- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.401
Merhaba canım umarım burası sanada iyi gelir eski güzel günlerine dönersin inşaallah bol bol katılım yapalım birbirimize vesile olalim inşaallahMERHABA kızlar
rabbim kıldığınız namazları kabul etsin inş. bende aranıza katılabilirmiyim
uzun yıllardır(11-12 senedir) 5 vakit namazımı kılarım buna keza arkasında fırsat oldukça nafile namazları kılardım
ama şu bir iki aydır nefsime o kadar zor gelir oldu ki namz kılamak bende şaştim bu işten ha kesinlikle bırakmadım
bırakırsam toplayamam namazımı kıldıktan sonra iyikide kılmışım diyorum
Süpersin canım hoş geldin aramızaHallo, selamlar
Ben de varim,elhamdulillah bugun sabahi kildim darisi diger vakitlere.
Tamam kuzum vardın zaten Ramazan'da o günlere döneriz inşaallah hep beraberkahve_kokusu bende katılmak istiyorum kuzum aranıza dünya telaşından bu ara namazlarımı kılamadım vesile olursunuz inşaallah
Evet canım güzel olurTamam kuzum vardın zaten Ramazan'da o günlere döneriz inşaallah hep beraber
Ezan okundi yavru, namaz kılıp sohbete gidek...Eki Görüntüle 2906680
Başımız agridigin da ilaç alıyoruz başımızın ağrısını geçireceğini biliyoruz değilmi ? Peki Rabbimiz sonsuz cenneti vaadetmis namaz yoksa cennet yok demiş. yol gösterici peygamberler Kur'an-ı Kerim göndermiş, bile bile neden kilmiyoruz hiç düşündün mu ? Hadi bırak dünya işlerini nefsini ,ser seccadeni Rabb'ine yönel sevindir yer gök kubbeyi
NAMAZ Vakti Canlar
Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Kılalım canimEzan okundi yavru, namaz kılıp sohbete gidek...
Eki Görüntüle 2906680
Başımız agridigin da ilaç alıyoruz başımızın ağrısını geçireceğini biliyoruz değilmi ? Peki Rabbimiz sonsuz cenneti vaadetmis namaz yoksa cennet yok demiş. yol gösterici peygamberler Kur'an-ı Kerim göndermiş, bile bile neden kilmiyoruz hiç düşündün mu ? Hadi bırak dünya işlerini nefsini ,ser seccadeni Rabb'ine yönel sevindir yer gök kubbeyi
NAMAZ Vakti Canlar
Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
ay ne güzel sohbete gitme ımkanınız varEzan okundi yavru, namaz kılıp sohbete gidek...
Ben kıldım şükürEki Görüntüle 2906680
NAMAZ Vakti Canlar
Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Kahveee
Allah kabul etsin canımÇOK ŞÜKÜR öğlen namazımı kıldımmmmm
Nerelerdesin sen etiketten çıkmışsın seste vermiyon hiçKahveee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?