- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.321
Aminn kahvem.Allah bir daha yaşatmasın canım bendede var ucundan acik
Ederim kuzum ınş, rabbim kabul etsinBin şükür kirazimhaydi namazaaaa bizim içinde dua et
Öyle ama çok yorucu ve kuzum 10 saniye sonra ne olucagini bilmediğin bir hayatta bu kadar kontorol cu olmak çok yorucuAminn kahvem.
Az olması guzel bendedd var mevcut ama ben seviyorumher ısımız garanti vr temız oluyor bunun sayesınde
Amin menekşem, geçmiş olsun. Allah yasatmasinAynen cnm okb. Benımkısı ama cok sukur yuzde 80 oranın da azaldı bı ara cok yuksekti okuyarak arastırarak doktor tavsiyeleri ıle aştım Allah kimseyi o duruma dusurmesın
Allah razı olsun kahvem senin vesilenle namazıma daha çok özen gösteriyorum artıkBeş vakit namaz günün sadece 24 te 1’ini alıyor. Evet yanlış okumadınız. 4 te 1’ini değil sadece 24’te 1’ini. Çünkü her günde beş vakit namaz toplam kırk rekâttır. Bir rekât ise 1 dakikada hem de şartlarına uyarak kılınabilmektedir. Dolayısıyla günde 40 dakika eder. Yirmi dakikaya da beş abdest sığar. Kaldı ki bozulmaması şartıyla, bir abdestle günün beş vakit namazı da kılınabilir. Demek ki abdestle beraber beş vakit namaz, sadece 1 saat içine sığmaktadır. Hiçbir insan kendisini yoktan yaratan, türlü nimetlerle donatan ve hayatı her an O’nun elinde olan Rabbi’nin rızasını kazanmak ve minnettarlığını sunmak için yine onun verdiği her günkü ömründen bir saat ayırmayı çok görmemeli. Demek ki bazı insanların çok zor zannedip bir türlü başlayamadıkları namaz, günün sadece bir saatini almaktadır. Ortalama 60–70 yıl yaşanan dünya hayatının mutluluğu için 23 saatini ayıran fakat 1 saatini, tükenmez bir hazine hükmünde olan Cennet hayatının ebedî saadetine ayıramayan bir insan acaba ne yaptığının farkında mıdır?
@MinnosPrenses
@Bal Perisi
ASSOSyal
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@dut agaci
Morrmeneksee
@cevizli tarcinli kek
@Migim
i p e k
@Emma3
@DEMREE
Sendende kuzum sizin yanenizde bende inan burası olmasa sizler olmasanız belkide çoktan bırakmıştım namazıAllah razı olsun kahvem senin vesilenle namazıma daha çok özen gösteriyorum artık
Asıl kardeşlik bu diyorsun yaniSendende kuzum sizin yanenizde bende inan burası olmasa sizler olmasanız belkide çoktan bırakmıştım namazı
Valla canım haklısın. Bak takıntılı ınsanların cogu zayıf hep kuruntudan evham dan benı de biliyon ztn gordun. Ama nereye gıdersem gıdıyım ıslerım cok sevilir cunku kontrolcu oldugumuzdan sağlam olur. Ama gel gör ki bıze olan zararları fazla. Topıgınide işgal ettımÖyle ama çok yorucu ve kuzum 10 saniye sonra ne olucagini bilmediğin bir hayatta bu kadar kontorol cu olmak çok yorucu
SosyalimAmin menekşem, geçmiş olsun. Allah yasatmasin
Saçmalama her zaman gel ne güzel sohbet ediyoruz eşim delirmek üzere ama kaç kez yollardan döndük Ocak acikmi kaldı yemek yanar diye başında beklemekten adama gına geldiValla canım haklısın. Bak takıntılı ınsanların cogu zayıf hep kuruntudan evham dan benı de biliyon ztn gordun. Ama nereye gıdersem gıdıyım ıslerım cok sevilir cunku kontrolcu oldugumuzdan sağlam olur. Ama gel gör ki bıze olan zararları fazla. Topıgınide işgal ettım
Bızımkılerde benı oyleSaçmalama her zaman gel ne güzel sohbet ediyoruz eşim delirmek üzere ama kaç kez yollardan döndük Ocak acikmi kaldı yemek yanar diye başında beklemekten adama gına geldi
Hahaaaaaaa bizim evde oyuzden pencere açılmıyor en buyuk korkum hırsız adam deliriyor her ay 300 kilima parası vermekten ama yapcak birşey yokBızımkılerde benı oylegece kalkıp kapıyı kontrol ederdım 3 defa hemde. çesmeleri fılan
Biz deliyiz yaHahaaaaaaa bizim evde oyuzden pencere açılmıyor en buyuk korkum hırsız adam deliriyor her ay 300 kilima parası vermekten ama yapcak birşey yok
Bu söylediklerim devede kulak biliyormusun deli ötesi bir hastalık bu galiba. kızım iki yaşında daha eline bir salatalık veya havuç vermemizimdir boğulur diye tek başına manyak gözüyle bakiliyorum etraftanBiz deliyiz ya
Yapma yaaBu söylediklerim devede kulak biliyormusun deli ötesi bir hastalık bu galiba. kızım iki yaşında daha eline bir salatalık veya havuç vermemizimdir boğulur diye tek başına manyak gözüyle bakiliyorum etraftan
İnşallah olmazsın kuzucumYapma yaadesene bende geleceğin kahvesı olacam
Oyle olması daha ıyı bı taraftan bırı dıgerini ıdare eder telkın eder kahvem.İnşallah olmazsın kuzucumRabb'im kimde varsa kurtarsın bu hastalıktan .. eşim dünyanin en rahat insanı dünya yansa git ötede yan der düşün halimi
Tam tersi oluyor sakin öyle düşünme onun rahatlığı insanı cileden çıkarıyorOyle olması daha ıyı bı taraftan bırı dıgerini ıdare eder telkın eder kahvem.
Bunu bı ara konusalımTam tersi oluyor sakin öyle düşünme onun rahatlığı insanı cileden çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?