Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Aynen cnm okb. Benımkısı ama cok sukur yuzde 80 oranın da azaldı bı ara cok yuksekti okuyarak arastırarak doktor tavsiyeleri ıle aştım Allah kimseyi o duruma dusurmesın
Amin menekşem, geçmiş olsun. Allah yasatmasin

Allah razı olsun kahvem senin vesilenle namazıma daha çok özen gösteriyorum artık

Öyle ama çok yorucu ve kuzum 10 saniye sonra ne olucagini bilmediğin bir hayatta bu kadar kontorol cu olmak çok yorucu
Valla canım haklısın. Bak takıntılı ınsanların cogu zayıf hep kuruntudan evham dan benı de biliyon ztn gordun. Ama nereye gıdersem gıdıyım ıslerım cok sevilir cunku kontrolcu oldugumuzdan sağlam olur. Ama gel gör ki bıze olan zararları fazla. Topıgınide işgal ettım

Saçmalama her zaman gel ne güzel sohbet ediyoruz eşim delirmek üzere ama kaç kez yollardan döndük Ocak acikmi kaldı yemek yanar diye başında beklemekten adama gına geldi

Saçmalama her zaman gel ne güzel sohbet ediyoruz eşim delirmek üzere ama kaç kez yollardan döndük Ocak acikmi kaldı yemek yanar diye başında beklemekten adama gına geldi
Bızımkılerde benı oyle gece kalkıp kapıyı kontrol ederdım 3 defa hemde. çesmeleri fılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…