• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Günaydın canım hayırlı sabahlar 🤗 neresi orası baya saat farkı var burada 5.5 da okunuyor 😊 amin canım inşaallah 21 gün kaçırmamaya çalış ondan sonra istesende birakamayacaksin 🤗
Namaz kılmayı çok seviyorum en huzur yeri. Tüm derdimi buraya anlatmaktan daha çok Allaha anlatıyorum herşeyi . Gören duyan Allah. Bunu çok güzel hissediyorum çok şükür ben buraya dert anlatsam anlamıyor kimse. Morelim bozuluyor üzülüyorum.
Ama Rabbme dua etmek iç huzurlugum rahatlıyor 🤗🤗 dua etmeyi çok seviyorum. Çok şükür elhamdulillah
Bilecik canım 🤗

Benim de çok oluyor yavru.. gaz yapıcı şeylerden uzak durman lazım.. ben tek abdestle iki namaz kılamam mesala mutlaka bozulur 🤦
Ya ezan öncesi abdest alın vaktı gelince kılarsın diye işte ben duramıyorum abdest alıp namaza koşuyorum
Keşke durabilsem ezanı beklesem abdestli haliyle 😞 ne yiyorum bilmiyorumgaz nerden çıktıgı bilsem😅

Arkadaşlar size sorum olacak
Ben defalarca abdest alıyorum
Çünkü çok çok affedersin gaz çıkarma (osurma) :olamaz: sorunum çıkıyor 🙄 Bozulunca yeniden abdest alıyorum sizde böyle yaşayan var mı? Ne yapmalıyım
Benim cok gazim vardir, azcık ayaklarım veya karnım üşüsün hemen gaz gelir.
Ben de genelde her vakit aliyorum hem bu yüzden hem idrara sık çıkma yüzünden, sürekli tuvalete gittigimden :)
Sende üşüme gibi bir durum var mi? Yoksa yediklerinden mi oluyor, bi incele.

Cuma Gününün Nur'u Üzerinize Olsun ....

Screenshot_20210827-115648~2.jpeg

Minnosprenses Minnosprenses
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
coconatt coconatt
D u t D u t
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11 bb
i p e k i p e k ve
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee