- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.421
Selam canım saatler değişik tabi yurtdışında şuan kaçselam KizlarSabah namazi Tamam sirada oglen var
Buralardayım etiket gelmeyince seste veremiyorum doğal olarakNerelerdesin sen etiketten çıkmışsın seste vermiyon hiç
Timam o zaman kiliyirsanBuralardayım etiket gelmeyince seste veremiyorum doğal olarakkılıyorum ama namazları çok şükür
Tamam canım bildirim yaparımTimam o zaman kiliyirsankizacaktim yoksa etikete aldım gün sonu yapıyoruz bundan sonra raporlarını bekliyorum canım
Gidiyimde kılayım
Kıl kuzum. Bende yoldayım varınca kılıcam inşallahGidiyimde kılayım
Şöyle bir söylenişi de var, ben onu daha kolay ezberledim:
Çok şükür bin şükür canım,ay ne güzel sohbete gitme ımkanınız var
Forumdaki hoşbeş havadan sudan sohbeti demedim kuzu, bugün dinî sohbet vardi, ona gidek diye dedim :))Kılalım canimAllah kabul etsin. sen etiket yap ben gelirim ..
Nerde gülüşümForumdaki hoşbeş havadan sudan sohbeti demedim kuzu, bugün dinî sohbet vardi, ona gidek diye dedim :))
Evlerde. Sırayla.Nerde gülüşüm
Sizde konyadasiniz dimi ?Forumdaki hoşbeş havadan sudan sohbeti demedim kuzu, bugün dinî sohbet vardi, ona gidek diye dedim :))
Aaa eeveeet siz dee, hatirladimSizde konyadasiniz dimi ?
Ne yolu nereleri gezıyon yıneKıl kuzum. Bende yoldayım varınca kılıcam inşallah
Keske öyle bir imkan olsa kuzu eskiden giderdim çok güzel olurduForumdaki hoşbeş havadan sudan sohbeti demedim kuzu, bugün dinî sohbet vardi, ona gidek diye dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?