylemişti. imsak vakti girince kıl mamazini bekleme demişti ezanı...soylede bir yazı buldum senin için İnternet ten..

Günaydın
Bugun Sabah namazı kaçırıyordum
Alarımsız 4 te uyanıyorum
Biraz daha uyuyum derken 5:30
Hemen fırladım abdest aldım kıldım çok şükür
Burda 4:45 te ezan okuyor
Alıştırmaya çalışıyorum daha bi hafta oldu çok şükür Rabbim namazlarını daimi kılmaya nasip etsin inşallah

Günaydın canım hayırlı sabahlar neresi orası baya saat farkı var burada 5.5 da okunuyor amin canım inşaallah 21 gün kaçırmamaya çalış ondan sonra istesende birakamayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…