Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Kesinlikle öyle canım insan en çok kendinin düşmanı
Ben zamanında vesvese yapıyordum kahve
1 öğlen namazını 40 dk da kılıyordm 4 4 lük olacak diye ama oyle degılmıs ıste bu yazdığın yazıyı okuduktan snra dank ettı kafama. Allah kolaylık verdıkçe kendimiz zorlastırıyoz

Dua isteyebilir miyim senden?
Sıkıntım var eşimle ilgili.

Şunu anladım yatsıyı kılmadıgımda sabah namaza kalkamıyorum iç huzursuzluğa neden oluyordum namazları kaçırmak istemiyorum namaz demek huzur demek çok şükür elhamdullillah

Benide düşünüp etiketlediginiz için çok tşk ederim. Eminimki sizler takva olarak benden daha ileridesinizdir acizane bana göre her daim abdestli olmaya çalışırsak dahada kolay gelir Allah'ın izniyle.hadi deriz abdestim var duruvereyim gecirmeyimdiye düşünürüz.her anımız ibadet gibi geçer yaptığımız yemek içtiğimiz su attigimiz adımlar daha bir güzel olur . Ama vakit geldi şöyle evimizdeyiz soğuk bir suyla taze yeniden abdest alsak işte o zamanda nur üstüne nur olur

Senin huylarınin çoğu var bende mükemmelliyetci olduğumuz için bu kadar sorun yaşıyoruz akşam senin zikri çekerken elli kere baştan başlamak istedim türlü fesfeselerden oysa mükemmel değiliz insanız hata yapabiliriz bunu kabullenmek lazım sanırım .

Şunu anladım yatsıyı kılmadıgımda sabah namaza kalkamıyorum iç huzursuzluğa neden oluyordum namazları kaçırmak istemiyorum namaz demek huzur demek çok şükür elhamdullillah
Bazen ben kilamadigimda saat kuruyorum çok halsizsem .kalkarım iki saat uyuyup yatsi sünnet farz son sünnet Teheccüd selativitiri kılar öyle geceyi kapatırım. Dizinde aklinizda olsjn

Sayfamda olmanızı çok isterim yorumlarınız benim için değerli kimin takva sayıbi olduğunu Rabb'im bilir ama bu konuda bende sizin daha üstün olduğunuzu düşünüyorum yorumlarınızdan Allah hepimizi sevdiği kullarından eylesin inşallah ..

Zikirde ne çekiyorsunuz hatunlar ? Melekler düzeltir Allah'ın izniyle

Aynen cnm okb. Benımkısı ama cok sukur yuzde 80 oranın da azaldı bı ara cok yuksekti okuyarak arastırarak doktor tavsiyeleri ıle aştım Allah kimseyi o duruma dusurmesın

Çok şükür aldığımız her nefese burada da okundu ezan şimdi kahvem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…