- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.441
Benim de çok oluyor yavru.. gaz yapıcı şeylerden uzak durman lazım.. ben tek abdestle iki namaz kılamam mesala mutlaka bozulurArkadaşlar size sorum olacak
Ben defalarca abdest alıyorum
Çünkü çok çok affedersin gaz çıkarma (osurma)sorunum çıkıyor Bozulunca yeniden abdest alıyorum sizde böyle yaşayan var mı? Ne yapmalıyım
Yok kuzu ne gezmesi salça yaptim onu sıktım daha yeni girdim eveNe yolu nereleri gezıyon yıne
Hee pardonn.. Hadı iyisin bugunki gunahlarını aldımYok kuzu ne gezmesi salça yaptim onu sıktım daha yeni girdim eve
Kıyamam sana alma bir dahaHee pardonn.. Hadı iyisin bugunki gunahlarını aldım
Benımkıler bana yeter zaten senınkıler sende kalsınKıyamam sana alma bir daha
Dimiii bilip bilmeden ne çok günah işliyoruzBenımkıler bana yeter zaten senınkıler sende kalsın
Valla ben mazeretliyim kızlar böyle olduğum zamanlar hep bı yanım eksik hissediyorum5 Vakit namazını kılmak kimlere nasip oldu yoklama alalım mı
Sabah
Öğle.
ikindi
Akşam
Yatsı
Elhamdülillah kıldıran Rabb'ime...
Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
Eki Görüntüle 2906990
Neden peki kilamiyorsun kuzu dünya işlerimi çalışıyormusun nefsin mi izin vermiyor acarmisin birazBen kilamadimadetim gerçi normalde de hala 5 vakit kilamiyorum
Ne güzel bu duyguyu hissetmek imanın kuvvetinden geliyor bence" eskiden ben sevinirdim adetim geldiğinde Allah'ın bildiğini kuldanmi sakliycam ..şimdi bende eksik hissetmeye başladım kendimi bence güzel bir duygu bu eksikliğini hep duyalım inşaallahValla ben mazeretliyim kızlar böyle olduğum zamanlar hep bı yanım eksik hissediyorum
Çok açık anlatayim Allah'ın bildiğini kuldan saklamicam 3, aylık bir bebeğim var gece 3 gibi mama yemeye kalkıyor ondan sonra sabah namazina uyanmak aşırı zor geliyor genelde alarmı kapattığını bile hatırlıyorum öğlen ve genelde ikindi namazlarında çok sıkıntı olmuyor eğer ama akşam hele de yatsı namazı için kolumu kaldormaya halim kalmıyor atıyorum kendimi koltuğa öylece kaliyorum nefsime yenik dusuyorum. Bir ara mama saatini sabah ezanina ayarlamaya çalıştım yok olmadı gece 3, gibi uyanıyor muhakkakNeden peki kilamiyorsun kuzu dünya işlerimi çalışıyormusun nefsin mi izin vermiyor acarmisin biraz
Küçük bebeği olan bir anne olarak çok iyi anlıyorum seni canım ..Sabah namazını söyle yapabilirsin 3 gibi yedi diyelim sabah ezanı ni kabe saatine göre ayarliya bilirsin cdaha erken olmuş olur ezanı beklemezsin kılmak için .. benimde 2 yaşında kızim var en rahat kildigim namaz yatsı namazı babası evde oluyor daha rahat kılıyorum yatsı namazı ile ilgili hadisler okuya bilirsin canım önemini kavrarsan kilicagina inanıyorum ben .. son görev olarak düşün Rabb'ine bugün kü ,son görevin ...kılmadan yatmak olur muÇok açık anlatayim Allah'ın bildiğini kuldan saklamicam 3, aylık bir bebeğim var gece 3 gibi mama yemeye kalkıyor ondan sonra sabah namazina uyanmak aşırı zor geliyor genelde alarmı kapattığını bile hatırlıyorum öğlen ve genelde ikindi namazlarında çok sıkıntı olmuyor eğer ama akşam hele de yatsı namazı için kolumu kaldormaya halim kalmıyor atıyorum kendimi koltuğa öylece kaliyorum nefsime yenik dusuyorum. Bir ara mama saatini sabah ezanina ayarlamaya çalıştım yok olmadı gece 3, gibi uyanıyor muhakkak
Nasıl yani Kabe saatine göre ayarlayınca olur mu ama burda ezan okunmamış oluyor hiç duymadım böyle birdey eğer olursa çok çok büyük nimet valla benim içinKüçük bebeği olan bir anne olarak çok iyi anlıyorum seni canım ..Sabah namazını söyle yapabilirsin 3 gibi yedi diyelim sabah ezanı ni kabe saatine göre ayarliya bilirsin cdaha erken olmuş olur ezanı beklemezsin kılmak için .. benimde 2 yaşında kızim var en rahat kildigim namaz yatsı namazı babası evde oluyor daha rahat kılıyorum yatsı namazı ile ilgili hadisler okuya bilirsin canım önemini kavrarsan kilicagina inanıyorum ben .. son görev olarak düşün Rabb'ine bugün kü ,son görevin ...kılmadan yatmak olur mu
Ben ramazandan sonra 6 gün oruç tuttum aynı sorunu yaşadım .bir arkadaşim dini bilgisi olan boyle yapmamı söylemişti. imsak vakti girince kıl mamazini bekleme demişti ezanı...soylede bir yazı buldum senin için İnternet ten..Nasıl yani Kabe saatine göre ayarlayınca olur mu ama burda ezan okunmamış oluyor hiç duymadım böyle birdey eğer olursa çok çok büyük nimet valla benim için
Çok çok teşekkür ederimBen ramazandan sonra 6 gün oruç tuttum aynı sorunu yaşadım .bir arkadaşim dini bilgisi olan boyle yapmamı söylemişti. imsak vakti girince kıl mamazini bekleme demişti ezanı...soylede bir yazı buldum senin için İnternet ten..Eki Görüntüle 2907027
Rica ederim canımÇok çok teşekkür ederim
Günaydın canım hayırlı sabahlarGünaydın
Bugun Sabah namazı kaçırıyordum
Alarımsız 4 te uyanıyorum
Biraz daha uyuyum derken 5:30
Hemen fırladım abdest aldım kıldım çok şükür
Burda 4:45 te ezan okuyor
Alıştırmaya çalışıyorum daha bi hafta oldu çok şükürRabbim namazlarını daimi kılmaya nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?